18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : FC København - Hannover 96

Infokamp
Match center
3. november 2011 kl. 19:00 - Fodbold, Europa - Europa League
Parken
2. nov. 2011 kl. 20:24 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 02/11
1
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Danske FC København tager imod tyske Hannover 96 i fjerde runde af Europa League-gruppespillet.

Københavnerne har fire point (ét efter de to førerhold; Hannover og Standard Liege) og kan derfor dårligt tåle at tabe i Parken. De danske mestre har da også set en tand skarpere ud på det seneste efter fem kampe uden sejr. Spørgsmålet er dog om sejre over dårligt præsterende Brøndby og til dels OB betyder andet end et mentalt løft?

Hannover 96 er i hvert fald af en helt anden kaliber; det beviste man ved at slå Bayern München efter 2-2 kampen mod FCK sidst. Tyskerne har dog leveret et par skuffende resultater senest, men det kan muligvis tilskrives et hårdt program (ét nederlag var i pokalen) og at man har måtte undvære et par bærende kræfter.

Jeg holder mig dog fra at anbefale et spil på denne kamp. Oddset på tyskerne er faldet på det seneste, så jeg ser ingen værdi den vej længere, selvom et spil på at gæsterne kommer fra Parken med point, er det der tiltaler mig mest.

CV: 36-30-34

FC København er efter et formdyk på fem kampe uden sejr kommet en smule tilbage på sporet via 3-0 over Brøndby i pokalen og 3-1 over OB i Superligaen. Torsdag venter der dog en noget større test når tyske Hannover 96 kommer på besøg i Europa League-sammenhæng.

Københavnerne har fire point og er ét point efter både Hannover og Standard Liege. Alle mulige er derfor stadig åbne, dog vil et nederlag besvære tingene en del.

For Roland Nilsson er målet en sejr, men træneren har dog udtalt, at får man ét point er man stadig godt med i gruppen.

Hannover 96 er gået lidt ned i kadence siden sidste møde med FCK. Tre dage efter 2-2-kampen slog man ellers Bayern München, men har herefter tabt til Mainz i pokalen (efter forlænget spilletid) og senest til Gladbach.

Mod Gladbach manglede man dog et par vigtige folk (bl.a. midtbanestyrmand Pinto).

Med fem point kan man i princippet nøjes med uafgjort, men en sejr vil skabe et særdeles godt udgangspunkt for tyskerne, da man så vil være fire point foran FCK. Både spillere og træner har meldt ud, at man vil gå efter de tre point.

Hannover tager desuden turneringen meget seriøst; omkring 10.000 tilskuere har købt billet til kampen i Parken og angrebsesset Ya Konan har i medierne luftet drømme om at gå hele vejen til finalen.

TRUPNYT

Claudemir, der hjalp tyskerne i front i den omvendte kamp, er klar igen efter en mindre skadesperiode (blev skadet mod netop Hannover). Martin Vingaard har også trænet med, men om han er helt klar til kamp er ikke sikkert.

Hos Hannover 96 er Sergio Pinto (m - fast) og Steven Cherundolo (f - fast) tilbage efter afsonet karantæne. Begge er vigtige brikker og specielt Pinto er omdrejningspunktet når Hannover skal omstille til det hurtige kontraangreb.

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback