Annonce
Annonce 888
Annonce
Annonce

Falcons - Panthers: 2

Match center
16. september 2018 kl. 19:00 - Amerikansk Fodbold, USA - NFL
Mercedes-Benz Stadium
13. sep. 2018 kl. 21:23 (Opdateret 16. sep. 2018 kl. 22:51) 13/09
Kommentarer (7)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 60-40%
Betvalue: 122,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert: 24-17
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Falcons har mistet deres bedste forsvarsspiller ILB Deion Jones. Panthers' O-line er ikke det bedste, men Falcons' angreb var ineffektivt i sidste uge, og hjemmeholdet står her over for en rigtig stærk front-7.
Det taler for
 • Facons har mistet deres absolut bedste forsvarsspiller ILB Deion Jones for sæsonen sammen med SS Keanu Neal.
 • Falcons’ QB Matt Ryan så rigtig skidt ud imod Falcons i sidste uges åbningskamp.
 • Spilkaldene fra Falcons’ OC Steve Sarkishian var meget kritisable i sidste uge, og Falcons var igen ineffektive i redzone.
 • Panthers’ front-7 er uhyre stærke oppe foran*1, og kan formentlig tvinge Ryan til at skulle vinde kampen, ved at stoppe løbet.
 • QB Cam Newton og RB Christian McCaffrey er et matchup mareridt, hvor Falcons uden Jones ikke rigtig har nogen der matcher godt op mod dem.*2
Hold øje med
 • Falcons var rigtig stærke i coverage imod Eagles, og Panthers ser ikke skræmmende ud på kastet.
 • Panthers er uden TE Gregg Olsen, der døjer med en fodskade. Han var formentlig deres største trussel igennem luften.
 • Panthers’ secondary er ikke helt godt, og WR Julio Jones & Co. står overfor et godt matchup.
 • Panthers har mistet startende OT Daryl Wlliams for sæsonen og G Trai Turner har ikke trænet med grundet hjernerystelse og er tvivlsom til kampen.
 • En voldsom orkan raser over Carolina her i weekenden, og det er ikke umuligt at spillerne kan blive mentalt påvirkede af det.

*1 Det at Panthers er stærke oppe foran er især vigtigt i Redzone hvor man skal forsøge at “containe” Falcons som Eagles gjorde det. Falcons’ RB Devonta Freeman trænede ikke med hverken i går, onsdag, eller i dag torsdag og der er nu reel chance for om han spiller søndag. For en running back er det ikke godt at misse så meget tid, så det lover ikke godt for Falcons.

*2 Det var befriende at se at Panthers igen gav Cam lov til at løbe bolden. Det er så stort en del af hans spil, så det vil de formentlig også bruge her.

Oddsudvikling og markedet:

Stort set hele markedet holder værdi.
Betsafe tilbyder samme odds. Danske spil og Bet365 har odds 2,95.

Oddset har stort set ikke rykket sig og heller ikke efter skadesomfanget for både Jones og Neal blev meldt ud, og det er jeg lidt målløs over.

Vi snakker den bedste forsvarsspiller på et Falcons hold der lever af at være hurtige og beslutsomme, og nu mister de så deres kaptajn, og markedet rykker sig ikke en tomme - det giver ikke meget mening for mig. Neal er knapt så vitalt et slag, men det er stadig en ret vigtig mand, der især er dygtig til at få sat tacklingerne. Freeman er stadig ikke officiel, men jeg tror mest på at han ikke spiller, og hvis det er tilfældet står Tevin Coleman og skal ene mand op mod det her giftige Panthers løbeforsvar. Jeg er med på Panthers’ linje også ser skrøbelig ud og at man har mistet Gregg Olsen, men det er imo langt fra lige så kritisk som det er for Falcons at miste Jones, Neal og potentielt Freeman.

Skader:
Udover de nævnte skader har Falcons’ TE Austin Hooper døjet lidt med sit knæ, men jeg forventer han spiller. Derudover har CB Brian Poole været limited i practice men han spiller med ret god sandsynlighed også.

For Panthers er backup DT Vernon Butler småskadet da han døjer med hans skulder, men det bør ikke holde ham fra at spille.

Kilder

Espn.com, nfl.com, rotoworld.com, pro-football-focus.com

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback