18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FaZe - ENCE: 2

15. juni 2020 kl. 20:00 - BLAST Premier Spring 2020 Europe Finals
15. jun. 2020 kl. 06:33 (Opdateret 15. jun. 2020 kl. 23:08) 15/06
199
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

BLAST Premier Spring 2020 Europe Finals

Chance (1-2): 49-51%
Betvalue: 104,55%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 2-1
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
2 super herlige mandskaber med gode individuelle spillere på. Det er hold fra øverste hylde!
Det taler for
  • Siden Jamppi kom til holdet, har man kun tabt 3 ud af 17 kampe. Imponerende.
  • Siden udskiftningen af xseven, har Allu vist sig fra sin gode side fra gamle dage. Han spiller igen som var han tilbage på sit gamle niveau.
  • Faze har endnu Bymas på holdet. Og det har bare ikke fungeret. Han spiller hverken godt individuelt eller som holdspiller. Han laver så mange fejl
  • ENCE spiller bedre og bedre. Deres selvtillid stiger og deres ingame forståelse for hinanden sidder i skabet nu.
Hold øje med
  • Trods Faze har spillet nogle dårlige kampe for tiden. Så slår de stadigvæk Navi & NIP med flot spil.
  • Faze har Niko, Broky & Coldzera. Det X-faktor spillere der normalt spiller på højt niveau
  • Faze besidder en meget bred map pool - De spiller 6/7 maps. På dagen, kan de spille de 6 maps på højt niveau.
Oddsmarked

Danskespil ligger højst på markedet.

Ence:

Ence var på et tidspunkt et #top3 hold, dette kunne de sagtens blive igen. De gode gamle spillere, så som Allu & Sunny har fundet spillelysten frem igen. Jamppi har gjort en masse godt for dette hold. Det er nok et af de største talenter der er på cs-scenen lige nu. Han kan sammen med resten af holdet føre Ence tilbage til toppen igen. 

Allu & Jamppi er uden tvivl Ence's profiler: De snitter 1.17 & 1.10 i rating, dette er lidt misvisende og jeg er slet ikke i tvivl om, at det er tal der vil stige over de næste par kampe. Udover det har de en impact på 1.20 & 1.14. Super imponerende og siger bare hvor meget de har, at sige i runderne. Synes sammenspillet for Ence er kommet op til et next level efter Jamppi er kommet til. Holdet ser igen skarpe og klar ud. De har fået lysten til, at vinde kampe tilbage igen.

Hvad angår map pool, så håber jeg, at se Dust2 eller Train fra Ence side. De har spillerne til de 2 maps. De har set super skarpe ud den seneste måneds tid, på de 2 maps. An på hvem der starter vetoen, men om ikke andet vil Vertigo blive bannet uden tvivl.

Teamplay skal uden tvivl slå det bedre map pool faze har. For der kan Ence slet ikke være med. 

Faze: 

Faze har spillere der enten har været #top10 spillere og nogen som endnu er. Niko & Rain er folk der kan en masse vildt. Og med stats som 1.20 & 1.02(Rain er faldet lidt i niveau) men med en impact på 1.28 & 1.08 så det endnu folk, der skal lukkes ned hurtigt i runderne. For de laver meget skade og vinder mange runder til holdet. Niko kan være en enmandshær, som regel når han er det. Spiller hele holdet godt. Falder han, så har Faze svært ved, at finde løsninger på anden måde.Så de dybt afhængige af ham. 

Map pool som allerede nævnt nogle gange, den ligger uden tvivl til dem. De spiller de fleste maps mere stabilt og det tydeligt, at se det er maps de har spillet meget. Det er noget der kan komme dem til gode mod et hold som Ence, som endnu halter lidt efter på nogle maps. 

Alt i alt, så mener jeg Faze spiler med en halv mand. Bymas har slet ikke hjernen, de rette skills til, at være med på dette niveau. Jeg har set kampe, hvor det dårlige spil fra hans side bare har sat spor hos de andre. Selv Niko & Rain er faldet i niveau. Det bare ikke godt nok. Når det så er sagt, så har de et sindsygt godt hold. Det er 4 stjerner samlet på et hold. Og er spillerne som Niko & Rain i humør, så får Ence det svært! 

Det bliver en kamp mellem Broky og Allu - Samt Niko mod Jamppi. Allu vil jeg mene er den stærkere "awp'er" han flyver mere rundt på mappet. Han holder ikke samme spot hele tiden. Også er han mere sikker. Det ikke mange skud han misser. Broky er mere en standart awp'er, holder sit spot. Udover det elsker han at lave tosse plays, (Hoppe gennem smokes) osv. Den går bare ikke mod Ence. Trods jeg har sat Niko & Jamppi op mod hinanden som riflers, så kan de begge gå awp vejen også. Jamppi har uden tvivl en anderledes spillestil end Niko. Men tror nu nok de skal få deres dueller. En duel Niko gerne skulle tage, hvis Faze skal være med i denne kamp.

Kilder

www.hltv.org

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider.

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback