Annonce

FC Barcelona - Real Madrid: Dobbeltchance: X2

13. august 2017 kl. 22:00
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (11)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 50-24-26%
Betvalue: 102,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Barcelona tager hjemme imod Real Madrid, i første opgør af den spanske super cup. Efter Zidane er kommet til har de seneste El Clasicos været meget mere jævnbyrdige. Omvendt har Barca fået ny træner (E. Valverde) som kun har prøvet El Clasico som spiller. Meget tyder også på at dette opgør bliver afgjort på marginaler.

Det taler for spillet:

 • Set ud fra de seneste El Clasicos, så har det være meget jævnbyrdigt, uanset hvem der har haft hjemmebanen, og synes i den grad at bookmakerne favoriserer Barca.
 • Neymars fremtid er stadig et stort spørgsmålstegn. Hvis han ryger, vil de få svært ved at finde en erstatning, der kan nå at være med i dette opgør.
 • Derudover skaber Neymars usikkerhed også stor uro i truppen, hvor han blandt andet har været oppe og toppes med nyindkøbte N. Semedo.
 • Selvom Real Madrid har haft offensive problemer i pre season, så skal man ikke glemme at det har været uden C. Ronaldo, som allerede er tilbage i træning før forventet*.
 • Det er nu over et år siden at Real Madrid forlod banen uden at score, og det bliver svært for Barca at holde dem fra fadet.
 • Ernesto Valverde har overtaget trænerposten i Barca, og El Clasico bliver hans første rigtige test. Han er mere defensivt fokuseret end Enrique var, og ønsker et højt prespil. Dette kan tage tid, før det fungerer.

Det skal du være opmærksom på:

 • Dette er første af to opgør. Det andet opgør finder sted d. 16. august.
 • Real Madrid har spiller UEFA Super Cup i Makedonien fem dage forinden.
 • Denne analyse er lavet 11 dage før kampstart, og derfor er der stadig mange handler, skader etc. der kan ske forinden.
 • Selvom Real har været uden C. Ronaldo, så er det skræmmende hvor ringe deres offensiv har været. Specielt G. Bale har været næsten ikke-eksisterende i pre season.

Argumenter i kursiv er de elementer jeg mener markedet særligt overser/fejlvurderer.

*C. Ronaldo skulle først have været tilbage d. 5. august, pga. Federation Cup og hans skattesag, men er allerede klar her tre dage før (Man kunne næsten mistænke ham for at han vil overbevise Zidane om at han også er klar til at spiller UEFA Super cup-kampen mod sin gamle klub Manchester United).

Oddset:

Også værdi: Der er faktisk en smule mere værdi at hente ved at spille uafgjort til 4,33 hos Bet365, men det indebærer også en væsentligt højere risiko.

Oddsudvikling: Oddset åbnede omkring 1,90 og er stille og roligt steget i løbet af pre season. Hvis oddset er steget på baggrund af præstationer i Champions cup, så synes jeg det er en fejl fra bookmakernes side.

Markedsoverblik: Det er ikke andre på hele markedet der holder værdi i X2.

 

Trupnyt:

FC Barcelona:

Barca har hentet N. Semedo (Højre back), som også uden tvivl var den plads hvor de har manglet noget kvalitet. Derudover har de hentet en ung midterforsvar, Marlon. De har fået nogle spillere tilbage fra lejeaftaler (bla. Munir, Vermaelen, Tello), hvor planen som udgangspunkt er at der ikke er plads til dem. Det eneste relevante der har forladt truppen indtil nu er J. Mathieu (reserve, midterforsvar).

Real Madrid:

Real Madrid har hentet den hurtige og unge T. Hernandez (Venstre back), som var ejet af Atletico Madrid, men spillede sidste sæson i Alaves, hvor han var fremragende. Hans primære rolle blive at være back-up for Marcelo. Derudover har de hentet D. Ceballos (cental midtbane), som de købte lige efter hans imponerende indsats til U21-EM. Hans bliver primært også en rotationsspiller og skal kæmpe med det enorme midtbanefelt, som Real Madrid er i besiddelse af.

Pepes (fast, midterforsvar) kontrakt udløb og han udnyttede det til at smutte til Besiktas. Danilo (reserve, højre back) er smuttet til Manchester City, mens James R. (reserve, offensiv midtbane) er smuttet til Bayern. Det er værd at bemærke at ingen af disse salg er noget der svækker truppen det store. Det eneste salg, som ikke kan erstattes af nuværende spillere er Morata (indskifter, angriber) som er røget til Chelsea. Hvis ikke Benzema leverer, så er der ikke mange alternativer. Netop derfor har K. Mbappe også været rygtet til Real Madrid, og jeg kunne sagtens se ham ende i klubben.

Bud på startopstillinger:

Kommer tættere på kampstart

Kilder: Marca.com, AS.com, Oddsportal.com, Twitter.com, transfermarkt.com

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback