18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Eternal Fire - Nemiga: 2

7. oktober 2021 kl. 15:00 - Pinnacle Fall Series 2 Regionals
7. okt. 2021 kl. 10:28 (Opdateret 7. okt. 2021 kl. 16:45) 07/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

Pinnacle Fall Series 2 Regionals

Chance (1-2): 47-53%
Betvalue: 110,24%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Nemiga er det bedre taktiske hold, hvor EF kommer med klart mere firepower. Et godt defence og teamplay, ser jeg nu sejre i en kamp som denne. Nemiga har den bedre map pool, men kampen lufter af, at alle tre maps skal i spil. Så kan alt ske.
Det taler for
 • Nemiga er det bedre taktiske hold. EF er et firepower-house, men mangler flere aspekter af spillet.
 • Nemiga er et komplet hold, som er godt besat på alle positioner. En god IGL, en endnu bedre awper og gode riflers. De har hele pakken. Der hvor EF falder igennem, er deres teamplay. De er endnu et nyt hold, som mangler måneder før deres spil, sidder 100% i skabet. Det kan udnyttes.
 • Nemiga har et højt topniveau. Det så vi bla. under IEM FALL, hvor Entropiq, Ave og Akuma blevet slået, samt en 16-14 kamp mod Navi. Nemiga har slået flere gode tier2 hold.
 • EF har hold sig til, at spille tre maps. Nemlig Dust2, Vertigo og Inferno. Det er de tre maps, som EF selv vælger 9/10 gange. Det er ikke godt nok, i en lang Bo3 kamp. EF map pool er for svag, og mangler noget dybde.
 • Box, IDB, Lollipop21k og Jyo. Fire mand med fin erfaring, og som snitter mellem 1.08-1.14 i rating, samt positiv impact. Disse fire præsterer mere stabilt, end spillerne hos EF. Samtidigt forventer jeg Nemiga, kan omstille sig hurtigere end EF. EF ligner et hold, som mangler en plan B-C når plan A ikke kører. Topniveauet er højt og kan matche EF power, på en god dag.
 • Er ikke 100% på, hvem der starter vetoen. Men klart det hold, som IKKE skal bruge deres ban på Ancient, har en lille fordel. Overpass er det eneste map, hvor jeg har EF som direkte favorit. Simpelthen fordi Nemiga ikke, kan få Overpass til at fungere. Ellers er Nuke, Mirage og Inferno maps som ligger til Nemiga. Dust2 og Vertigo kan gå begge veje.
Hold øje med
 • EF har et topniveau, som kan drille de fleste hold. Om en måned eller to, så burde EF være sammenspillet, og vil kunne drille alle tier2 hold.
 • EF er kommet ind i en god fase. Otte sejre ud af de sidste elleve spillet kampe. Det en god portion selvtillid, som holdet kommer med. Noget som er afgørende. Det er humør-spillere, som til tider har en lidt opgivende attitude.
 • EF er et lineup, med fem mand som potentielt kan gå +30 kills, i alle kampene. Det er et power-house uden lige. EF kommer klart med mest firepower til kampen, så det bare om de kan styre det.
 • Nemiga har været lidt svingende, efter IEM FALL turneringen. Nederlag til Finest og Lyngby Vikings, er bare ikke godt nok, i det lange løb. Især seneste kamp, var Nemiga helt fra snøvsen. Bundniveauet skal hæves markant.
 • EF prøver at gøre map pool dybere. Dust2, Vertigo og Inferno, er tre maps hvor sammenspillet, efterhånden ser fornuftigt ud. Flotte win rates på de tre maps. EF er i klar udvikling.
Oddsmarked

Bet365 2.08
Comeon 2.08
Nordicbet 2.06

Licensløse bookies med værdi

Denne kamp kunne også godt lugte af, at alle tre maps kom i spil

Selvom EF ligner et hold, som spiller bedre cs lige PT. Så er Nemiga bare et hold, som har et vildt topniveau. Vi skal kun en 2-3 uger tilbage, for at finde gode sejre til Nemiga, mod flere af de bedre hold. EF er endnu et nyt lineup, som skal bruge tid. Jeg tror EF får svært ved, at komme igennem Nemiga. Det er store navne, som EF kan prale af. Men synes det smitter for meget af i oddset.

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback