18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Extremum - Tricked: 2

12. marts 2021 kl. 10:00 - Pinnacle Cup 2021
11. mar. 2021 kl. 23:56 (Opdateret 12. mar. 2021 kl. 18:18) 11/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)

Pinnacle Cup 2021

Chance (1-2): 67-33%
Betvalue: 113,85%
Spilbar ned til odds: 3,03
Rigtig/forkert:
ComeOn Spil nu hos ComeOn
Extremum har allerede skuffet, i utrolig mange kampe. Samtidigt er det et hold, som spiller uden selvtillid. Intet i Extremum spil har fremgang af spore. På papiret er Extremum uden tvivl, det bedste hold. Individuelt er de, i en anden klasse.
Det taler for
 • Extremum med de store prominente navne, underpræstere som aldrig før. Det individuelle niveau er langt fra topformen. Det samme kan siges om spillet. Melodien er langt fra fundet.
 • Extremum har spillet otte kampe. Af de otte kampe er kun tre vundet. De tre kampe, som holdet har vundet, har været mod polske tier2-tier3 hold. På papiret har Extremum kun mødt hold, som de SKAL vinde i mod. Det simpelthen bare ikke sket.
 • Tricked har en map pool, som kan udfordre Extremum i dagens kamp. Train og Overpass er to maps, som Tricked spiller meget. Det er samtidigt to maps, som Extremum slet ikke spiller. Tricked spiller alle maps, i vetoen. Men deres største chancer ligger klar på Nuke, Overpass, Train og Mirage. Så kan to ud af de fire maps ende, som spillende maps. Så det plus for spillet.
 • Dansk mental styrke, blandet med et gå-på-mod, kan være vigtigt mod et hold, som ingen selvtillid må have tilbage. Tricked kører på, og giver aldrig op. Kan godt tvivle på, hvor meget Extremum ligger i en turnering som denne. Det hvert fald ikke, positiv fremgang de har vist de seneste mange kampe. Extremum kamp mod Sinners, ender kun en spiller over 1.0 i rating. Sådan har det været i flere kampe
 • Lucky holdets store stjerne. 1.13 i rating og 1.12 i impact. En af Danmarks store talenter, med højt højt topniveau. Kan han præstere samtidigt med, at Kir og Kwezz er on-fire, så kunne vi sagtens få en kamp. Rammer trioen hovedet på sømmet, som på Overpass mod Godsent. Så skal Extremum være vågne, for så har vi en kamp. Topniveauet hos Tricked er udmærket og har før drillet større hold.
Hold øje med
 • Tricked har intet bundniveau. De enten viser godt spil, ellers falder de 100% igennem. Kampene mod Sinners og Winstrike beskriver, det billede meget godt. Så det positivt topspil, eller ingenting.
 • Erfaring, fire-power og taktisk, skal Extremum være et niveau eller to bedre end Tricked. På papiret er alle spillerne et niveau over Tricked lineup.
 • Tricked mangler spillere, med et es i ærmet. Der mangler konstant kvalitet. Kvaliteten er uden tvivl større hos Extremum end Tricked. Værktøjerne er nogen gange få, når modgangen rammer holdet.
 • Selvom Extremum har tabt, flere kampe end vundet. Så er det kun Godsent, som har kørt dem over. Extremum er med mod samtlige hold. Derudover skal Extremum ramme 70%, imens Tricked rammer 110%.
 • Extremum har alt at tabe, i en kamp som denne. Denne kamp SKAL vindes, alt andet er en katastrofe, også selvom det er en lille turnering. Så Extremum vil være on-point. Alt andet ville virkelig overraske mig. Er nervøs for, om Tricked kan stå for det pres de vil komme med.
Oddsmarked

Danskespil - 3.15
Onsidebetting - 3.45
Leovegas - 3.20

Flere har først lige åbnet odds på kampen. Så flere vil komme til. 

En toneangivende bookie ligger på 3.45 også - Flere licensløse bookies har værdi.
Det vil overraske mig meget, hvis vi bliver i dette lag. Synes alt over odds 3 er godt.

 

På papiret er Extremum uden tvivl niveauer, bedre end Tricked. Spillet går nu også mere på, at Extremum er ekstrem ringe og har slet ikke fundet spillet. Samtidigt er Tricked dansk. Dansk cs betyder som regel mentalt overskud, samt man aldrig giver op. Jeg er sikker på Tricked vil give Extremum kamp til stregen! Men der er ingen tvivl om, at dette er et langskud. Siger cvet også lidt.

Er man til det mere "defensive" spil - Så finder jeg også værdi i +1,5 map til Tricked til odds 1.82 hos Onsidebetting. Værdi ned til omkring 1.75 stykker.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • God brugeroplevelse
 • Spændende specialspil og høje odds på Superligaen
Feedback