18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Emma Navarro - Christina Mchale: 1

Match center
30. august 2021 kl. 23:35 - Tennis, USA - Grand Slam |
Court 5, USTA Billie Jean King National Tennis Center
27. aug. 2021 kl. 20:10 (Opdateret 31. aug. 2021 kl. 01:18) 27/08
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

Amerikansk dyst i første runde af US Open.

Chance (1-2): 35-65%
Betvalue: 119,00%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert: 0-2
Bet365 Spil nu hos Bet365

20 årig Navarro som på seniorplan endnu ikke har bedrevet det store, tager imod 29 årig McHale som bare har tabt og tabt i år. McHale har været forfærdelig på på alle underlag (undtagen græs) og er 2-10 på hardcourt i år.

Emma Navarro var en god junior spiller for 2 år siden, og har været suveræn i College i år. Hun må komme ind med stor selvtillid, og har inden denne kamp været op imod Petkovic og Bogdan, og gjort det godt trods nederlag. Syntes hun har alle facetter der kræves, og spiller med stor variation, hvilket nok gør hun fortrækker gruset. Hun er selv opvokset i New York og er kommet til på wildcard.

McHale har været en af de dårligste på touren i år, men har dog spillet tætte kampe mod topspillere. Syntes hun ofte kan virke fraværende mentalt i kampene, og har ellers en stor serv, som ofte ikke ramme den tiltænkte firkant. Ingen tvivl om at hun med sin 9'ende deltagelse, kommer med noget gylden erfaring der kan trækkes på hvis det bliver nødvendigt.

Det er pil op mod pil ned, oddset er småt stigende på Navarro, men syntes allerede nu den ligger for højt, med tanke på McHale's resultater i år.

Jeg går med unge Navarro kan gøre krisen værre for McHale.

God kamp.
 

Edit: rettelse i odds. McHale gør det godt doublen i Cleveland hvilket virker til at rykke markedet.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback