18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FaZe - OG: Over 18,5 Rain: 1 map

9. april 2020 kl. 18:30 - ESL Pro League Season 11 Europe
9. apr. 2020 kl. 16:16 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 09/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

ESL Pro League Season 11 Europe

Chance (Over-Under): 55-45%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 19kills
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Skulle folk være i tvivl. Så går dette spil på, at Rain opnår over 18,5 kills på første map! 

En varm Nordmand der gerne vil vise sig frem i turneringens sidste kamp:

Jeg forventer OG vil pick Dust2. Og faktisk kan jeg slet ikke se andre maps de kan og vil pick! Så er det fordi Faze går ind og banner det eller OG ryster alt de kan ryste, kan bare ikke se hvorfor det skulle ske.

Dust2 er et map Rain har ligget på 20,21 & 24 kills de seneste 3 D2 maps.

Da rain er 100% rifler, vil der være mange "gratis" frags. Så bliver der stormet et bomb spot, kan der være mange gratis frags af hente. Igennem hele denne ESL turnering, vil jeg sige Rain er en af de få sammen med Niko der har leveret. Han har selvfølgelig også haft sine off kampe. Men alt i alt har han leveret flot. De 2 hold mødte hinanden på Dust2 for 5 dage siden. Der kom Rain op på 20 kills og derved nåede linjen. jeg forventer ikke på nogen måde Faze vil rive OG over på Dust2. Så derfor kan jeg sagtens se der kommer en masse runder. Som selvfølgelig kun foretaler mit spil.

Trods Faze kun havde en meget lille chance for, at gå videre. Faktisk næsten ikke til stede. Så leverede Rain 22kills på Nuke og 20 på Mirage. Lå så "kun" på 13 på Train. De sidste 5/8 maps har Rain leveret +19 kills.

Om vi rammer Dust2 eller ej, så ser jeg selvfølgelig værdi i dette spil, da jeg synes odds 2 er godt betalt. Han er den mest vel spillende spiller udover Niko. Og han har vist stabilt niveau og for det meste også et godt stykke over stabilt. 

Vægler Faze at dominere CT siden, så kunne jeg godt nogle gode eco rounds, hvor det altid vil komme rifleren til fordel. Da der bare skal holdes mouse1 i bund. Også derud af. Da hverken Coldzera eller Olofmeister har ramt super meget. Ser jeg Rain tage toppen sammen med Niko i denne kamp

Hvad taler imod mit spil:

- Ja Faze er ude, fjerner det lidt fokus fra kampen? Det har vi jo set før. Jeg tænker dog de vil give den hele armen og ikke gå ud fra denne turnering med 0 point. Men mentalt, vil man nok være et andet sted. 

- Rain har spillet flot, men har haft et hold der ikke gør. Dette kan selvfølgelig smitte af.

- Hvis vi ikke rammer Dust2, så taler det imod spillet. Da Dust2 faktisk er det map Rain har leveret bedst på.

- OG har alt, at spille for, Faze har intet, at spille for andet end æren(Men den er nu meget rar, at have i cs)

- Kommer Faze væltende ud, ligesom de startede med, at gøre på Mirage mod Navi. Så kan OG få det svært og Faze kunne vinde mappet hurtigt. 

Jeg kan på ingen måde se vi rammer andet end Dust2 i denne kamp. Dette vil være OG pick. 

God kamp til alle.

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback