18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Endpoint - Apeks: 2

15. april 2020 kl. 18:00 - ESEA MDL Season 33 Europe Relegation
15. apr. 2020 kl. 13:37 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 15/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)

ESEA MDL Season 33 Europe Relegation

Chance (1-2): 58-42%
Betvalue: 115,50%
Spilbar ned til odds: 2,38
Rigtig/forkert: 2-1
Bet365 Spil nu hos Bet365

Lower bracket runde 4. Vinderen kvalificere sig til ESEA MDL Season 34. Et opgør mellem Endpoint & Apeks. 

Denne kamp er i min bog mere lige end bookmakerne lige har gjort den til. Men lad os se lidt på hvorfor jeg mener det:

Hvad taler for:

- Et Apeks hold der lige nu ligger #87 men som svinger meget, for 1 mdr siden lå de #66 - Så de flyver lidt en 20 pladser frem og tilbage på ranglisten. Men i min bog er de et team der er i fremdrift og som har et super godt hold. De har lidt problemer med, at  vinde de kampe de "burde" vinde. Og levere til gengæld godt mod de bedre teams. De har vundet 3 kampe i træk og har en win rate de sidste 3 mdr på 56%. De kommer ud af Esea season 33 med en 12-4 record. 

- Apeks er et hold hvor teamplay er i højsæde. De har det med, at skiftes til, at levere i kampene. De alle ligger på en fin ratio på over 1.0.. Og det der har beskrevet deres sejre er klart, at de spiller som en team. Det kan selvfølgelig være et minus man ikke har en kæmpe stjerne. På papiret er det nok Radifaction der er stjernen, da han klart har mest erfaring grundet de teams han har spillet for. Han har både spillet for Nordavind, Red reserve og Nochance der havde super gode spillere. Så med de teams i ryggen er han nok manden med erfaringen. Men jeg mener nu, at som hold vinder man flere kampe end hvis man er afhængig af en mand levere. 

- Vetoen kan vi nok ikke komme helt udenom og den har da også sin del i hvorfor jeg tror på Apeks i dagens kamp. Dette er en Bo3 kamp. Jeg forventer Apeks vælger Overpass som de har 10-1 score på for 11 kampe. Eller Nuke som de har 8-4 score på i 12 kampe. De spiller begge maps super flot, struktureret og igen som et team. Der er ikke som sådan nogen på holder der springer ud i dumme ting. De står struktureret og forventer jeg også de gør mod Endpoint. Jeg mener faktisk Apeks har bedre map pool end Endpoint. De har flere maps, at trække på. Endpoint har 2 maps hvor jeg ser de er klart bedre end Apeks. Det er Vertigo & Dust2. Så jeg forventer selvfølgelig Endpoint vælger et af dem. Nå det så er sagt og skrevet, så som i kan se forventer jeg et 3 map. Det 3 map kunne lige så vel blive Train som det kunne blive Mirage, det kommer lidt an på hvem der starter den Veto. Men om ikke andet så ser jeg stadigvæk Apeks være stærkere når det kommer til hvem der har den bredeste map pool. 

- Apeks kommer som sagt til kampen med super selvtillid og med 3 sejre i baghånden. Endpoint kommer derimod fra et super overraskende nederlag til Wisla Krakow. Den blev 2-1 og var et super fortjent nederlagt hvor EP bare ikke var til stede. De leverede simpelthen bare ikke på Dust2 & Train (Som er 2 maps jeg godt kunne se, vi ramte i dag). Så har Apekt nået, at kigge lidt på den kamp, så der helt sikkert en masse man kan tage med.

- Tager vi spiller for spiller, så er Endpoint favorit. Og ja de ligger også bedre på ranglisten. Men de leverer bare ikke som de burde for tiden. De spiller for stift og uden løsninger. Det ligner til tider i deres kampe, at deres IGL har tager en vitaminpille for meget, for det hele kører rundt på mappet. Der tror jeg et mere igen struktureret team og den lidt mere afslappende spillestil vinder. Der er ingen tvivl om på dagen har EP bedre spillere. Men kræver altså også, at mere end EN mand rammer dagen. Det har de haft lidt problemer med.

Hold øje med:

- EP ligger lige nu #36 i verdenen. De sluttede ESEA sæsonen 14-2. Det må antages som godkendt. Og et af deres nederlag er på FF. Så det kan man næsten ikke tælle med. 

- EP har et team der er et niveau højere end Apeks på deres gode dage. De har spillere der på dagen kan slå de bedre team og her snakker vi måske top30-40 stykker. 

- En trio bestående af Thomas, Robiin og Cruc1al. Dette er alle spillere der kan afgøre en kamp. De ligger på 1.12, 1.05 & 1.08 i ratio. Ikke nok med det har Thomas og Cruc1al en impact der ligger i den gode ende nemlig 1.10 & 1.17. De har en spillestil de 2 herre som godt kan være lidt vild i det. Men de leder gerne efter, at få first kill. For at skabe den fordel i runderne. Lykkedes dette i kampen. Så de kommet langt allerede.

- EP har 2 maps de elsker, at spille men kan sagtens spille flere maps. Men Dust2 & Vertigo vil jeg sige der er EP stor favoritter. Men de kan også sagtens spille en Mirage som jeg nok vil se mere 50/50. Så ender vi ud i 3 map. Og vi samtidigt rammer et af ovenstående maps, så vil jeg nok se EP som lille favorit. 

- Kvalitet på de forskellige hold, har vi efterhånden være rundt om. Men synes nu endnu det skal siges igen. Kvaliteten på EP holdet er stor. Og også større end Apeks holdet. Så kan de få gang i den kvalitet som holdet har, så burde de også slå Apeks de fleste gange. Men nu er der heldigvis andre ting der spiller ind i Cs. 

Opsumering:

Dagsformen er for mig rimelig afgørende samt vetoen. Jeg synes simpelthen Apeks er sat for højt i forhold til hvad de leverer. Endpoint vinder lige nu for lidt kampe i forhold til hvad der forventes af dem. De smider for mange maps og mange af dem er med stor margin. jeg forventer vi ser alle 3 maps i dagens kamp. Men ser faktisk størst chance for, at Apeks vil drille EP på deres pick end omvendt. Men tror vi kommer til, at se en lang og dejlig kamp.

Endpoint spiller lige nu my GambitY hvor det heller ikke ser for godt ud. Tager Dust2 overbevisende. Men spiller lige nu Endpoints pick Vertigo. HF.

God dag og kamp!

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback