18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Dynamo Brest - Shakhtyor Soligorsk: Over 2,5 Mål

Match center
25. april 2020 kl. 18:00 - Fodbold, Hviderusland - Premier League
OSK Brestskiy, Brest
23. apr. 2020 kl. 19:41 (Opdateret 25. apr. 2020 kl. 19:53) 23/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (5)

Brest - Soligorsk

Chance (Over-Under): 43-57%
Betvalue: 103,20%
Spilbar ned til odds: 2,33
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

I den sene lørdagskamp tager Dinamo Brest hjemme imod Shakhtyor Soligorsk – deres tredje indbyrdes opgør i sæsonen og det fjerde kommer allerede på onsdag i pokalen. Ganske enkelt imponerende! Den ene kamp var i Super Cup’en, mens den seneste var i første opgør af seminfinalen i pokalen – begge endt 2-0 til Brest.

De forsvarende mestre Brest har fået en halvdårlig start på sæsonen med to sejre, to nederlag og ét uagjort i ligaen. Senest tabte man skuffende 1-0 ude mod Vitebsk i en kamp, hvor man fik intet mindre end to røde kort – mere om det nedenfor. Trods disse havde Brest alligevel gode chancer for at score i løbet af kampen, hvor man havde fire skud på mål og fem ved siden af. Brest har scoret ti mål på ni kampe, mens de har indkasseret fem mål. Skuffende for et hold som Brest. Dog har de haft chancerne for at score, for Brest har i snit haft knap seks skud på mål indtil videre i sæsonen. Generelt har Brest spillet målfattige kampe. Således er kun to ud af ni kampe gået over 2,5 mål. Dette trækker klart ned ift. dette spil.

Soligorsk har også fået en halvdårlig start på sæsonen. I ligaen er det blevet til én sejr, to nederlag og to uafgjorte – og kun to point i de seneste tre kampe. Senest tabte man noget ufortjent 2-1 hjemme mod Slutsk i en kamp, hvor man brændte et straffespark og var i overtal i 40 minutter! Soligorsk væltede sig i chancer – femten skud på mål – og ironisk nok blev deres eneste mål scoret ved et selvmål. Soligorsk har scoret sølle seks mål i ni kampe, mens de har lukket syv mål ind. Ligesom med Brest har Soligorsk dog generelt været gode til at skabe chancer. De har således i snit haft lidt over seks skud på mål indtil videre. Derudover har de kun haft én kamp ud af ni med mere end 2,5 mål. Dette trækker selvfølgelig også klart ned.

Hvis jeg kort lige skal vende de to indbyrdes kampe i sæsonen, der som nævnt begge er endt 2-0. Til det må det blot konkluderes, at det er imponerende, at der ikke er kommet flere mål i disse to kampe. Det har stået 2-0 efter hhv. 30. minut og 13. minut med en del chancer for flere mål i resten af begge kampe.  

Brest mangler de to vigtige midterforsvarsspillere Kiki Gabi og Yevgen Khacheridi, der som nævnt begge fik rødt kort i seneste kamp. Derudover mangler den offensive spiller Elis Bakaj, der udgik med en skade d. 4. april.

Soligorsk mangler stadigvæk venstrebacken Nikola Antic, der har været ude siden d. 19. marts. Ligeledes har man manglet højrebacken Sergey Matveychik (ude siden 4. april), der dog har trænet med reserverne – uden at komme tilbage på førsteholdet endnu. Derudover mangler Soligorsk midterforsvareren Sergey Politevich, som er ude med karantæne. Midterforsvareren Aleksandr Sachivko er tvivlsom til denne kamp. Ruslan Khardarkevich, også midterforsvar, vendte tilbage i seneste kamp og vil gå i startopstillingen.

Begge hold er hårdt ramt på den defensive front. For Brest er det en markant svækkelse, at de to vigtige forsvarsspillere er ude, og noget, som trækker en del op for dette spil. For Soligorsk er det ligeledes en markant svækkelse, at de er ramt i hele deres bagkæde. Dog et lille plus med en tilbagevenden i forsvaret i seneste kamp. Dog mener jeg også, at disse svækkelser er et plus for spillet.

Rent værdimæssigt er holdene ret jævnbyrdige. Brest er EURm 10,18 (gns: EURt 463) værd og Soligorsk er EURm 9,30 (gns: EURt 404) værd. Der er dog ingen tvivl om, at Brest med hjemmebanefordelen skal være favorit til dette opgør, som odds også indikerer.

Der forventes regnvejr i løbet af lørdagen med 14 grader og vind på 5m/s i Brest. Dog forventes regnen at falde i løbet af dagen og faktisk ikke ret meget, når kampen bliver spillet. Banen vil dog nok være lidt våd, hvilket taler lidt imod dette spil.

Med onsdagens returkamp in mente, som begge hold nok tænker lidt på, mener jeg dog alligevel på baggrund af ovenstående, at odds 2,4 for over 2,5 mål er en anelse for højt.

God kamp!

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback