18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FATE - SKADE: 2

18. juni 2020 kl. 19:00 - ESEA MDL Season 34 Europe
18. jun. 2020 kl. 12:18 (Opdateret 18. jun. 2020 kl. 20:24) 18/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)

ESEA MDL Season 34 Europe

Chance (1-2): 42-58%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 13-16
Bet365 Spil nu hos Bet365
Et herligt opgør mellem to hold fra samme land, kan da kun blive sjovt!
Det taler for
 • Begge hold har haft udskiftninger.#1
 • Fate mistede 2/3 af deres bedste mænd, de de skiftede ud.#2
 • Skade kommer til, at kunne styre Vetoen.#3
 • Skade har set stærke ud med 4 sejre ud af deres seneste 5.
 • Jeg forventer, at se erfaringen spille en rolle i dagens kamp. #5
Hold øje med
 • Med alle de udskiftninger vi har set, er der en masse uforudsigelige ting der kan ske.
 • Trods udskiftninger har Fate et fint hold, der på visse maps, har vist flot spil.
 • Fate kan spille frit. Dette har givet fine sejre men også store klø.#4
 • Dette er en kamp med 10 spillere fra samme land. Jeg tror godt det kan give et pres, til det hold mange mener burde vinde.
Oddsmarked

Bet365 ligger højest med de 1.8, de fleste har allerede droppet oddset på Skade sejr.

#1 - Jeg mener udskiftninger klart taler til fordel for Skade. Skade har fået FATE's bedste mand i Duplicate. Derudover har Fate måtte skifte 3 mand. De har ikke været på holdet i mange dage. Så tænker det er begrænset hvad man kan indspille på så kort tid. Så standart tacs mm. bliver nok taget i brug. Skade har også lavet 2 udskiftninger. Dette tager selvfølgelig også lidt fra deres spillestil. Men de har beholdt deres 2 store stjener i Rainwaker og Dennyslaw. Udover det, har de beholdt deres IGL Spellan. Så tror det bliver nemmere, at spille deres 2 nye spillere ind. Fate skal starte fra 0. De har fået ny IGL, da de mistede deres gamle. Dette tager bare lang tid, at få spillet sammen. 

#2 - Fate mistede som sagt Duplicate, Kaluber & Doublemagic. Duplicate & Kaluber er 2 rigtig gode spillere. Doublemagic var deres IGL, men også deres awper. Så de har mistet rigtig meget firepower. Mener ikke deres nye spillere har lige så meget, at byde på(Lige nu). Med tiden, har de uden tvivl fået kvalitet ind. Blocker fra Fate skal nok blive god, hans niveau kan være SÅ højt. Manden har bare ikke mange kampe på cv'et det seneste halve års tid. h4rn er ny på denne scene, men har dog gjort det godt so far. Så på den lange bane tror jeg dette Fate hold bliver godt. 

#3 - Fate har 3 maps hvor jeg mener de vil være favorit/ville kunne følge med Skade. Det er Dust2, Train & Overpass. De resterende maps, vil jeg mene ligger med Skade som favorit. Et forsigtigt bud ville være, at vi rammer Inferno. Men igen. Begge hold er nye og alt kan ske. 

#4 Ingen tvivle om, Fate kan spille frit. Deres nye unge stjerner har ikke det store pres. Da dette ikke er en kamp med den HELT store betydning. Selvfølgelig vil alle hold vinde, men det er trods alt "bare" en MDL kamp. Håneretten er også altid rar, at have med sig. Spillere som h4rn & Blocker kan spille frit, dette har vist, at være en god ting. De begge rammer 1.11 & 1.15 i ratio og med en impact på 1.12 & 1.24 så det helt klart to mand der skal holdes øje med til dagens kamp.

#5 Med den erfaring Skade holdet har, så skal der ikke laves dumme fejl. Denne kamp burde " i min optik " køres hjem sikkert. Med den sætning mener jeg: Der skal ikke laves en masse tosse plays. Man skal ikke satse med, at flyve ud igennem en smoke og lege Rambo i en skov. Der skal holdes spots og spillet skal være sikkert som deres seneste 4-5 kampe. Stabilt spil burde være nok til, at hive sejren mod Fate hjem.

Skade HAR været lidt nede i en gråzone, de har nu fået sorteret de rådne kar fra. Mener de er kommet stærkt ud af denne roster change. Med tiden forventer jeg også man ser et godt top50 hold igen. Lige nu ligger Fate bedre på ranglisten, dog ikke noget jeg mener man skal ligge så meget i. Skade er mand for mand uden tvivl det bedste mandskab. Det håber jeg også man ser i dagens kamp. Det tydeligt, at se Fate endnu har maps hvor de falder helt igennem. Det kræver tid, at bygge et hold op igen. Det skal nok komme, for de har holdet til det. 

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback