Annonce
Annonce 888
Annonce
Annonce

Emmy Awards 2018: Bedste dramaserie: Game of Thrones

17. september 2018 kl. 23:00
20. aug. 2018 kl. 23:11 (Opdateret 18. sep. 2018 kl. 08:01) 20/08
500
+1

Outstanding Drama Series 2018

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 26%
Betvalue: 110,50%
Spilbar ned til odds: 3,85
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Ingen serie har vundet flere Emmys end dramaserien Game of Thrones (38). Syvende sæson var ikke specielt god, og The Handmaid’s Tale har overtaget meget af hypen, men Game of Thrones er i sidste ende nok den mest populære dramaserie i feltet.
Det taler for
 • Game of Thrones er med sine 38 Emmy-sejre den serie, der har vundet flest Emmy Awards af alle serier, hvis man fraregner Saturday Night Live.
 • Game of Thrones vandt denne kategori i både 2015 og 2016. I 2017 var de ikke nomineret, da sæsonen ikke var begyndt, og The Handmaid’s Tale sejrede.
 • Den sejr har gjort, at oddset i år er meget lavet på The Handmaid’s Tale. For lavt i min optik. Der er for meget hype omkring den serie.
 • Tilbage i 2015 blev reglerne for afgivelse af stemmer ændret, således at flere kunne stemme. Siden da har Game of Thrones høstet priser. (*)
Hold øje med
 • The Handmaid’s Tale er en rigtig god dramaserie, også i anden sæson, og den har fået bedre anmeldelser end den seneste sæson af Game of Thrones.
 • Syvende sæson af Game of Thrones var ikke på samme høje niveau som tidligere. I al fald ikke hvis du spørger mange anmeldere og seer.
 • Sammenligningssiden GoldDerby peger også på at The Handmaid’s Tale er ganske komfortabel favorit i denne kategori.
 • Hype og momentum er en vigtig faktor, og den har The Handmaid’s Tale efter sejren sidste år, mens Game of Thrones var fraværende ved Emmy Awards.
 • Det er et stærkt felt, hvor især The Americans måske kan overraske, eftersom det er seriens sidste sæson. Heller ikke Westworld må glemmes.

MARKED:

4,25 – Nordicbet, Betsafe
4,00 – 888sport, Unibet, LeoVegas

OPTAKT:

Læs gerne den store optakt til Emmy Awards 2018, hvor jeg gennemgår de seks største kategorier og krydrer den med lidt spiltips, der af forskellige årsager ikke finder vej til forsiden.

Bemærk i øvrigt at limits kan være små, især hvis du er småramt af personlige limits. Flere steder kan du dog få en god portion penge afsted på dette væddemål.

NOTE:

(*) = Førhen var det en lille, udvalgt gruppe, der kårede vinderne. Siden 2015 har alle, der har haft en relevans i kategorien (fx skuespillere, instruktører osv.), og som ikke har haft en interesse iblandt de nominerede, fået lov til at stemme. Det vil sige at vi er gået fra en lille, udvalgt gruppe til en kæmpe gruppe mennesker, der afgør konkurrencen. Man kan således argumentere for, at det i højere grad er blevet en popularitetskonkurrence, og stort set lige siden den regelændring, har Game of Thrones høstet priserne hjem.

Fx: Før 2015 vandt Game of Thrones én primetime Emmy, nemlig Peter Dinklages supporting actor-pris i 2011. Siden har de vundet syv primetime Emmys. Det skal selvfølgelig med, at man før 2015 kæmpede mod blandt andre Breaking Bad og Mad Men, mens feltet ikke har haft helt samme kvalitet siden – ikke desto mindre siger det lidt om at konkurrencen trods alt har ændret sig.

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app
Feedback