18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FaZe - TYLOO (2. map): (AH: -6,5) 1

26. marts 2020 kl. 14:25 - ESL Pro League Season 11 Europe
25. mar. 2020 kl. 18:56 (Opdateret 26. mar. 2020 kl. 17:29) 25/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (9)

FaZe tager eget map pick uden problemer

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 58-0-42%
Betvalue: 107,30%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 16-8
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

FaZe er niveauer over TYLOO, som har set bedre ud måneder tilbage. Nu er de uden BnTeT, som var deres klart farligste mand på holdkortet. I stedet er xeta kommet ind på holdet, som nyeste mand og hvilken plads han skal udfylde. Det sker næppe.

Og hvilken ydermere sker næppe er at de får mere end 9 runder på hvad jeg tror bliver Inferno. Et map som FaZe har gode statistikker på med 75% winrate på fire kampe. Lyder ikke specielt overlegen, men med sejre over Liquid, Renegades og Vitality og et knebent nederlag til NaVi på 16-14 - så lyder det mere end godkendt her i 2020. De tabte godt nok hele 16-7 til TYLOO i december måned, men det var imod et FaZe hold som ikke var sammenspillet, som de er nu samtidig med at TYLOO, som sagt, er uden BnTeT, som nærmest vandt mappet for dem i sin tid med 26-13 scorer og en rating på 1,95. Hvis xeta bare nærmer sig rating 1,10 bliver jeg imponeret. Det er hans første kamp og det sker jo nogle gange at første kamp bare spiller 140% hvorefter de næste 9 ikke rigtig gør. Han har sikkert en masse motivation for at gøre det godt, nu når han skal præsterer for første gang for TYLOO. 

TYLOO har kun 20% winrate over 5 kampe på Inferno, hvilket også taler for at FaZe vælger den. Havde jeg analyseret min modstander, så ville jeg gå med Inferno som mit pick. Men .. Men .. Men. Mirage picker de også gerne, men det er et map som TYLOO også gerne picker og da de picker først håber jeg og tror på at det bliver deres pick. Så vi altså står med Mirage - Inferno - Dust2, som højst sandsynligt vil blive decider mappet. Det tror jeg dog ikke vi får at se, da jeg ser FaZe store favoritter på både Mirage og Inferno. 

FaZe er heller ikke i dårlig form med kun nederlag til NaVi x2 før Liquid tilbage i midt december også slog dem. De har så slået Liquid siden. Spørgsmålet er om de online skyder lige så godt. Jeg tror på det.

Hold evt. øje med om det bliver Inferno inden I spiller. Det bliver 2. map, så god tid til at få den spillet efter vetoen er done.

Held og lykke med spillet!

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback