18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

EM 2021: Englands EM-trup: Reece James udtages

1. juni 2021 kl. 00:00 - Fodbold, Europa - EM
17. apr. 2020 kl. 17:50 (Opdateret 8. jun. 2021 kl. 16:09) 17/04
599
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)
Chance: 37%
Betvalue: 111,00%
Spilbar ned til odds: 2,70
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet
EM’s udsættelse til næste sommer gør, at Reece James har gode muligheder for at spille sig ind blandt Gareth Southgates udvalgte.
Det taler for
  • Reece James har etableret sig i Chelsea, og er typemæssigt det mest oplagte supplement til Trent Alexander-Arnold
  • Keiran Trippier, der hidtil har været udtaget, er runder 30 år i efteråret, men han har alligevel ikke meget landsholdsrutine at bidrage med
  • Reece James har en rigtig solid pasningsfod, og har derudover gode evner som dødboldsskytte
Hold øje med
  • Aaron Wan-Bissaka er en solid højreback, som har leveret et fint indtryk hos Manchester United i denne sæson
  • Reece James var skadet i et par måneder i starten af denen sæson, men har ellers generelt ikke været eksponeret for skader
  • Trent Alexander-Arnolds styrke kan gøre, at Gareth Southgate kun vil have en decideret højreback med i truppen.
Oddsmarked

Unibet er eneste bookmaker, jeg har fundet odds på dette spil. Reece James står i odds 3,00 for en EM-plads, Kieran Trippier giver samme odds, mens Aaron Wan-Bissaka er i 2,25.

Trent Alexander-Arnold er i 1,03

EM er blevet udsat til sommeren 2021. Det betyder, at spillet om, hvem der skal med i trupperne til slutrunden igen er blevet åbnet gevaldigt op, og flere, især unge spillere, får øget chancerne for at komme med.

Her har jeg kig på den engelske EM-trup, hvor der på højre back er stor konkurrence om pladsen bag Liverpool-stjernen Trent Alexander-Arnold. Konkurrencen står i mine øjne blandt tre spillere. En rutineret og to unge.

Den rutinerede er Kieran Trippier, der har 19 landskampe på CV’et. Den 29-årige back er en af de eneste spillere, som ikke til daglig spiller i Premier League, der er i spil til EM-truppen, han huserer nemlig i Atletico Madrid efter sidste sommers skifte fra Tottenham.

Trippier fylder 30 år i efteråret, og efter at have etableret sig på landsholdet i 2018, hvor han spillede 13 kampe, blev han i 2019 skubbet bag i køen af Alexander-Arnold, en konkurrence han ikke kommer til at vinde fremadrettet heller.

Spørgsmålet er så, om Gareth Southgate vil tage en 30-årig, uden enorm landsholds- eller slutrunde-erfaring, med som backup?

Den første af de unge bud er Manchester Uniteds Aaron Wan-Bissaka, der er et år ældre end Alexander-Arnold, nemlig 22 år. Wan-Bissaka røg fra Crystal Palace til Manchester United sidste sommer for omkring 400 millioner kroner, og han har fra start etableret sig som fast mand.

Han er en ganske solid back, som lukker godt af defensivt, men offensivt har han mangler på indlægs- og distributions-siden, i hvert fald når man sætter ham over for Alexander-Arnold, der er et farligt våben i englændernes offensiv.

Blot to assists er det blevet til i 34 kampe for United i denne sæson, mens Alexander-Arnold for Liverpool står med 40 kampe, to mål og imponerende 14 assists. Så altså typemæssigt noget andet, og en spiller, der vil svække England, hvis han kommer ind i stedet for Liverpool-stjernen.

Den anden unge er Chelseas Reece James, der har spillet i London-klubben siden han var seks år gammel. Den nu 20-årige spiller var i sidste sæson udlejet til Championship-klubben Wigan, og her imponerede han stort. Han kom på årets hold i Championship, og blev kåret til årets spiller i Wigan.

Han rykkede sidste sommer tilbage til Chelsea, men fik starten ødelagt af en skade, men siden debuten i september har han imponeret. James er samme type som Alexander-Arnold, en back i konstant fremdrift, og med et knivskarpt indlæg.

James har stadig mangler defensivt, men han har en solid fysisk base, og han har en enorm løbemotor. I 28 kampe i denne sæson står han noteret for to mål og fire assists, men at det ikke er flere assists, skyldes vist mere Chelseas offensive folk end James’ indlægskvalitet.

James ligner en spiller, der kommer til at sætte sig tungt på højre back i Chelsea, trods anfører Cesar Azpilicuetas tilstedeværelse. James er en spiller, manager Frank Lampard tror enormt på, og med spilletid vil han kun udvikle sig yderligere, og tage skridt mod det engelske landshold, som indtil videre er det kun blevet til kampe på U-niveau.

Flere eksperter og tidligere landsholdsspillere har i denne sæson hyldet James, som man på sigt tror kan presse ellers suveræne Trent Alexander-Arnold i kampen om startpladsen på landsholdet.

Med James’ fremdrift in mente, ser jeg gode muligheder for en EM-plads næste sommer. England har i James og Alexander-Arnold to af de mest spændende højrebacks i fodboldens verden, og jeg kan ikke se Southgate gå med et rutineret valg i Trippier, når der kun er udsigt til en reservetjans.

Der er altid mange faktorer, der spiller ind, når der er 14 måneder til en slutrunde, men til odds 3,0 ser jeg rigtig solid værdi i en James-plads ved EM.

Kilder

skysports.com, transfermarkt.com, whoscored.com, thefa.com

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform
Feedback