18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
29. oktober 2019 kl. 21:00 - Fodbold, Italien - Serie B
Stadio Carlo Castellani
28. okt. 2019 kl. 13:57 (Opdateret 4. nov. 2019 kl. 10:59) 28/10
399
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (1)
Chance (1-X-2): 54-27-19%
Betvalue: 106,38%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 1-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Empoli er outsider til at rykke op, og især hjemme giver de ikke meget væk. Spezia kommer med to sejre i streg, men det toscanske mandskab har et setup til Serie A og bør komme tilbage på sporet mod de svingende gæster.
Det taler for
 • Empoli har kun et mål i denne sæson at rykke op i Serie A igen, og mandskabet bør også spille sig tilbage til den bedste række.
 • Hjemmeholdet har ikke vundet i de seneste tre spillerunder, og efter spil og chancer burde de sidste to opgør have givet seks point.
 • Spezia har været meget svingende indtil videre i sæsonen, og Empoli bør have gode muligheder for de tre point.
 • Gæsterne lukket ni mål i de seneste fem spillerunder, og har vist stor usikkerhed.
 • Spiller for spiller er Empoli på papiret et langt stærkere mandskab end gæsterne fra La Spezia.
 • Empoli har kun tabt to opgør hjemme på Stadio Castellani i hele 2019.
 • Det toscanske mandskab spiller meget hurtigt og offensivt hjemme, og det bør give Spezia problemer.
Hold øje med
 • Empoli er uden sejr i de seneste tre spillerunder.
 • Spezia de vil med stor sandsynlighed grave sig ned, og spille udelukkende på omstillinger.
 • Hjemmeholdet fik kun 2-2 i lørdagens udekamp mod oprykkerne fra Trapani på Sicilien.
 • Serie B er en jævnbyrdig liga, hvor alle kan slå alle hvis man ikke er klar på dagen.
 • Spezia vandt den seneste udekamp i Pescara, et mandskab som normalt er stærke hjemme.
Oddsmarked

Oddset åbnede i 2,01 hos Nordicbet og er nu i odds 1,97, Danskespil og Betsafe er ligeledes i odds 1,97. En toneangivende licensløs bookmaker er i odds 1,94, og åbnede i odds 1,99.

EMPOLI: Det toscanske mandskab er den største favorit i denne sæson til at rykke op i Serie A, og efter ni spillerunder er man nummer tre i tabellen med 16 point, man har ikke vundet i de seneste tre spillerunder hvor det er blevet til et nederlag ude mod oprykkerne fra Pordenone, og to uafgjorte resultater i de seneste to opgør hjemme mod Cremonere, og senest ude mod Trapani.

Empoli har været uheldige mod Cremonese burde man have vundet og sad på opgøret, og i lørdagens udekamp på Sicilien scorede man selvmål i det 97 minut, så man har ikke helt haft heldet på sin side i de seneste par kampe, men i tirsdagens hjemmekamp mod Spezia bør man have gode muligheder for at komme tilbage mod en modstander som har været meget svingende.

Træner Bucchi har indtil videre gjort det fint i Empoli man spiller offensivt og underholdne, og især hjemme på Stadio Castellani er man utrolig stabile, hvor det kun er blevet til to nederlag i hele 2019, og man bør komme tilbage på sporet igen mod et Spezia mandskab som bestemt er til at tale med, og som defensivt har været utrolig gavmilde.

Empolis hjemmebanestatistik: 3-1-0, målscore 7-2.

Trupnyt: Man må undvære Moreo(fast-reserve) i angrebet og Bandinelli(fast) på den centrale midtbane, man er dog godt garderet på både midtbanen og i angrebet.

Empolis forventede staropstilling: 4-3-1-2: Brignoli-Veseli, Romagnoli, Nikolaou, Balkovec-Dezi, Stulac, Bajrami-Laribi-La Gumina, Mancuso.

SPEZIA: Gæsterne kommer til Toscana med seks point i de seneste to spillerunder efter at have besejret Pescara ude og Juve Stabia hjemme, men før det var det kun blevet til et point i fem kampe og spørgsmålet er om problemerne er helt væk hos Spezia, det kan jeg umiddelbart godt have min tvivl omkring.

Det var flot at man vandt ude over Pescara, og lørdagens 2-0 sejr over Juve Stabia var det man kalder en pligsejr mod en oprykker og vel nok det svageste mandskab i Serie B i denne sæson. Defensivt har man haft store problemer og ikke mindst vist stor usikkerhed og vi skal kun lidt over tre uger tilbage hvor man måtte tag bolden fire gange ud af målet mod Trapani.

Offensivt må man undvære Galabinov som vel er det stærkeste kort man har i angrebet i denne sæson, han har været ude den seneste måned og det har man bestemt kunne se at han mangler inde i boksen, det ligner en vanskelig opgave man skal på i Empoli, og mod et hjemmehold som er sulten efter at komme tilbage på sporet, det ligner umiddelbart en vanskelig opgave for Spezia, som kan få problemer med Empolis hurtige spil.

Spezias udebanestatistik: 2-0-2, målscore 5-5.

Trupnyt: Galabinov(fast) i angrebet er ude, og har været skadet den seneste måned.

Spezias forventede startopstilling: 4-3-3: Scuffet- Vignali, Capradossi, Terzi, Bastoni- Bartolomei, Ricci, Mora-Ragusa, Gudjohnsen, Bidaoui.

Kilder

empolifc.com, tuttob.com, corrieredellosport.it, acspezia.com, Tuttomercatoweb.com

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback