18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC København - FC Midtjylland: X

Match center
14. marts 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Parken    Mads-Kristoffer Kristoffersen
13. mar. 2021 kl. 11:06 (Opdateret 14. mar. 2021 kl. 19:53) 13/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (7)

FCK og FCM mødes i runde 21. Hvor jeg tror det bliver et tæt opgør, hvor det bliver marginalerne der afgører det, hvis det ikke skal ende i en remis!

Chance (1-X-2): 39-29-32%
Betvalue: 105,85%
Spilbar ned til odds: 3,45
Rigtig/forkert: 0-0
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Det taler for
  • FCM og FCK spillede i deres seneste indbyrdes opgør 1-1 d.17 december i pokalturningen en kamp hvor det var utroligt tæt.
  • I de forfatninger de to hold er i, synes jeg at et X ligner et plausibelt udfald. Begge hold strugler lidt med det, for FCK har de svært ved at lukke af, og de har lukket 10 mål ind i de seneste 5 kampe. På den anden side har FCM svært ved at få scoret, og har kun scoret 4 mål i de seneste 5 kampe de har spillet. Jeg tror det bliver en kamp med meget nerve, og hvor spillet halter.
  • Et X er ikke en katastrofe for nogle af holdene, men et nederlag vil i den grade sætte spændning i tingene, FCM vil potentielt 5 point efter Brøndby, FCK vil med et nederlag potentielt være 10 eller 8 point fra nr.1. Så i min optik er der mere at tabe for de to hold end der er at vinde, og derfor tror jeg ikke vi kommer til at se en hæsblæsende jagt efter en sejr hvis der er et kryds i slutningen.
  • I den kamp de to hold spillede sidst, som endte 1-1 endte xG 0,93-1,86 (straffespark) og jeg synes det lignede to meget jævnbyrdige hold i den kamp. Meget er sket siden, men jeg kan ikke se de to hold, være blevet betydeligt styrket rent spillemæssigt, jeg synes, begge hold har nogle udfordringer for tiden, som de kan få sat en stoppe for med 1 point, og en eventuel sejr i næste runde.
Hold øje med
  • FCM er uden Cajuste og han har kæmpe betydning for FCM, både i det defensive spil, men også offensivt, hvor han er en god spilstation, og tør vende fremad i banen, han vil være savnet, og jeg er usikker på, hvor stor en betydning hans fravær får.
  • FCK er yderst potente rent offensivt, og har scoret 16 mål i de 7 kampe der har været i denne forårssæson, og jeg tror også på, at de får gode muligheder og chancer mod et FCM, som i min optik, ikke helt har fået spillet til at fungere på det seneste, og faktisk har set ret skidt ud i denne forårssæson, hvor det blot er blevet til 12 point i 7 kampe - 3 nederlag og 4 sejr.
  • I min, og bookmakernes optik er FCK favoritter, og det er også dem jeg er mest nervøse for løber med sejren, FCK er ift. stillingen nød til at få 3 point på kontoen, hvis de vil op i top 2, og med en sejr får de kontakt med FCM, og muligvis også Brøndby, og sådan en mulighed får de ikke mange af, og jeg er nervøs for, hvor meget de vil gå ind på denne mulighed, og satse i dette opgør.
  • Kampbilledet med et FCK hold der jagter, og et FCM hold der kan stille sig ned og kører omstillinger, tror jeg, passer FCM rigtig fint, som så kan udnytte de hurtige folk de har oppe foran, og hvis FCM kommer foran, er de svære at hente, vi skal helt tilbage til runde 4, hvor FCM smed en føring sidst, men ellers er de super kyniske og kører ofte en snæver føring hjem.
Oddsmarked

Oddset har startede i de 3,40 på X'et, men generelt har det rykket sig ret meget, f.eks. har 2-tallet stået i 3,10 og 2,62 og FCK har stået i alt fra 2,30 til 2,55.

Det kunne sagtens blive en kamp med tæning, og mange dueller, men vi har til dette opgør Mads-Kristoffer Kristoffersen som dommer, og det tror jeg tager nogle af de vilde kendelser ud af opgøret, han er i hvert fald i min optik, Danmarks bedste dommer, og ligger en linje med relativt få kort.

Holdene:

FC København:
Her er Ankersen (fast mand 11 kampe 1 mål) ude med en skade, og derudover er Mathias Zanka Jørgensen (fast mand 16 kampe 1 mål) i karantæne. 

FC Midtjylland:
Her er Joel Andersson (fast/reserve 3 kampe) Cools (fast mand 16 kampe 1 mål) begge ude med skader, og derueover er Jens-Lys Cajuste og Nicolas Madsen ude med karantæner. 

Jeg er i tvivl om hvordan de to hold stiller op, men tænker vi får en 4-3-1-2 fra FCK, hvor de får alle deres centrale midtbanespillere på banen, og så står Fischer og Daramy i front. 
Hos FCM er de udfordret på fraværet af Jens-Lys Cajuste, og her kunne de meget muligt putte Mikael Anderson ind centralt, hvilket han har løst rigtig flot tidligere. 

  • God brugeroplevelse
  • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen

Kommentarer

Feedback