18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FATE - Movistar Riders: 1

26. juni 2020 kl. 15:00 - cs_summit 6 Europe
26. jun. 2020 kl. 04:36 (Opdateret 26. jun. 2020 kl. 16:46) 26/06
116
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)

cs_summit 6 Europe

Chance (1-2): 52-48%
Betvalue: 104,00%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert: 0-2
Bet365 Spil nu hos Bet365
Et overraskende velspillende Fate møder et meget svingende Movistar Riders!
Det taler for
 • Fate spiller overraskende(I min bog) bedre og bedre. #1
 • Bedre veto kan gøre udslaget. #5
 • Nu har der været rygtet ændringer hos MR længe? #2
 • Niveauet hos MR er ikke hvad det har været. #3
 • Udskiftningerne hos Fate, viser sig indtil videre, at være gode. #4
Hold øje med
 • Fate er endnu et meget nyt hold, hvor de mistede vigtige spillere.
 • MR er et hold med erfaring, som ingen på Fate kan følge #6
 • Fate kommer op mod en af deres sværeste modstandere. #7
 • MR besidder højere topniveau end Fate på deres bedste dage #8

#1 - Nu mente jeg selv Ambush ville vinde mod Fate for en 7 kampe siden. Men må bare sige, Fate gør det godt. Også bedre end jeg havde forudset. Det er lidt imponerende.

#2-3 - Der har før været snakket om, at der ville ske ændringer hos MR. Et par kampe ud af 10 tænker jeg, wow MR spiller sindssyg Cs og det skal nok blive godt. Men 8/10 kampe tænker jeg: Hvornår sker der den ændring. For de har spillere der har et godt top niveau. Desværre er det bare kun 1 mand der lige nu viser evner og højt niveau. Det Alex med 1.13 i ratio og 1.14 i impact. En fra MR var også ude og sige, efter han blev far, at her var CS ikke en høj prioritering mere. Der var andre ting i livet der var vigtigere. Så nu var det lidt mere "hygge". Organisationen bag MR må have højere tanker om sig selv. Der må ske noget på fronten snart.

#4 - h4rn, Patrick & Blocker har bare vist, de kan holde niveau. De ligner ikke et hold lige nu, som har mistet 2 af deres bedste spillere. Men især Blocker & H4rn rammer højt niveau. 1.10 & 1.15 i ratio og 1.16 i impact rammer de begge. Det stabilt. Ikke nok med det, så ligner det Blocker har fundet lysten til cs igen. Han spiller som da han spillede for Windigo for noget tid siden. Han ser skarp ud og misser ikke meget for tiden. Udover det, så ligner Fate faktisk et hold der har spillet længe sammen. 

#5 - Kigger jeg isoleret på vetoen. Så mener jeg klart den ligger flot til Fate. Det er taget deres sidste kampe med i puljen samt hvordan MR spiller lige nu. Jeg ser Nuke & Dust2 vil blive bannet. Pick fra Fate burde blive Train. Hvor de har set ENORM stærke ud. Det et map der ligger godt til dem. De vinder 85% deres seneste 3mdr.Men de har vundet deres 5 kampe på mappet. MR vælger nok Inferno. Det er et map MR spiller meget, dog er det meget svingede hvad de viser på mappet. Fate har lige vundet en flot sejr mod Dignitas på mappet. Men vil nu mene den ligger til MR. Dog er Fate ikke chanceløse. Det sidste map kunne sagtens være noget ala Overpass. Et map der ligger til Fate der også. Igen vil jeg sige, den ligger "mere" til 2-0 Fate end 2-0 til MR. 

#6 - Spillerne fra MR har prøvet alt efterhånden. De har spillet sammen længe. De har erfaring som kun Blocker fra Fate har. De kender gamet og er nogle erfarne rotter efterhånden. Bliver Fate for "smarte" i deres spil. Så kan det koste dem mange runder.

#7 - Fate har vundet godt med kampe med dette nye lineup. MR bliver en af deres sværeste kampe so far(På papiret)

#8 - Jeg kan godt være bange for, hvis Steel, Alex & Mopoz vælger, at være klar til kamp så tromler de over Fate. dette er dog ikke noget vi har set længe. Men de 3 mand besidder et godt aim og ikke mindst et godt overblik ingame. Det er folk med firepower. Så rammer de bare tæt på top niveau, så får Fate en svær dag på kontoret.

Jeg mener faktisk som tingene står lige nu. Og med den positive udvikling jeg har set fra Fate. at Fate sagtens kan bære favorit værdigheden her. Dog ikke meget. Jeg synes Fate spiller stabil og flot cs. De ligner et hold der har spillet sammen i flere måneder. Da Fate ligger hvor de ligger lige nu, så møder man som regel også hold der er deromkring på ranglisten. De leverer flot og er faktisk overraskende imponeret. Kan de fortsætte det positive spil, så kan de sagtens byde MR op til dans. Fate har allerede vist overraskende resultater med sejre mod Illuminar, Ago & Nemiga

Omvendt: Så MR et hold med massere af klasse. De viser bare ikke meget af det. Det har de ikke gjort meget længe. De taber kampe til hold, der er på niveau med Fate. Så dette kunne også sagtens blive en kamp hvor de taber. De har det med, at steppe deres game op, når det er mod "større" hold. Men igen som allerede nævnt i analysen, så er MR et hold som på papiret er bedre end Fate. Erfaring, spiller for spiller burde de også være bedre. Men når jeg ikke har set det længe. Så er det Fate og deres meget positive udvikling der får min stemme.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback