18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Dynamo Brest - Shakhtyor Soligorsk: x

Match center
8. april 2020 kl. 18:30 - Fodbold, Hviderusland - Cup
7. apr. 2020 kl. 13:15 (Opdateret 8. apr. 2020 kl. 20:22) 07/04
223
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)
Chance (1-X-2): 42-34-24%
Betvalue: 102,00%
Spilbar ned til odds: 2,94
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365
FC Brest og Shakhtyor har tradition for at spille uafgjort, og ingen af holdene scorer ret meget, så det lugter af et kryds i første pokalsemifinale.
Det taler for
  • Fire af de seneste fem ligakampe mellem holdene er sluttet uafgjort
  • Ingen af holdene har sprudlet offensivt fra starten af sæsonen, så det lugter målfattigt
  • Begge Brests to kvartfinalekampe sluttede 0-0 og måtte derfor i straffesparkskonkurrence
Hold øje med
  • Brest slog Shakhtyor 2-0 i Super Cuppen for en måned siden
  • Begge hold spillede i sidst sæson kun tre kampe uafgjort på henholdsvis hjemme- og udebane
  • Semifinalen afgøres over to kampe, så Brest skal helst have et resultat hjemme
Oddsmarked

FC Brest er med rette favoritter til odds 2,30 hos Betfair. Krydset står i 3,00 hos bet365, mens Unibet er bedst på udesejren med odds 3,50

Mens vi i Danmark og det øvrige Europa stadig må se meget langt efter fodbold, spiller de lystigt videre i Hviderusland. Turneringen er nu tre runder gammel, men pokalturneringen kører modsat turneringen, og er derfor allerede nu ved semifinalerne, der afvikles over to kampe.

Den ene af disse står mellem FC Brest og Shakhtyor Soligorsk. Brest blev i sidste sæson, noget overraskende, mester, men er åbnet sæsonen lidt skuffende med blot fire point i tre kampe, mens Shakhtyor ligeledes står med fire point på nuværende tidspunkt. Shakhtyor blev i sidste sæson nummer tre tabellen.

Så der er tale om et topbrag fra sidste sæson, og holdene mødtes da også så sent som i starten af marts i den hviderussiske Super Cup, da Shakhtyor er forsvarende pokalmestre. Super Cuppen vandt Brest med 2-0.

I Super Cuppen var kampen i første halvleg forholdsvis lige chancemæssigt, men Brest var knivskarpe og scorede to gange. Kort efter pausen fik Brest en udvisning, og herfra stod der Shakhtyor på alt, men ind ville bolden ikke.

Kvartfinalerne i pokalen blev spillet lige inden sæsonen gik i gang midt i marts, og her var der ikke ligefrem mange mål. Brest slog Isloch ud efter to gange 0-0 og straffesparksafgørelse, mens Shakhtyor slog Torpedo samlet 3-0 over to kampe.

Fire af de seneste fem indbyrdes opgør i ligaen er sluttet uden vinder, og sidst de mødtes i pokalen, tilbage i 2017 i finalen, sluttede det også uafgjort, hvorefter Brest vandt efter straffesparkskonkurrence.

Begge hold har spillet lavtscorende hidtil i ligaen, med Brests 3-3 og Shakhtyors 2-1 samlet i målscore efter tre kampe. Begge hold har spillet uafgjort i en enkelt kamp, tabt en og vundet en.

Under 2,5 mål virker som det sikre bud her, men oddset på 1,53 frister ikke. Det gør derimod 3,00 på krydset, et resultat der altså er kommet i fire af de seneste fem ligakampe mellem holdene. Og husk på, at dysten afgøres over to kampe, så intet afgøres i onsdagens kamp.

Returopgøret spilles om tre uger.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback