18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

England - Tyskland

Infokamp
Match center
29. juni 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Europa - EM
Wembley (neutral)    Danny Makkelie
25. jun. 2021 kl. 20:03 (Opdateret 29. jun. 2021 kl. 19:52) 25/06
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

Ottendedelsfinale, Wembley, England

Er der mon værdi i odds 12 hos Unibet for Tyskland vinder efter straffesparkskonkurrence? Det skete ved semifinalen på Wembley ved EM´96, og England skal nu forsøge at holde liv i deres EM-drømme mod et uforudsigeligt tysk mandskab.
Argumenter for dette tip
  • England tager favoritværdigheden på Wembley, men de skal have gang i offensiven, hvor især Harry Kane har været anonym i gruppekampene.
  • England har formået at dominere deres gruppekampe og keeper Jordan Pickford er ikke for alvor blevet testet endnu.
  • Trods hjemmebanefordel måtte tyskerne kæmper hårdt for at gå videre.
  • De var på vej mod et EM-exit mod Ungarn, indtil indskiftede Leon Goretzka sendte Tyskland videre med udligningen til 2-2.
  • Tyskland har leveret flere opsigtsvækkende resultater på det seneste med 0-6 nederlag til Spanien i Nations League og 1-2 nederlag hjemme til Nordmakedonien i VM-kvalifikationen.
Det skal du holde øje med
  • Der var lidt VM2014 over tyskernes præstation mod Portugal og Joachim Löw kan overraske englænderne med samme energiske taktik.
  • Det virker umiddelbart ikke umuligt at lukke ned for de engelske angribere, hvilket kan skabe frustration hos det engelske mandskab.
  • Landstræner Gareth Southgate er under pres, da der har været kritik af spillestilen og den manglende offensive kreativitet.
  • Forventningspresset kan blive for stort for de engelske spillere, der nærmest er berygtede for at fejle ved slutrunder.

ODDS
♪♪Everyone seems to know the score♪♪   

Gareth Southgate... the whole of England is with you...Oh, it´s saved!

Mon ikke den velkendte `It´s coming home´ vil blive spillet mere end et par gange som optakt til dette revanché-opgør på Wembley. Det er 25 år siden, at Tyskland sendte værtsnationen England ud i EM´96-semifinalen efter Southgate´s afbrænder.

Selvom tyskerne har leveret svingende præstationer i gruppespillet, så kunne det godt ligne et ret tæt opgør, men med England som smalle favoritter.

Vi kan hente odds 12 hos Unibet for Tyskland vinder efter straffesparkskonkurrence (samme odds kan man få for England).

Skulle det lykkes Tyskland at komme igennem de 120 minutter, så vil de sikkert have stor tillid til Manuel Neuer og deres udvalgte skytter i straffesparkskonkurrencen.

1X2 - efter 90 minutter.
England: odds 2,60 hos Cashpoint
Uafgjort: odds 3,30 hos OnsideBetting
Tyskland: odds 3,05 hos Unibet

FORVENTEDE STARTOPSTILLINGER
ENGLAND
Pickford; Walker, Stones, Maguire; Trippier, Rice, Phillips, Shaw; Sterling, Saka, Kane 

TYSKLAND
Neuer; Hummels, Rüdiger, Ginter; Kimmich, Gündogan, Kroos, Goesens; Havertz, Müller, Gnabry.

Kommentarer

Feedback