18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FATE - Copenhagen Flames: Resultat: 0-2

20. februar 2020 kl. 20:00
19. feb. 2020 kl. 21:53 (Opdateret 21. feb. 2020 kl. 06:57) 19/02
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)

Der er i øjeblikket flammer i Flames

Chance: 50%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Højt odds på et hold, som spiller godt og samtidig viser at de har den mentale styrke til at lave comeback. CPH Flames leverede et af de mest sindssyge comeback, jeg længe har set, da de bagud 3-15 imod Demolition Crew vandt mappet 19-16 og senest kampen 2-0. Ligesom de helst skulle gøre i denne også imod et FATE hold, som jeg ikke har meget fidus til.

CPH Flames har tabt til SKADE og Spirit. To hold som også i tiden spiller godt og laver gode resultater, så ikke meget at sige til det. De har omvendt også slået Spirit. Både nederlag og sejr i BO3 format. 

FATE vandt i går i en tæt bo3 2-0 over PACT (Ikke impornerende!) og har før det 4 nederlag med sig imod henholdsvis SKADE, BIG, Nordavind og HAVU. Seneste tre BO1 format, hvor de fik henholdsvis 5, 7 og 8 runder. Igen. Ikke impornerende, så det tyder på at de ikke er inde i den bedste stime og spillet ingame spiller ikke helt, som de gerne vil.

I forhold til map-pool synes jeg CPH Flames står godt på alle maps udover dust2, som er deres instant ban. FATE banner nuke. CPH Flames picker enten Mirage eller Inferno, ligemeget hvilket map, så vinder de den (evt. et spil med handicap her). Tror dog mest på Mirage. FATE picker højst sandsynligt Overpass. CPH Flames banner derefter Vertigo mens FATE banner Inferno. Det giver os Train tilbage, hvilket betyder at maps hedder som følger:

Mirage - Overpass - Train

Jeg synes det er et rigtigt flot odds vi har her, så stik ud på den allerede nu og ikke vent til i morgen, for den vil højst sandsynligt falde.
Til sammenligning har Danske Spil dette spil i 1,95.

Held og lykke!

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback