18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Espada - Hard4U: 1

12. juni 2020 kl. 09:55 - LOOT.BET Season 7
12. jun. 2020 kl. 01:29 (Opdateret 12. jun. 2020 kl. 12:48) 12/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (7)

LOOT.BET Season 7

Chance (1-2): 61-39%
Betvalue: 103,70%
Spilbar ned til odds: 1,64
Rigtig/forkert: 2-1
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Skal Espada være det første hold, der får skovlen under det halv mærkelige hold Hard4U? Jeg tror vi får et interessant opgør af se.
Det taler for
 • Trods der går lidt rygter omkring, der skulle være lidt cheat på Hard4U holdet. Så har de endnu ikke vist de vilde stats. Hard4U har 3 sejre under sig, men kun en kamp har 2 mand vist gode ratings. Så giver ikke så meget for det.
 • Spiller for spiller er Espada mandskabet klart bedre. Vi snakker ikke bare 1 niveau, men måske 2.
 • Mange af spillerne fra Hard4U har aldrig spillet på dette niveau.
 • Espada har spillere der har prøvet mere, har større erfaring og som har mange kampe sammen
 • Espada kommer fra en flot finale som de vandt overbevisende. De spiller nok deres bedste Cs nogensinde.
Hold øje med
 • Hard4U er endnu ubesejret. Dog har de kun spillet 3 kampe dette lineup
 • Der går lidt rygter om de skulle spille suspekt, om jeg tror det eller ej, så skal folk da have det med i overvejelserne
 • Kan alle de rygter der er hos Hard4U påvirke spillerne fra Espada?
 • Der er det ukendte aspekt, at man ikke kender så meget til spillerne fra Hard4U - hvor mange maps kan de spille? Og hvor meget har de praccet sammen?
Oddsmarked

Lige nu er det kun danskespil med licens der har åbnet odds på denne kamp. Dog kan lidt højere odds findes på sider uden licens.

Mht odds, så har jeg svært ved, at se hvilken vej oddset går. Falder folk for cheat primissen, så kunne Espada oddset sagtens gå opad. Men svært at spå om.

Der er ingen fra Hard4U der er super kendte, de har ikke spillet på noget vildt niveau eller noget. De har en mand der kan spille godt, det er Koshak, han rammer lige nu en fin rating på 1.09 og rammer en impact på 1.17. Der sidder et fint aim på ham. Han kan uden tvivl godt vinde en masse runder for Hard4U. Som hold er det svært, at sige noget vildt om dem. De har slået Navi junior 2 gange, som egentlig er fine resultater. De spillede ikke super flot, og leverede egentlig heller ikke de vilde stats. Men flotte sejre på papiret var det da.

Hard4U har ikke spillet sammen super længe og kan derfor ikke sige så meget om deres mappool eller lign. Men man skal selvfølgelig have i mente, at man ikke ved så meget om dem. Så de kan overraske mere end jeg kan vide.

- Espada spiller ikke Vertigo, men derudover spiller de alle maps.Jeg håber de vil gå efter et map, vi endnu ikke har set Hard4U på. Men om vi rammer Inferno, Train, Mirage eller Dust2 ved jeg ikke - Men det er 4 maps jeg vil mene ligger godt til Espada.

- Espada har EN klasse spiller som er Degster han snitter lige nu 1.22 i rating og 1.29 i impact. Den mand har efterhånden kun gode maps og det er super sjældent han ikke leverer. Derudover er han bakket godt op af Patsi & Finigan som også er klasse spillere. S0tfik som er deres IGL har en masse erfaring tilbage fra Spirit tiden. Han imponerer mig mere og mere. Han viser overblik og får bare hans hold til, at se gode ud. 

- Espada spiller lige nu deres bedste spil. De ser skarpe ud også har de fået minimeret deres små fejl de til tider, havde svært ved, at gemme væk.

Mit bet går måske meget på hvor "gode" Espada er. Men nu har jeg set begge Hard4U kampene mod Navi junior og ja der var lidt sjove spil, men var langt fra imponeret over deres niveau. 

Jeg kommer simpelthen ikke til, at købe primissen om de cheater. Skulle der være noget, så bliver det også fanget uden tvivl. På dette niveau får man simpelthen bare ikke lov til, at sidde og cheate. Ja så kan det være de skjuler det så godt som muligt, men det vinder man ikke kampe på. Så tager jeg den del fra, så ser jeg faktisk Espada være store favoritter i denne kamp.

Er man lidt fræk i det, så ser jeg lidt værdi i 2-0 til odds på DS

Kilder

www.hltv.org

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider.

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app
Feedback