18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Entropiq - Furia: 2

1. november 2021 kl. 11:00 - PGL Major Stockholm 2021
31. okt. 2021 kl. 21:40 (Opdateret 3. nov. 2021 kl. 10:17) 31/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (17)

PGL Major Stockholm 2021

Chance (1-2): 53-47%
Betvalue: 110,92%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert:
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Entropiq har været inde i nogle gode uger, hvor flere tier1 hold er blevet besejret. Entropiq er et kollektivt godt hold, hvor alle er begyndt, at bidrage til festen. Det individuelle niveau ser jeg højere hos Furia.
Det taler for
 • Entropiq fik noget af en lussing, mod et velspillende G2. Det var tydeligt, at Entropiq ikke kunne følge tempo og niveau. Denne kamp synes jeg egentlig, var meget god rettesnor, for hvor gode Entropiq er #1
 • Netop det høje tempo, som jeg forudser bliver et kæmpe problem for Entropiq. Furia er et tempofyldt hold, med spillere som godt kan lide, at spille imod normalen. Der vil komme en taktik-bog, som er fyldt med offensiv taktikker.
 • Har Entropiq spillet over niveau, de seneste 6-7 kampe? Ja det synes jeg. Det er kun en uge siden, at Entropiq tabte til Mad Lions, FPX, Sinners og 9z. Entropiq har spillet fremragende cs, de seneste uger, men kører på en lykkepille, som jeg ser vil miste virkningen nu.
 • Det er kun fire uger siden, at de to hold mødtes. Der vandt Entripiq godt nok, en meget tæt affære 16-13 / 16-14. Det skal dog med, at Furia havde coach med. Den kamp havde Entropiq, netop problemer med tempoet. Der skal mere til, end en god mand på dagen.
 • Furia har en fantastisk trio, i Kscerato, Art og Yuurih. De snitter hhv 1.23, 1.10 og 1.19 i rating. Impact er +1.10 hos trioen. Folder denne trio sig ud, så bringer de også mere kvalitet og firepower til kampen. Rammer begge hold topniveauet, så er Furia bedre mand for mand.
 • Furia startede lidt trist mod Astralis. De er dog kommet igen, med fine overbevisende sejre mod Liquid og Mouz. Holdets nyeste mand "drop" ligner en spiller, som er faldet mere på plads. "Drop" fylder mere på serveren, som er vigtigt for Furia. Det giver mere plads til spillere som Art og Kscerato. Tiden Furia har haft på træningsbanen, har so far båret frugt.
 • Selvom Furia vil få banned, deres bedste map i poolen. Så er de godt dækket ind. Nuke, Vertigo og Mirage ligger fint til Furia. Nuke og Vertigo har jeg Furia, som favorit på. Mirage lidt mere 50/50. Entropiq har flere maps i poolen, hvor niveauet er noget svingende.
Hold øje med
 • Ranglistens position for Entropiq, er ikke holdets bedste. Men spillet ligner noget af det bedste, de har fremført længe. Holdet er kommet i top25, som klart giver selvtillid og troen på tingene. Hold som Liquid, Astralis, Heroic og Gambit, er allerede blevet besejret.
 • Entropiq ramte et kollaps mod G2. Det betyder selvfølgelig ikke, at de er færdige. Entropiq har lignet et hold, som har været glad for dette "lan setup". Spillet, kommunikation og det individuelle spil, har været topklasse. Rammes topspillet så er de langt fra chanceløse her.
 • Furia har fået "drop" på holdet. En ung spiller, som skal finde sig til rette. Furia må være et svært hold, at komme på plads hos. Det kræver hurtighed og en halvtosset spillestil. Furia teamplay er som det danskevejr, man ved aldrig helt, hvad der kommer fra deres hænder. Der mangler endnu lidt, på den mentale her. Det går ikke, man tjekker ud som hold, når man er bagud.
 • Furia vil få fjernet det mest spillet map, nemlig Inferno. Det er Furia uden tvivl ynglings map. Inferno er samtidigt, det eneste map som spilles to-cifret antal gange. Der vil komme maps i spil, hvor succesen er lidt mere svingende.
 • Efter bans så vinder Entropiq 50% eller over på 4/5 maps. Min største frygt er, at Furia går på Ancient, som sidst de to hold mødtes. Gambler Furia for meget i vetoen, så er det en klar fordel, for de russiske drenge.
 • Anført af El1an som snitter 1.14 i rating samt 1.09 i impact, skal finde det kollektive hold frem. Entropiq er et kollektivt klogt hold. Alle snitter omkring 1.0 eller mere i rating. Overall er det et komplet hold, som har alle ingredienserne, til en god kødsovs.
 • Furia har haft svært ved, at sætte et "run" sammen, når de store turneringer i EU, er i gang. Der skal mere end, en omgang lunken cs til, at kunne besejre Entropiq. En masse NA sejre, slår ikke de store turneringer. Her skal det bedste spil findes frem. Samtidigt har Entropiq i baghovedet, at de allerede har slået Furia i nær tid. En ting som kun gavner sindet, i en vigtig kamp som denne.
Oddsmarked

Betfair S 2.15
Danskespil 2.15
Nordicbet 2.15
Comeon 2.20

Dette kunne lige så godt, være en kamp som kunne hedde 50/50 - Jeg forventer dog ikke, at oddset lukker dernede af. 

#1 - Entropiq er et lækkert lineup, som helt klart hører til i top25. Jeg har dog svært ved, at se dem ligge fast i top20 konstant. Holdet mangler overall et højere topniveau. Der er fine individualister, men El1an er i min optik, den eneste stabile spillere, hvor det bedste spil kommer frem mere tit end sjældent. Som allerede nævnt, så ser jeg Entropiq få problemer, med den vilde spillestil, som Furia normalt har sat for dagen.


Denne kamp kunne meget vel falde på, om El1an rammer topniveau. Jeg tror personligt, at han får det svært i dagens kamp. Det er nogle gode awper, som han skal op imod. Rammer han ikke dagen fra start, så sætter det sig hurtigt. Furia er et hold, som hurtigt kan komme under huden, på deres modstandere. Omvendt så spiller Furia noget tosset cs til tider. Kan Entropiq spille en god afventende cs, så kan Furia hurtigt komme i problemer. Furia kan få det svært, hvis ikke plan A virker fra start. 

Kilder

www.hltv.org

www.Betbrain.com

www.oddsportal.com

Deres respektive twitter kontoer + evt hjemmesider

Giv twitter et visit: @esport_eagle01

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også
Feedback