18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Endpoint - Alternate Attax: 2

6. april 2020 kl. 16:00 - ESEA Advanced Season 33 Europe
6. apr. 2020 kl. 03:39 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 06/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (14)

ESEA Advanced Season 33 Europe

Chance (1-2): 70-30%
Betvalue: 117,00%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert: 1-3
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Grand Final om at kvalicere sig til ESEA MDL season 34. Alt er på spil for disse 2 team. EP mod AA. 

Begge kommer med en 14-2 score fra deres sæson i ESEA. 

Obs: Dette spil er fundet på bet365 til odds 4, de har dog taget spillet af, så måske det kommer op igen. Danskespil var de eneste der havde åbnet på kampen. Jeg forventer faktisk den falder lidt inden start. Så derfor kommer det her.

Dette er en Bo5 kamp, og Endpoint er foran 1-0 da de kommer til finalen fra upper bracket. Så dette skal i have i mente.

Det taler for: 

- Ja oddset siger jeg måske er på afveje. Men kan godt se en fidus her. Og ikke mindst så synes jeg oddset er for højt sat, det en ting. Men mener faktisk sådan helt reelt godt AA kan komme ud som vinder. AA har vundet deres seneste 4/5 kampe hvis vi taler HLTV registreret kampe. Det eneste nederlagt de har er til dagens modstander. Der tabte de 2-1 og det kun 6 dage siden. EP derimod de har vundet 4/5 men kampe som var UTROLIG tætte. Og de kunne lige så godt havde haft tabt 3/4 kampe. De var alle i 3 maps og mange af dem i overtid også. 

- EP & AA har som sagt lige mødt hinanden. Der var de ude i alle 3 maps. AA vinder Mirage 16-7 og taber derefter Overpass & Vertigo efter overtid. 22-19 & 19-17. Den kamp skulle AA havde haft vundet, men dumme sig desværre. De 2 hold her er utrolig tætte mandskaber. Tager vi lige fra for en stund, at EP har et map i fordel som vundet. Så er det 2 meget lige hold så giver hinanden kamp til stregen. Og havde det ikke været for det map i fordel. Så havde jeg set kampen meget lige, dog med EP som favorit selvfølgelig.

- Map pool er en af grundende til, at jeg så værdi i dette store odds. AA vil ban Dust2 og jeg ser EP ban Nuke. Derudover vil jeg se AA som favorit på Inferno og Vertigo. Det er 2 maps de spiller meget og som normalt er super skarpe på. Derudover har vi Mirage, ikke et map AA spiller meget, men de har trods alt lige vundet mod EP på det. Og det blev en storsejr, så tænker ikke AA frygter det map. Men som EP vil være favorit på. Også har vi Train som jeg ser meget lige. Altså runder vi lige map pool, så ser jeg ikke AA skal være bange for vetoen. De selvfølgelig bagud, men sådan er primisserne. Og jeg kan sagtens se dem vinde 3 maps. 

- stfN havde en utrolig dårlig kamp sidst de 2 hold mødte hinanden. Skal AA op og have en chance, så skal han steppe op og være klar. Han ligger normalt på en ratio omkring 1.10 men sidst de mødtes lå han på 0.94. Det holder simpelthen ikke. Derudover har de et godt sammensat hold. Og med alle spiller omkring 1.0 i ratio og også en del over de fleste. Så det et meget vel spillende team vi kommer til, at se. Slaxz som er deres awp'er bliver super vigtig. Sidst de mødte hinanden, var han til store problemet for EP - Og hvis lidt vilde spillestil var noget de ikke kunne lide. Så kan han køre videre. Så det kun en fordel for AA. Jeg vil ikke gå så langt og sige mand for mand er de lige gode. Men det tæt på. Dog igen spillet EP normalt på lidt højere niveau og møder bedre hold. Men finder de ikke alle niveauet på team EP, så står AA uden tvivl klar, for så meget forskel er der slet ikke på de 2 hold.

Hold øje med:

- Igen EP kommer til, at starte denne kamp 1-0, dette vil selvfølgelig give lidt ro på teamet. For de ved godt, de er bedre som team og, at de lige har slået AA en gang. Trods en tæt kamp. EP ligger lige nu #38 i verdenen og har et godt hold . De har som sådan ikke nogle spillere der har spillet for store teams. Men de har en masse erfaring på dette niveau. Og de vinder mange kampe! -  Så kommer de første foran 2-0 i maps. Så kan det godt blive op af bakke for AA. Også kunne den sagtens ende 3-0. 

- Med Thomas og robiin som klar EP bedste spillere i gear, så plejer de, at ligge grundlaget for en god sejr. De snitter 1.12 og 1.06 i ratio. Ja så vil nogen sige, men det jo mindre end AA - Jo jo, men EP møder bare også bedre hold end AA gør. Derfor vil jeg også sige, at normalt ville EP vel være et niveau over AA. Det har bare ikke vist sig, at være sagen so far. Men kan de være det i dagens finale. så vinder de også klart. 

- Det man normalt ser fra team EP det er stabilitet. De er et meget sammensat godt hold! De spiller deres spots, positioner og holder det der er aftalt. Der er ikke så mange "hero's" på holdet. Som bare flyver frem og vil redde dagen. Dette helt stationære spil, kan godt gavne dem mod AA. For har de lagt en plan og holder sig til den. Så tror jeg det kan fremtvinge lidt frustrationer hos AA. Som vil give EP en masse gratis runder. Så tålmodighed er nøgen til sejr her. 

- Med en map pool som jeg ser(efter sidste gang de mødte hinanden) som meget åben, så er EP selvfølgelig favorit i den. Da de har flere maps de har praccet og ikke mindst spillet. Nå, det så er sagt, så ser det ud til AA har praccet mere end man måske ved? - Har EP set demoer og lagt en masse timer siden sidste kamp, så kan vi se et helt andet udtryk fra EP. Også igen, så kan det blive en hurtig omgang Cs vi ser. For tvivler på, hvor meget AA laver om. 

Jeg synes helt klart bookmakerne ligger for meget i, at EP starter med en 1-0. Selvfølgelig er de favorit og også store favoritter. Men mener tager tidligere opgør og dette er en mere lige kamp end som så. Så har de skruet godt op for oddset! Og jeg ser lækker værdi og skal jeg ikke gå glip af! Kan AA tage første map vi spiller, så kampen HELT åben i min bog. Så bliver meget interessant, at se vetoen og ikke mindst om AA kan drille dem. 

Kommer EP ud til denne kamp med samme udtryk som sidst, og det samme gælder for AA - Så har vi uden tvivl en kamp der kan gå hele vejen. Har EP valgt, at kigge lidt på AA spillestil, så tror jeg godt vi kan se et hold der kører Anti på hele molevitten også får AA problemer i dagens kamp.

God kamp til alle! Lad os håbe på en god overraskelse her! :-)

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback