Dundalk - Cork City: 2

9. marts 2018 kl. 21:00 - Fodbold
2. maj. 2018 kl. 16:31 02/05
Kommentarer (2)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 40-30-30%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Alle kampe i Irland blev aflyst pga. vejret i den netop overståede weekend. 10 dages kamp-pause giver grundlag for et brag af en kamp mellem de 2 formodede titelkonkurrenter, når Cork for 2. gange på en måned tager turen til Oriel Park i Dundalk.

Dundalk
Dundalk fik for alvor gang i målscoren da de sendte Limerick hjem med et nederlag på hele 8-0 i seneste turneringskamp. Den store sejr kom ovenpå 2 skuffende 0-0 resultater mod henholdsvis Shamrock og Bray. Specielt nulløsningen mod Bray i sæsonens 1. kamp må ha gjort meget ondt på Dundalk, der sammen med Cork bør være de største kandidater til at ende med at vinde mesterskabet i Irland.

Trupnyt, Dundalk (ingen officiel udmelding endnu)
Tvivlsom: Stephen O’Donnell (midtbane; fast), John Mountney (midtbane; fast)*
* Ingen af de 2 spillere har været benyttet i år, så deres status er sat ud fra sidste sæson.

Cork City
Cork ser rigtigt stærke ud i år. 4 sejre i 4 gældende kampe indtil videre. Senest vandt de med hele 4-1 ude over Sligo Rovers. De har kun formået at holde buret rent i en enkelt af kampene, men hvad gør det, når man har prikket hele 13 mål ind i den modsatte ende. Graham Cummins der er kommet tilbage efter en periode i engelsk og skotsk fodbold ser ud til at blive en meget vigtig mand for Cork i år. Han har scoret 5 mål fordelt på de 3 kampe han har spillet.

Trupnyt, Cork (ingen officiel udmelding endnu)
Tvivlsom: John Dunleavy (forsvar; reserve), Josh O’Hanlon (angreb; reserve)

Værd at bemærke
Cork har ikke tabt til Dundalk siden oktober 2016 og det er Corks eneste nederlag i deres seneste 10 opgør.
Cork har vundet 6 af de 10 opgør, heraf 4 på udebane.
De 2 hold mødtes i den irske Super Cup for en lille måned siden. Her så det længe ud til at Dundalk skulle tage revance for sidste sæsons 3-0 nederlag i samme kamp. Dundalk førte 2-0 ved pausen, men et fantastisk comeback gav Cork en sejr på 4-2.

Min vurdering af kampen er at Dundalk i skrivende stund er gjort til for store favoritter. Jeg er ikke i tvivl om, at en 8-0 sejr giver et kæmpe boost i selvtilliden, men Limerick lignede ved flere af scoringerne statister, der havde smidt håndklædet i ringen. Cork må ligeledes have en stor selvtillid med til kampen. Specielt den seneste sejr på 4-1 ude over Sligo må ha’ givet troen på, at det her kan udvikle sig i retning af en gentagelse af sidste mesterskabssæson.

Jeg giver bookmakerne ret i af Dundalk pga af hjemmebanen skal være favoritter, men ud fra ovenstående vil jeg ”kun” give dem 40% chance for sejr. De sidste 60% vil jeg fordele ligeligt mellem uafgjort og udesejr. Det giver i skrivende stund pæn værdi på det rene 2-tal.

Toneangivende bookmaker uden licens giver odds 3,81 for det rene 2-tal.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback