18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FaZe - Virtus.Pro: (AH: -1,5 Maps) 1

30. marts 2020 kl. 14:25 - ESL Pro League Season 11 Europe
30. mar. 2020 kl. 02:27 (Opdateret 1. apr. 2020 kl. 14:18) 30/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (3)
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 57-0-43%
Betvalue: 105,45%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 16-11, 16-13
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

ESL Pro League Season 11 Europe

Velspillende FaZe tager imod et Virtus Pro hold i krise. 

Dette taler for:

- På trods af at FaZe har tabt de seneste to kampe, har de generelt set gode ud. Kampene har været mod nummer 3 og 4 i verden, og været tætte begge to, de mangler kun lige det sidste for at vinde kampene. Anderledes ser modstanden ud i dag, da Virtus Pro overhovedet ikke er af samme kaliber. Nummer 18 i verden, og lever generelt stadig en smule på deres major resultat, hvor de overraskende kom til finalen, hvor de efterfølgende har skuffet slemt, og ikke lignet et top20 hold overhovedet.

- FaZe ser virkelig sammenspillede ud, og er generelt i en opadgående kurve, som sagtens kan fortsætte mod Virtus Pro. Desuden har FaZe de langt bedre individuelle spillere end Virtus Pro i spillere som coldzera, Niko, rain samt young gun Broky. Den eneste der kan være med på dette niveau er qikert og til dels Jame. Opsummeret kort: FaZe er et bedre hold end Virtus Pro. 

- Virtus Pro har tabt 4 af de seneste 5 kampe, mod hold der har en gennemsnitsrating på 11,8. Desuden har 3/4 af disse nederlag været 2-0. Ikke prangende når de møder FaZe som ligger nummer 7 i verden.

- Når vi kigger på vetoen, har Virtus Pro to maps at vælge imellem. FaZe banner Vertigo. Herefter vælger Virtus Pro enten Dust2 eller Overpass. De har tidligere valgt begge maps, så det kommer an på hvilket de føler sig mest komfortabelt på.

1) På Dust2 har de en forfærdelig statistik, hvor de har tabt 8 kampe i streg siden november sidste år, desuden har FaZe så sent som i går vist at de kan spille en god omgang Dust2, så jeg ser FaZe som favoritter hvis det ender i Dust2.

2) Hvis Virtus Pro vælger Overpass i stedet ser deres statistikker heller ikke prængende ud. De har vundet 1 ud af de seneste 5 kampe, senest tabt 16-14 til Mad Lions for 1 måned siden. Hvis vi kigger på FaZes Overpass, ser den faktisk fornuftig ud. De har vundet 4/6 det sidste halve år, og bl.a. slået fnatic og Vitality på mappet. Nederlagene kommer fra Navi og Mousesports, henholdsvis nummer 1 og 3 i verden.

Virtus Pro banner Nuke, og dermed vælger FaZe enten Inferno eller Mirage, som begge ligger rigtig godt til FaZe, med 80% og 83% winrate.

Hold øje med:

- Virtus Pro har ikke spillet en officiel kamp siden IEM Katowice, som lå i slutningen af februar. Det kan betyde at de har brugt tiden på at træne en masse, og få fixet deres fejl, og det kan betyde at de har fået et friskt pust og er mere motiverede til at spille igen. Det kan også betyde at de har trænet andre baner, så de vælger en anden bane end Overpass eller Dust2.

- Virtus Pro kan til tider godt shine. Jame har en tendens til at spille godt imod gode hold, og han har tidligere været tippet til at være den næste Navi spiller. Det er ikke for sjov at de har været i major finale, omend det er være et stykke tid siden.

- FaZe har som tidligere nævnt tabt de to sidste kampe. Det kan være at det er begyndt at sætte sig på selvtillid. At de ikke kan finde de sidste 5% for at vinde over mouz og g2 kan være frustrerende. 

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback