18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Ellie Douglas - Ashley Lahey: 2

12. oktober 2021 kl. 20:00 - w60 - Rancho Santa Fe - hardcourt
12. okt. 2021 kl. 12:59 (Opdateret 13. okt. 2021 kl. 00:22) 12/10
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (1)

Kval kamp i USA

Chance (1-X-2): 51-0-49%
Betvalue: 107,80%
Spilbar ned til odds: 2,04
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

Spændende kamp i vente her.

Lahey kommer egentlig til denne kamp med største meritter og erfaring, men hendes seneste resultater har været undermiddel. Hun har været en tur forbi Europa et stykke tid og spillet en masse grus, men efter at have vendt snuden hjem er det ikke gået godt.

Når man ser hendes spil er det tydeligt hvorfor hun fortrækker grus. Det ændre dog ikke på det fact at hun var suveræn i College, hvor hun også strikkede en 26-1 sæson sammen. Hun har en god højde og server stejlt, og virker til at have en god tilstedeværelse i kampene.

Jævnaldrende Douglas har altid været lidt forud for sin tid tennismæssigt. Når man ser hendes resultater på den seneste, kan man godt se hun har svært ved lige at tage det næste skridt videre. Hun har faktisk også en god højde, og tror hun på sine slag er hun utrolig kraftfuld, men også tydeligt at hun tvivler for meget på sig selv, og så bliver det hele lidt forkrampet.

Jeg ville alle dage give Lahey favoritværdigheden, men seneste resultatet sætter tvivl på om det styrkeforhold er ændret her. Det er endnu en kamp med Match Tiebreak i 3 sæt, så for nervernes skyld satser vi på Lahey kan komme tilbage på sporet, og klare den i 2.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback