18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

EM 2020: Topscorer for Belgien: Romelu Lukaku

12. juni 2021 kl. 21:00 - EM 2020
31. maj. 2021 kl. 13:53 31/05
245
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 57%
Betvalue: 108,30%
Spilbar ned til odds: 1,75
Bet365 Spil nu hos Bet365

Belgien er blandt favoritterne til at vinde EM i år, og brandvarme Lukaku er manden der skal bringe dem på sejrskurs! 
 

For spillet:

  • I VM 2018-kvalifikationen blev han belgisk topscorer med 11 mål.
  • I EM 2020-kvalifikationen blev han belgisk topscorer med 7 mål.
  • Ved VM 2018 blev han belgisk topscorer med 4 mål.
  • I Nations League 2020/2021 blev han belgisk topscorer med 5 mål.

Imod spillet:

  • Som udgangspunkt er det stadig Eden Hazard der er fast straffeskytte, men når han ikke er med, er det Lukaku der tager dem. Det er dog over to år siden (marts 2019) Hazard har sparket (og scoret på) et straffespark for landsholdet.​​​​​​​
  • ​​​​​​​Variansen er relativt høj i denne type spil; et uventet hatrick fra Dries Mertens, flere straffespark end ventet til Eden Hazard eller noget helt tredje kan tabe spillet for os.

Hvis flere spillere deler topscorer-værdigheden, divideres oddset med antallet af spillere over odds 1,00.

Lukaku har været helt fænomenal for Inter i år og blev vice-topscorer i den italienske Serie A med 23 mål (kun overgået af Cristiano Ronaldos 29 mål) og en xG på 0,73, hvilket er virkelig flot. Han ligger som ene mand på toppen og det er ikke rigtigt tæt mellem ham og hans konkurrenter på positionen (Batshuayi og Benteke).

Eden Hazard har ikke scoret på landsholdet siden 16. november 2019 (det er 12 landskampe siden, han har dog selv kun spillet de seneste tre kampe siden). Han er heller den spiller han var engang og skiftet til Real Madrid i 2019 har været ét stort flop for hans karriere, bla. pga. skader.

Dries Mertens har ikke scoret på landsholdet siden 15. november 2020 (det er fire landskampe siden). Han har haft en lunken sæson for Napoli med ni mål i 29 kampe og en xG på 0,37.

Kevin de Bruyne har scoret fem mål i sine seneste 10 landskampe og er i fantastisk form i øjeblikket, bla. med en nyvunden Premier League-titel med Manchester City, en Champions League-sølvmedalje og en mulig Ballon d´Or-titel i år. Han har scoret seks mål i 25 kampe i Premier League, hvilket er fint i forhold til hans position og rolle på banen. Hans xG ligger på 0,45 for sæsonen.

Michy Batshuayi kæmper for at få fast spilletid i Crystal Palace, og har også kun scoret to mål i 18 kampe (xG på 0,17 i denne sæson) men har til gengæld scoret seks mål i hans seneste 10 landskampe, men han er stadig indskifter i forhold til Lukaku.

Christian Benteke har spillet en god sæson for Crystal Palace (10 mål i 30 kampe og en xG på 0,37) men kæmper med at starte inde for Belgien og fungerer mest som indskifter, når han vel at mærke bliver udtaget. Han scorede et mål i VM-kval. kampen mod Hviderusland her i marts, men før det skal vi tilbage til november 2019, for at finde hans sidste scoring på landsholdet. Også han er indskifter i Belgiens system.

Og nej, xG for en spillers klubhold har som udgangspunkt ikke direkte noget at gøre med hans præstationer på landsholdet, men det kan alligevel give et hint om, hvor vidt en spiller har selvtillid og er “skarp” over en given periode.

Belgien er næsten sikker på at gå videre fra gruppen, hvilket meget gerne skulle give minimum to kampe mere (en ottendedelsfinale mod en 3´er fra en af de andre grupper og derefter en kvartfinale, sandsynligvis mod Italien) og dermed nedsætter variansen en smule.
De møder nemlig Danmark, Finland og Rusland i gruppe B, og hvis de som ventet slutter som nummer ét i gruppen, møder de nummer tre i enten gruppe A, D, E eller F.
Der bør da også være fine muligheder for at score for Lukaku, da modstanden i gruppen ser overkommelig ud.

De to gange Belgien mødte Rusland i EM-kvalifikationen, er det blevet til sejre på 3-1 og senest 4-1, hvor han scorede et mål i den ene kamp. Det er her på sin plads at nævne at Eden Hazard scorede i alt fire mål i de to kampe. Dermed stod Belgien for syv af de kun otte mål som Rusland lukkede ind i hele EM-kvalifikationen. Russerne scorede til gengæld 33 (!) mål i løbet af kvalifikationen.

Belgierne mødte Danmark to gange i Nations League i 2020 og her blev det også til to sejre, på henholdsvis 2-0 og 4-2. Lukaku scorede to mål i den seneste af kampene.

Deres seneste møde med Finland ligger tilbage i 2016 under en tidligere landstræner, så det giver ikke rigtig mening at medtage denne som brugbart datapunkt, selvom Lukaku scorede et mål i 1-1 kampen. Finnerne lukkede dog kun 10 mål ind i EM-kvalifikationen, men scorede også kun 16 selv.

Odds:
Bet365 ligger i odds 1,90 for spillet.
Cashpoint ligger også i odds 1,90.
Bet25 åbnede alt for højt i odds 2,15 og ligger nu i 1,88.
NordicBet ligger i odds 1,80.
Unibet/888Sport/LeoVegas/MrGreen ligger i 1,75 for spillet.
Betfair Sportsbook ligger i odds 1,73 for samme spil.
Danske spil har odds 1,65.

Du finder spillet her:
Bet365 > Fodbold > Vindere > EM 2020 > Holdets topscorer

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback