FC København - OB: Begge hold scorer: Ja

25. februar 2018 kl. 18:00 - Fodbold
2. maj. 2018 kl. 16:31 02/05
Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 54%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

FCK har set skrøbelige ud i defensiven, har Peter Ankersen i karantæne, samt et opgør i Madrid torsdag aften, som uanset udfald må forventes at tære både fysisk og mentalt. 

Derfor skal du spille den. 

FCK har set meget skrøbelige ud defensivt i starten af sæsonen, lavet mange personlige fejl og lukket mål ind i alle kampe efter pausen. 

- FCK har Peter Ankersen i karantæne og er uden en oplagt afløser, hvilket formentlig kun vil bidrage yderligere til usikkerhed i forsvaret. Det er dog en mulighed at bruge Boilesen, ligesom i starten af sæsonen. 

- FCK spiller torsdag aften i Madrid. I sidste uge fik de en ordentlig snitter, og kunne reelt have tabt endnu større. Selvom Atletico formentlig sparer spillere og fokuserer på weekendens kamp i Sevilla er der potentiale for endnu en lussing. Uanset vil kampene mod Atletico, samt rejsen, have kostet kræfter både fysisk og mentalt. 

- OB er startet forårssæsonen fint og har scorede seks mod Helsingør. Måske en billig baggrund, men trods alt noget der giver selvtillid. 

- OB har KEP i karantæne, og med afgang af Tingager ser defensiven centralt noget tynd ud. 

- Selvom FCK har set usikre ud, har offensiven med tilgang af Fischer, Skov og med Santander tilbage set farligere ud end store dele af efteråret, hvor man var meget afhængig af Verbic. 

- FCK har i denne sæson haft det svært efter man har spillet europæisk, formentlig på grund af en mindre bredde og et generelt mindre stærkt koncept end vi tidligere har set. 

Det skal du holde øje med. 

- OB har generelt haft en stærkt defensiv i denne sæson med otte clean sheets. Jeg mener dog at det skyldes held/tilfældigheder/overpræstation, mere end det skulle være deres reelle niveau. 

- Med Ankersen ude er FCKs offensiv væsentligt svækket. 

- FCK har de seneste mange sæsoner haft en meget solid defensiv, og især i Parken har de været svære at spille imod. Man skal dog passe på med at lægge for meget vægt på historik. Nævneværdigt er det dog også at i de seneste figen indbyrdes opgør har det ene hold holdt målet rent. 

Argumentpunkter i kursiv. Dette menet jeg især at bookmakerne fejlvurderer. 

Oddsudvikling. 

Flere åbnede i 1.7-1.8’ish og er steget til det nuværende niveau. Det er muligt at den vil stige yderligere, men synes  at vi ligger for højt her. 

Jetbull og bet25 med samme odds. Bwin med 1.85, lige på grænsen til lrdi. 

1-X-2. Jeg hælder til at der er værdi OB’s vej, men muligt at jeg overvurderer Atletico-kampen og undervurderer KEP’s fravær. 

Trupnyt:

FCK:

Udover karantæne til Ankersen er Keita og Antonsson skadet. Johansson var i dag tilbage i træning for første gang i 6 måneder, og det er derfor meget lidt sandsynligt at han skulle være med. 

OB:

Udover KEP’s karantæne er Helenius tvivlsom med en skade. 

Udover karantænerne, ser jeg ikke fraværene have nævneværdig betydning for spillet. Helenius kunne have en jokerrolle i slutningen af kampen, men synes han er dårligere end de øvrige. 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback