18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Envy - Bad News Bears: 2

21. april 2020 kl. 01:00 - DreamHack Masters Spring 2020 - North America Closed Qualifier
20. apr. 2020 kl. 22:33 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 20/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)

DreamHack Masters Spring 2020 - North America Closed Qualifier

Chance (1-2): 53-47%
Betvalue: 111,39%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert: 14-16 / 3-16
Bet365 Spil nu hos Bet365

Vi napper da lige en Consolidation finale mere i NA - Kan det blive meget bedre. Envy mod Bad News Bears. 

Hvad taler for:

- BNB, et forholdsvis nyt team, der kun har nogle måneder sammen. Dog kender 3 af dem hinanden fra forrige team. Og de sidste 2 kender hinanden på samme måde. Så det er ikke ALT der skal startes forfra. De ligger lige nu #31 i verdenen og når de har spillet dette team godt sammen. Så tvivler jeg slet ikke på vi får dem af se i top #25! - for der er talent på dette team. De vinder 76% af deres kampe, og har vundet deres seneste 2 kampe. 

- BNB har en kæmpe stjerne og der er ikke så meget tvivl. Det er dapr. Han er rambo i forklædning og sikke en. Denne mand kunne der skrives en bog om, det sparer jeg dog jer for. Han har 9 maps i år hvor han ligger under 1.0 i ratio, men 39 maps med over 1.0 - Og vi rammer ikke bare 1.0 det er langt over de fleste kampe. Han skal i spil i dag for, at vinde. Han ligger lige nu på 1.25 i ratio og har en impact på sindsyge 1.35. Han går forrest og er ikke bange for, at peake som første mand. Han er klart kampens bedste spiller i alle facetter. Udover ham, så er støttet godt op af ptr, mitch & jonji. Vil kalde dem alle en slags support spillere. De rydder op samtidigt med de sagtens kan ramme headshots. De ligger alle på over 1.0 i ratio, men alle et niveau under dapr. Men som team fungere det og det har set godt ud. Senest mod Swole Patrol som fik en lektion i Cs:go.

Nu kommer denne under taler for, men det står også hold øje med. 

- BNB spiller ekstremt ortodoks, hurtigt og tosset cs! Så man deres sidste kamp, så fungerede det til UG - Kan godt tvivle på det virker mod Envy. Men nu har jeg set BNB trække vejret også. Så kan de lave en god kombination af de 2 spillestile, hvor man trækker vejret og giver gas. Så kan jeg ikke se Envy følge med her. Hastighed i tacs under runderne, når de begynder, at variere konstant, så ser jeg klart dette som fordel for BNB.

De elsker, at komme hurtigt ud og få et frækt peak. Kan de ramme og få det overtal fra start af - Så ryger teamet i 5 gear og derud af. 

- Map pool ligger klart til BNB i dette match-up. Men an på hvem der stater Veto, så har de det med at ban Vertigo. Skulle Envy starte og gøre det. Så tror jeg en Nuke godt kunne ryge. Også håber jeg de vil pick Train eller Dust2. Det er 2 maps Envy ikke står stærkt på. Samt det passer perfekt til BNB spillestil. De vinder 83 & 64% på de 2 maps mod 50% på begge maps af Envy.  Dog skal alle procenterne tages lidt med en gran salt, da dette team som sagt kun har været samlet nogle måneder. Men Dust2 & Train spiller de 5 mand her fra BNB flot. 

- Mand for mand, der har vi Daps mod Calyx det bliver lidt kampen i kampen. Jeg forventer daps til, at fracce mere, men rent skilled wise, så ligger de nok meget lige. Så har Envy Michu som også slår en rifler fra BNB. Men derfra ligger den til BNB. Envy er så skadet af, at have en IGL der er direkte dårlig. At han endnu spiller Cs er mig en gåde. Han snitter CA positiv rating hver 6 map han spiller. Han ligger lige nu på en ratio på 0.85. Det ikke bare dårligt, det er skandaløst. Samtidigt er hans evner som IGL i min bog intet værd. Jeg tror som allerede skrevet der snart sker nigle ændringer på det hold og ryann kunne godt være en af dem. Så som hold ville jeg sige BNB vinder denne 3-2,

Hold øje med:

- Et Envy team som ikke har spillet den bedste Cs i et stykke tid. Men som dog har presset C9 ud i 3 tætte kampe. 1 sejr og 2 tætte nederlag. Så de kan godt mod nogle af de bedre hold. De vinder 57% af deres kampe. De ligger lige nu #40 i verdenen. og med dette lineup mener jeg ikke, de er meget bedre end det.

- Envy er afhængig af 2 mand, så simpelt kan det siges. Leverer de ikke, så taber Envy deres kampe. Men Calyx på 1.17 i ratio er holdets store stjerne. Michu på 1.09 er godt med. De begge viser god Impact på 1.23 & 1.20 - Det må siges, at være mere end bare godkendt. Spiller de 2 herre der bedste spil - Så kan alle på dette niveau få problemer. Nifty er tidligere en mand med store meritter, det har dog haltet lidt med formen. Han spillede godt i sidste kamp. Derudover har de Moose som før sin lille pause fra holdet pga visa problemer, også var en stor faktor for holdet. Han har dog ikke fundet sit spil i lang tid nu. MEN leverer de 4 spillere eller bare 3 af dem. Og gerne på sammen tid. Så kan de sagtens vinde denne kamp. Dette er dog ikke noget vi har set rigtig længe, men altid noget man skal have med.

- BNB er et nyt team med nyt lineup - De har kun spillet sammen nogle måneder. Og det kan godt ses endnu. Kommunikationen er ikke helt på plads endnu. Og har man set mere end 5 min af deres kampe, så kan det tydeligt ses. De spiller tjubang Cs og man skal følge med for, at se meningen i deres spil en gang imellem. Så kan Envy få udnyttet BNB spillestil ved, at være lidt mere afventende. Så kan få svært ved, at se hvordan BNB får omstille sig. 

- Trods Envy ikke har super mange maps hvor de er MEGET stærke. Så får de alligevel mange kampe ud i 3 map. Dog taber de så også mange af dem. Men kommer man først ud i 3 map, så kan alt ske. De ligger på en 50-60% på en 4 maps i winrate. Så har de Nuke hvor de vinder 80%, dette er dog også et map BNB elsker. Så ser ikke Envy stærkest i vetoen. Men de fleste spillere har så meget erfaring, og Envy kan spille de fleste maps. 

- BNB er super nemme, at læse. De lever på deres first kills og på deres skud rammer(Sjovt nok). Der er ikke så meget snilde over BNB. Så kan Envy læse dem, som plejer, at være nemt. Så kan jeg se Envy æde den på tacs. 

Når jeg langtidskoger suppen, så kommer det endnu ud, at jeg ikke forstår Envy er favoritter til denne kamp. Envy er så afhængig af 1-2 mand, de har ikke map pool med sig. De spiller ikke ligefrem super duper cs. Også florerer der lidt ryger om der kunne være roster ændringer på vej(Dog ikke nogen jeg har fået bekræftet). BNB er et nyt team, som mangler, at finde deres identitet og hvordan man gerne vil spille. Men et odds over 2.10 skal prøves. Og var jeg rigtig fræk i mit CV så satte jeg denne kamp til 50/50 - For det mener jeg faktisk den er. Jeg giver dog Envy lidt for, at have spillet sammen så længe. Og der sidder noget individuelt skill på det team, der kan gå Envy vej i stedet for BNB. 

God kamp! 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback