18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FATE - Tricked: Resultat: 0-2

7. april 2020 kl. 18:00 - ESEA Advanced Season 33 Europe
7. apr. 2020 kl. 04:18 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 07/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (11)

ESEA Advanced Season 33 Europe

Chance: 39%
Betvalue: 117,00%
Spilbar ned til odds: 2,56
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Så tager vi klaphatten frem, og håber på det talentfulde holde Tricked som møder holder der elsker gyros nemlig Fate! 

Obs: Finder dette spil super værdifuldt, da vi har et lidt speciel map pool, da der kommer et hold ind ved navn Fate som har 2 maps de aldrig spiller. Og som i aldrig. Det ikke super tit vi ser det. Og samtidigt er det 2 maps som Tricked spiller tit. Så derfor ser jeg god værdi i 0-2. Men lad os se nærmere på hvorfor?

Overpass er det map som Fate elsker og som de klart spiller mest. Det kommer de bare ikke til i denne kamp, da Tricked til hver en tid vil ban det map, da de ikke spiller det. Derudover vil Fate gå ind og ban Mirage eller Nuke, jeg tænker det bliver Nuke. Så vil Tricked vælge Mirage uden tvivl. Mirage er et map Fate absolut ingen focus har på. De har aldrig spillet det. Og kommer nok aldrig til det, hvis det stod til dem. Men da de overraskende har 2 maps de aldrig spiller, så det jo svært at undgå. At Tricked tager deres eget map pick, der vil jeg skyde den til en 75-25%. Nå det så kommer til hvad Fate vælger, Vertigo. Dette er et map de har vundet 2 gange på ud af 6 opgør i 2020. Tricked har vundet 1 gang ud af 5 opgør. Men vælger Fate andet map, end Vertigo vil det allerede favorisere Tricked alt for meget. Fate har dog fået røvfuld på dette map til hold der er dårligere end Tricked. Så hvem der vinder mappet hvis de isolerer det alene, så den 50/50 – Dog ser jeg Tricked som favorit da de som hold bare er bedre. Så simpelt kan det sige. Men det kommer vi mere ind på senere. Fate kommer ind til denne Veto og ser det eneste map de er klar favoritter på det bliver bannet. Og ikke nok med det, kan de bare se resten af maps er de håbløse dårlige på.

Form:

Tricked kommer fra en ESEA sæson med en 11-5 score i win/loss. Derudover har de tabt deres seneste 4/5 kampe. Det skal dog siges 3 af dem var mod Skade som er godt kørende. Tricked ligger lige nu #75 i verdenen. Og er er ingen tvivl om de har talent til mere. Jeg tror ikke de kommer til, at flyve frem på ranglisten. Men dette er et mandskab man tror på i fremtiden. Og tvivler sådan set heller ikke på de kommer fremad. Tricked vennerne har spillet sammen siden Januar. Så de har uden tvivl en masse endnu der skal spilles ind. Når det så er sagt, så har de på de 4 mdr leveret fint og flotte resultater. Og med sejre både mod AGO, Endpoint 2 gange, Skade og SJ – Så synes jeg de har vist og viser der er talent på dette hold.

Fate kommer fra ESEA sæson 33 med en 13-3 score i win/loss. Det er som sådan jo flot. Godt nok med en masse tosse hold i blandt. Men det pænt. Tager vi så øjnene væk fra dette ESEA sæson spil. Så er Fate i dybt forfald i HLTV regi. De har vundet 4 kampe i år! Ud af 14 kampe! Det absurt dårligt. Og de spiller faktisk bare dårligere og dårligere. Og deres rangliste siger det samme hvor de lige nu ligger #109. Og fortsætter dette kønsløse spil. Så ender de endnu længere nede! Skal vi sammenligne Tricked med et andet dansk hold som Fate lige har mødt, så er det Ambush. Fate mødte Ambush for en 10 dage siden og der vandt Ambush 2-0 i map, og ikke nok med det. Tricked er et niveau højere end Ambush. Udover det taber de også til Unique som jeg til hver en tid også ville sige ligger under Tricked. Så Fate kommer ind til denne kamp med moralen helt i bund og skal virkelig grave dybt. Men kan man komme længere ned når man rammer beton med skovlen? Tvivler. For gejsten kan ikke være for høj når de kommer til, at se vetoen.

Spillerne:

Hvis vi lige skal runde Fate holdet, så er det selvfølgelig et hold der kan spille CS. Og med en ESEA på 13-3, så har de jo leveret flot. Jeg synes bare lige igen vi skal have med 7/13 sejre kom på Overpass. Som er mappet vi IKKE kommer til, at se. Så har de en 6-3 score. Der kom 4 af de sejre på Train. Jeg kan bare ikke se dem vælge Train, og gør de det. Så går vi fra Vertigo var 50/50 til Tricked er større favoritter igen. Tricked har slået gode hold på Train i år. Så det nægter jeg bare, at tro. Men skulle det ske, ser jeg det klart som en fordel for spillet. Men tilbage til spillerne. Trods Fate har været noget rod, så har de 2 gutter ved navn Kaluber & mar. Det er dag og nat med de 2 spillere. Men der er ingen tvivl om det er hos de 2 firepoweren er, og skal de bare have den mindste chance mod Tricked, så skal de steppe op. De ligger lige nu på ratio 0.99 & 0.97. Men det er 2 spillere der lige så godt kan ramme 1.25 ingame eller højere. Det er humør spillere. Og det tænker jeg også vi vil få af se. Men pas på. Spiller det for de 2, så kan det sætte gang i hele Fate.

Spillerne fra Tricked, der kører vi lidt ”der er et yndigt land” – For de spiller meget som et hold og præstere også som et hold. Men de er anført af Lucky og toft. Det klart Lucky der er holdes store stjerne og som svinger en ratio ud på 1.12 men derudover har han også en impact på 1.15, Så dette er en super vigtig spiller, at få i gang. Men som hold, kommer vi til, at se helt ”normal” cs – Der plejer ikke ske nogle vilde, sindsyge ting som man aldrig har set før. Det er teamplay der er i focus. Og med gode aimers på holdet. Så skal det kun gå en vej og det fremad. Dog har vi også set levere de ikke fra start af, så kan Tricked ende ned i et hul og smide en masse runder. Så det skal man have med i sine beregninger.

Alt i alt med dette map pool og nuværende form, så synes jeg som skrevet en 24-25 gange der er værdi i Tricked 2-0 og ren Tricked sejr. De giver lige 1.72 og har prøvet, at luret og søgt på hvorfor de giver ”så meget” men kan jeg ikke helt se.

Held og lykke og husk klaphatten og de holde jolly colaer!
God kamp!

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback