18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

EM 2020: Kommer med i truppen til slutrunden: Kyle Walker

1. juni 2021 kl. 12:00 - EM 2020
6. jan. 2021 kl. 19:47 (Opdateret 8. jan. 2021 kl. 12:38) 06/01
69
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Landstræner Southgate udtager rutinerede Kyle Walker til EM!

Chance: 65%
Betvalue: 117,00%
Spilbar ned til odds: 1,54
Bet365 Spil nu hos Bet365
Pyha...! Der er nok at se til for den engelske landstræner Gareth Southgate; ganske vist har han fået et års ekstra forberedelsestid foræret inden EM 2020 til sommer, men udfordringer har der været nok af indtil videre! Derfor er kontinuitet, stabilitet og masser af erfaring i højsædet, når den endelige engelske landsholdstrup skal udvælges d. 1. juni! Derfor bliver Kyle Walker udtaget til pladsen som højre back, hvor han enten kommer til at være starter eller backup.
 

Argumenter for spillet:

  • Han blev udtaget til både EM 2016 (ganske vist af Roy Hodgson) og VM 2018.
  • Gareth Southgate har ”kun” benyttet sig af 14 forskellige forsvarsspillere i løbet af EM-kvalifikationen, Nations League-kampagnen og div. venskabskampe i løbet af 2019 og 2020.
  • Oddset er faldet fra spillet først blev tilgængeligt (december 2019, før det oprindelige EM 2020 blev flyttet) og dermed har vi ”market agreement”.
  • Southgate har benyttet sig af færre forskellige spillere i perioden frem mod EM 2020 end han fx gjorde i perioden frem mod VM 2018 (fakta) og jeg tror at han for det første er blevet mere sikker på hvem han gerne vil bruge og for det andet at en høj grad af kontinuitet er ekstremt vigtigt i almindelighed, men midt i en hektisk periode på landsholdet i særdeleshed (dette er en blanding af mine egne tanker og egen tolkning).

  Argumenter imod spillet:

  • Der er relativt stor bredde på højreback pladsen på det engelske landshold.
  • Der er altid chancen for at han bliver skadet (chancen er lige så stor for de andre alternativer til højre back pladsen, men det skal blot nævnes for en god ordens skyld).
  • Hvis Southgate vælger en 3-4-3 formation til EM så betyder det sandsynligvis at han udtager en spiller mindre til højre back pladsen.

  England har umiddelbart fået en relativt overkommelig lodtrækning i Gruppe D; Deres klart stærkeste modstander er Kroatien (nummer 11 i Verden og en trupværdi på 277 mio. euro) der vandt sølv ved VM 2018 og derefter Skotland (nummer 48 i Verden og en trupværdi på 210 mio. euro) og derefter Tjekkiet (nummer 42 i Verden og en trupværdi på 135 mio. euro). 

  ​​​​​​England er selv pt. rangeret som nummer 4 i Verden og er samtidig klar favorit til at vinde gruppen, med en trupværdi på svimlende 1,31 mia. (!) euro og en flot fjerdeplads ved VM for to år siden.

  Det har dog mildest talt været en kaotisk EM-kvalifikation for englænderne og nu kræver det fuldt fokus fra alle mand hvis de skal opnå succes på ”hjemmebane” ved dette års EM! Og derfor vægter kontinuitet og stabilitet højere end at afprøve unge talenter og eksperimentere med at finde morgendagens stjerner!


  Først blev Harry Maguire anholdt på en ferie i Grækenland, da han overfaldt en politibetjent. Så kom de to unge stjerner Phil Foden og Mason Greenwood uheldigt i fokus da de brød corona-retningslinjerne under en landsholdslejr og inviterede to islandske piger med op på deres værelse, hvilket medførte øjeblikkelig bortvisning fra lejren. Så var det Kieran Trippier der blev involveret i en tåbelig betting-skandale, hvor vi stadig afventer det endelige udfald og strafudmåling og senest har så både Kyle Walker og Conor Coady været i selv-isolation pga. corona; Walker fordi han selv var smittet og Coady fordi han har været i kontakt med en smittet.

  Når det så er sagt så har det engelske landshold muligvis det bedste udgangspunkt når det kommer til spillermateriale og talent i mange år!


  Mit udgangspunkt for denne type af spil er, at landstrænere vægter kontinuitet meget højt når det kommer til slutrunder. For det første har en landstræner meget begrænset tid til at forberede sig selv, truppen og resten af staben til en slutrunde og for det andet bliver man – især som landstræner for England – bedømt ekstremt hårdt på sine resultater! Den engelske selvforståelse er altid utroligt stolt og forventningerne er altid (alt for) opskruede! Der hviler med andre ord et enormt pres på Gareth Southgate, især med tanker på den flotte semifinaleplads som han og holdet opnåede ved VM i 2018.
  Læg så oveni at man nu virkelig kan se det mangeårige talentarbejde omkring landsholdet bære frugt med unge, håbefulde stjerner som Jadon Sancho, Phil Foden, Mason Greenwood m.fl.

  Det vægter også meget højt for træneren at de spillere han udtager er med til at skabe harmoni og ro i truppen, og at de både på træningsbanen og til taktik-møder samt ved morgenbordet på hotellet, på de respektive værelser og omkring bordtennisbordet, er med til at få både nye og gamle spillere til at føle sig hjemme og derved skabe et godt sammenhold. 
  Dette måske i lidt mindre grad lige netop i år da landsholdet jo ikke skal rejse mange tusinde kilometer frem og tilbage mellem kampe, men det bør alligevel nævnes som en faktor for udvælgelsen af spillere.


  Der er nemlig til denne slutrunde det særlige forhold at England kommer til at spille alle deres tre gruppekampe hjemme på Wembley i London, hvilket kun vil øge presset fra fans og medier endnu mere.
  Der er altså nu i endnu højere grad end nogensinde før, brug for at minimere antallet af unødvendige forhindringer, være 110% klar til turneringen og for at udtage den absolut stærkeste og mest harmoniske trup til at løse opgaven! 
  Og der er slet ikke plads til begynderfejl eller til at tage unødige chancer, hverken når det kommer til at udtage bruttotruppen d. 1. juni eller den endelige start-11´er til den første og måske vigtigste gruppekamp mod Kroatien d. 13. juni!


  For d. 1. juni 2021 skal alle EM-trupper offentliggøres til UEFA. Truppen skal bestå af 23 spillere (de tre af dem skal være målmænd). Jeg kan dog forestille mig at der netop ved denne slutrunde bliver givet ekstra dispensationer i forhold til at udskifte spillere i truppen efter denne deadline, hvis spillere bliver smittet med corona.

  Ved VM 2018 udtog Southgate landsholdet med følgende fordeling af positionsspillere; tre målmænd, 10 forsvarsspillere, fem midtbanespillere og fem angribere. Forsvarsspillere udgør derfor klart den bredeste positionsgruppe, hvor der – alt andet lige – må være størst sandsynlighed for at ramme rigtigt i denne type spil. Dette er ikke nævnt som et argument for spillet, da odds som udgangspunkt også bør være sat derefter.


  Hvis vi starter baglæns så skal han jo som nævnt udtage tre målmænd. Derefter vil jeg tro at han vælger seks angribere. Jeg vil tro at han udtager seks eller syv spillere til midtbanen, hvor definitionen på angriber eller midtbane og på midtbane eller forsvarer kan være meget flydende, især hvis der skal udtages til en fire-mands midtbane. Udtages Eric Dier evt. som forsvarer eller midtbanespiller? Dette regnestykke efterlader os med syv eller otte ledige pladser tilbage til forsvarsspillere.


  De mest sandsynlige kandidater i forsvaret er (i tilfældig rækkefølge):

  Ben Chilwell, Leicester (odds 1,12).

  24 år, venstre back, venstrebenet, 12 A-landskampe (450 min. i fem EM-kvalifikationskampe). Alternativerne til pladsen som venstre back ligner enten venstrebenede Tyrone Mings eller Harry Maguire.


  Trent Alexander-Arnold, Liverpool (odds 1,10).
  22 år, højre back, højrebenet, 12 A-landskampe (264 min. i tre EM-kvalifikationskampe). Har ikke været udtaget til de seneste par landskampe men indgår helt sikkert i planerne for landsholdet både til EM og videre fremover og bør også være starter på pladsen.


  Harry Maguire, Manchester United (odds 1,10).

  27 år, centrale forsvar, højrebenet, 30 A-landskampe (720 min. i otte EM-kvalifikationskampe). Ligner en sikker udtagelse, da han er en erfaren spiller og tidligere har haft anførerbindet for landsholdet og nu har det i Manchester United. Han blev også udtaget til VM 2018.


  Eric Dier, Tottenham (odds 1,44).

  26 år, centrale forsvar/midtbane, højrebenet, 45 A-landskampe (fik godt nok kun 17 min. i EM-kvalifikationskampene, men han har også spillet 450 min. i fem Nations League kampe for England).

  Efter er halvskidt periode sidste forår med manglende spilletid i Tottenham, har han har fået lidt af en revival på landsholdet, dog nu i det centrale forsvar. Han har desuden tidligere ageret anfører for landsholdet så det er oplagt at han får en vigtig rolle på (og udenfor) banen til EM. Han blev både udtaget til EM 2016 og VM 2018.


  Tyrone Mings, Aston Villa (odds 1,80).

  27 år, centrale forsvar, venstrebenet, syv A-landskampe (180 min. i to EM-kvalifikationskampe men derudover også 170 min, i tre Nations League kampe og 93 min. i to venskabskampe). Meget alsidig spiller, der er blevet brugt på flere forskellige pladser på landsholdet, og så må det være en fordel at udtage en ekstra venstrebenet spiller til truppen som kan være backup på venstre back.


  Kyle Walker, Manchester City (odds 1,80).
  30 år, højre back, højrebenet, 53 A-landskampe (180 min. i to EM-kvalifikationskampe og 404 min. i fem Nations League kampe). Den forsvarsspiller med flest landskampe på CV´et og han blev da også både udtaget til EM 2016 og VM 2018.


  Kieran Trippier, Atletico Madrid (odds 1,80).
  30 år, højre back, højrebenet, 25 A-landskampe (270 min. i tre EM-kvalifikationskampe og 425 min. i fem Nations league kampe). Han er i de seneste par landskampe blevet brugt mere offensivt i højre, sammen med Kyle Walker som så har spillet pladsen som back. Dette er positivt for spillet og kunne sagtens være et argument for. Blev også udtaget til VM 2018.
  Der er en lille mulighed for at den verserende betting-retssag der kører mod ham i øjeblikket kan få indflydelse for hans udtagelse, men jeg tror det ikke. Det vil selvfølgelig være et kæmpe plus for spillet hvis han ender med at skulle afsone 10 spilledages karantæne for Atletico, for så vil han jo komme til at mangle vigtig kamptræning, men det er ikke noget vi kan regne med på nuværende tidspunkt.


  Michael Keane, Everton (odds 1,66).

  27 år, centrale forsvar, højrebenet, 12 A-landskampe (450 min. i fem EM-kvalifikationskampe). Han har siddet på bænken i fem Nations League kampe uden spilletid men fik to venskabskampe i slutningen af sidste år, så jeg tror personligt at Keane bliver valgt fra når den endelige trup skal udvælges.


  I perioden efter VM 2018 ligner Gary Cahill, Luke Shaw (odds 8), Fabian Delph (odds 41), Phil Jones, John Stones (odds 1,80) og Danny Rose (odds 51) alle færdige mænd på landsholdet. Derfor er de ikke taget i betragtning.
  James Tarkowski (odds 13) (der blot har varmet bænken i tre kampe siden VM) og Fikayo Tomori (odds 34) (har spillet i alt seks min. på A-landsholdet) kan nok også godt allerede bestille sommerferien nu…

  Andre mulige kandidater kunne være unge Reece James (odds 1,66) fra Chelsea (101 min. i to kampe i Nations League og 122 min. i to venskabskampe), Conor Coady (odds 1,50) (180 min. i to Nations League kampe og 90 min. i en venskabskamp) og Bukayo Saka (odds 1,61).

  Joe Gomez (odds 1,72) er som nævnt skadet ”i det meste af 2020/2021”, så ham tager jeg heller ikke i betragtning.


  Southgate er begyndt at eksperimentere med en 3-4-3 formation, hvilket ikke gør behovet for en højre back mindre, men nok vil gøre sandsynligheden mindre for at han udtager fx fire spillere der alle kan spille pladsen. Det er dog ikke sikkert at han vælger dette som den endelige formation.


  Kyle Walker har de seneste par år (gennem 2019 og 2020) hverken været mere eller mindre skadet end de fleste af de andre forsvarsspillere. Værst ramt har Ben Chilwell været (med syv skadesforløb i løbet af de seneste to år) på venstre back og Joe Gomez (langtidsskadet siden 8. november) i midterforsvaret. Ikke noget der direkte influerer på dette spil.


  Noget man selvfølgelig skal være opmærksom på er at der jo kan komme yderligere tilfælde af corona-virus på eller omkring det engelske landshold, men det er jo ikke rigtig noget man kan bruge som argument hverken for eller imod spillet, hverken i forhold til om Kyle Walker har mindre chance for at blive smittet igen før slutrunden (pga. immunitet) eller om hans konkurrenter til pladsen på højre back skulle have større chance for at blive smittet og dermed bliver nævneværdigt forstyrret i forberedelserne frem mod slutrunden.

  Alt i alt er jeg uenig i at især Joe Gomez, John Stones og Reece James (men også Michael Keane og Kieran Trippier) skal have samme eller større chance for at blive udtaget til en meget vigtig slutrunde som Kyle Walker, der har klart mest erfaring.

  Jeg har forsøgt at være konservativ i forhold til min chancevurdering, men ligegyldigt hvordan jeg vender og drejer alle argumenter for og imod, så er oddset for højt og jeg ser derfor klar værdi i spillet!


  Spillet findes hos Bet365 under:
  Fodbold > Vindere > EM 2020 > Kommer med i truppen til slutrunden


  Odds:

  Bet 365 har som sagt odds 1,80 og det er faldet en smule fra først 2,00 (december 2019) og dernæst 2,37 (februar 2020).

  Betfair har odds 1,67 for dette spil, hvilket også indeholder værdi.
  Der er indtil videre ikke andre bookmakere der har åbnet for disse ”squad selection”-bets endnu, men det kommer nok snart.


  Kilder:
  Soccerway.com, Google.com, Transfermarkt.com.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
  Feedback