18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Erzgebirge Aue - Karlsruher SC: Under 2,5 Mål

Match center
7. juni 2020 kl. 13:30 - Fodbold, Tyskland - 2. Bundesliga
3. jun. 2020 kl. 16:43 (Opdateret 7. jun. 2020 kl. 15:24) 03/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

2. Bundesligaen, runde 30

Chance (Over-Under): 44-56%
Betvalue: 108,08%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert: 1-0
Unibet Spil nu hos Unibet
Sæsonen har kun fem spillerunder tilbage. Derfor begynder holdene også at skele mere og mere til tabellen, hvor elementer som motivation og risici kan spille ind på kampene. Tilsæt da en defensiv spillestil, og vi har et fint under-spot.
Det taler for
  • Caretaker Manager og tidligere venstre back Christian Eichner har nu stået i spidsen for Karlsruher SC i ti kampe – ni af dem har set under 2,5 mål. Han stiller dem op i en defensivt orienteret 4-1-4-1-formation, hvor alle skal arbejde for holdet – disciplineret og med en fast struktur.
  • Hjemmeholdet deltager i mere målrige kampe, men hertil slut på sæsonen befinder de sig i en position, hvor de ikke rigtig kan nå oprykning (11 point op) og samtidig heller ikke er truet af nedrykning (8 point ned). Motivationen og kampgejsten ser derfor mindsket ud, og de har heller ikke skabt meget efter pausen. Deres xG-stats viser 0.99 (v Heidenheim), 0.65 (v Darmstadt) og 0.86 (v Nürnberg).
  • Karlsruher spiller meget målfattigt i 1. halvleg. Der har stået 0-0 ved enden af 1. halvleg i deres sidste tre kampe med samlet xG-stats for begge hold i 1. halvleg på 0.13 (v St. Pauli), 0.61 (v Hannover) og 1.01 (v Bochum).
  • Udeholdet er foruden deres suveræne topscorer (13 mål, Philipp Hofmann, som må sidde over pga. sit 5. gule kort i sidste kamp. Han er en klassisk targetmand, der tit er afgørende med særligt hovedstødsscoringer. Næste mand på deres topscorerliste står noteret for blot fire scoringer.
Hold øje med
  • Hvor længe kan Karlsruher nøjes med uafgjorte resultater? De har blot to point ned til Wehen Wiesbaden på den direkte nedrykningsplads. Derudover har tidligere corona-påvirkede Dynamo Dresden, som for øjeblikket står som bundprop, set fint spillende ud efter pausen, og de har blot seks point op til Karlsruher med tre kampe i hånden.
  • Når man stikker ud på under 2,5 mål, så er det altid en god idé at forsøge at vurdere, om de to hold vil jagte en scoring ved stillingen 1-1. Jeg tror ikke, at Aue vil presse sig selv til det yderste for at få en relativt ”ligegyldig” scoring, og samtidig så må Karlsruher være frygte nederlaget mere end at turde satse på sejren. En tendens vi allerede har set udspille sig i tidligere kampe.
  • Hjemmebanefordelen er mindsket kraftigt pga. omstændighederne.
Oddsmarked

Unibet åbende i @1,93 og har endnu ikke bevæget sig. En toneangivende ulicenseret bookmaker står i @1,86. Flere bookies ligger omkring @1,85, hvilket stadig er fin værdi.

X’et hos Bet365 til @3,60 er også interessant og burde også indeholde værdi.

Trupnyt

Lille minus for spillet er, at Manuel Stiefler (fast mand på højre back for Karlsruher) sidder over med karantæne. Dog sidder midtbane-dynamoen, Jérôme Gondorf, også over for Karlsruher (også karantæne for femte gule kort). Han var eneste mand som fandt vej til nettet i deres seneste kamp mod St. Pauli.

Kilder

Klubbernes hjemmesider, kicker.de, wyscout.com, sofascore.com, oddsportal.com, transfermarkt.com

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback