Annonce

Empoli - Cagliari: Under 2,5 Mål

Match center
19. august 2018 kl. 20:30 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Carlo Castellani    Memduh Helvacioğlu
1. aug. 2018 kl. 08:57 (Opdateret 19. aug. 2018 kl. 22:28) 01/08
258
+1

Kommentarer (7)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 42-58%
Betvalue: 103,24%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 2-0
Unibet Spil nu hos Unibet
Oprykker Empoli skal vænne sig til tempoet i Serie A og lægger nok forsigtigt ud, og Cagliari scorer typisk få mål på udebane. Det er 1, spillerunde og man ved ikke helt hvor mandskaberne står, men det lugter af en tæt og målfattig affære.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

 • Empoli er tilbage i Serie A efter et år i Serie B, og man skal lige vende sig til tempoet igen, og en stille og rolig pointdeling i første spillerunde vil være mere end godkendt.
 • Seneste hjemmeholdet var oppe i Serie A var de det mindst scorende mandskab i Serie A, og mangler noget kvalitet offensivt.
 • Cagliari var det andet mindst scorende mandskab i Serie A i sidste sæson, og vælter sig generelt ikke i mål på udebane.
 • Det sardinske mandskab havde problemer med at scorer på chancerne i sidste sæson, og  offensiven er forsat den samme i den kommende sæson.
 • Cagliari har et svært startprogram, og man vil være ganske godt tilfreds med en pointdeling.
 • Gæsternes træner Maran er kendt for sin defensiv spillestil, og det kan blive opskiften til point i Toscana, og få mål.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

 • Det er første spillerunde, og man ved selvfølgelig ikke helt hvor mandskaberne helt står, og det kan betyde fejl og sløseri i det defensive.
 • Hjemmeholdet løb ind i et 0-3 nederlag i weekenden på hjemmebane mod Cittadella.
 • Empoli  spiller med mere eller mindre samme mandskab fra sidste sæson,  og scorede 48 mål i 21 hjemmekampe i sidste sæson.
 • Cagliari mangler noget kvalitet i det defensive, som er det svagest punkt hos det sardinske mandskab, det kan Empoli måske udnytte.
 • Snittet var på 3,26 mål pr.kamp i sidste sæsone for toscanerne.
 • Empoli har i Caputo og La Gumina to angribere som scorede 37 mål i sidste sæson, de kan måske give gæsterne store problemer.

Oddsmarked: 888 sport er i odds  1,78 på under 2,5 mål, og Betsafe er i odds 1,77, mens en toneangivende licenløs bookmakere er i odds 1,78 og åbnede i odds 1,79.

EMPOLI:

 Den lille toscanske klub er tilbage i Serie A efter kun en sæson i Serie B, og hvor man vandt turneringen uden de store problemer, man har beholdt mere eller mindre samme mandskab fra sidste sæson.  Jeg tror Empoli kommer til at kæmpe om overlevelse i den kommende sæson, men ligner bestemt ikke det svageste mandskab af de tre oprykkere, man gjorde det godt hjemme på Stadio Castellani i sidste sæson, hvor det kun blev til et nederlag i sæsonen, og specielt på hjemmebane er det nok der man skal forvente at hente de fleste point i kampen om overlevelse.

Det ligner et jævnbyrdigt opgør mod Cagliari i første spillerunde, og det kan blive et meget forsigtigt opgør med få chancer og mål, og hvor begge mandskaber vil være ganske tilfreds med en pointdeling, og komme på pointtavlen fra start.

Trupnyt:  Hjemmeholdet har hentet både Silvestre og Capezzi i Sampdoria, og begge forventes at starte inde i første spillerunde, men ellers meldes der ikke må ikke vigtige fravær.

Empolis forventede startopstilling:  4-3-1-2:  Fulignati - Di Lorenzo, Maietta, Silvestre, Pasqual- Bennacer, Capezzi, Krunic - Zajc - Caputo, La Gumina.

CAGLIARI:

Det sardinske mandskab har sagt farvel til Diego Lopez som træner, og man har hentet defensivt orienteret Rolando Maran i Chievo, han er ikke kendt for underholdne fodbold hvilket man har set i Chievo de sæsoner han har været der, men målet er overlevelse og ikke så meget underholdning.

Cagliari har ikke forstærket sig markant dog er kroatiske Darijo Srna hentet til  højrebacken, men ellers har der ikke været meget aktivitet på Sardinien hen over sommeren, og mandskabet ligner det samme som overlevede i sidste sæson.

Gæsterne var den anden mindst scorende mandskab i Serie A i sidste sæson, og har det generelt ikke nemt på udebane, kan man komme fra Empoli med et point i bagagen fra første spillerunde, så vil det være mere end godkendt.

Trupnyt: Det sardinske mandskab har hentet kroatiske Bradaric i Rijeka og han forventes at få debut i Toscana søndag aften.

Cagliaris forventede startopstilling: 4-3-1-2:  Cragno - Farago, Ceppitelli,  Romagna, Lykogiannis - Castro, Bradaric, Ionita - Pavoletti, Farias.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, Tuttomercatoweb.com, empolicalcio.net, cagliaricalcio.com, unionesarda.it

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback