18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Dila Gori - AaB: (AH: +0,5) 1

Match center
18. juli 2013 kl. 16:00 - Fodbold, Europa - Europa League
Tengiz Burjanadze Stadium
16. jul. 2013 kl. 12:29 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 16/07
1
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 66-0-34%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 1,52
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365


Husker man sidste år på samme tidpsunkt i kalenderen? AGF-Dila Gori 1-2 og ugen efter Dila Gori-AGF 3-1.

Det stoppede endda ikke der for georgiske Dila Gori, der efterfølgende også slog cypriotiske Anorthosis Famagusta ud, et hold som et par år tidligere havde deltaget i Champions League-gruppespillet.

Skruen vi tiden lidt længere tilbage og flytter fokus på AaB, så røg de i deres seneste europæiske optræden, tilbage i 2009, ligesom AGF gjorde det sidste år, ud allerede i første Europa League-kval.hurdle, da de efter 0-0 hjemme og nederlag 1-3 ude blev elimineret af bosnisk/hercegovinske Slavija Sarajevo...

På trods af de resultater har bookmakerne valgt at gøre AaB til favorit ikke kun samlet, men minsanten også i Georgien, og det overrasker mig noget. Og det er ikke en vurdering, jeg deler.

Overordnet set, skal den danske liga, bevares, vurderes stærkere end den georgiske, men kigger vi på det europæisk, så skyldes det ene og alene FC Københavns resultater.

Jeg har søgt at drage alle tænkelige sammenligninger mellem georgisk og dansk klub-fodbold (ikke et ord om landsholdenes seneste møde, tak...) generelt og mellem Dila Gori og AaB specifikt. Tager jeg de danske briller på, kan jeg med lidt god vilje måske godt finde, at chancerne i Tbilisi i dette første møde er ca. lige, men jeg kan intet belæg finde for, at AaB ligefrem skulle være favoritter.

Ergo, værdi på Dila Gori-siden, og som jeg ser det, så ganske pæn værdi endda.

Spil-form: Man kan spille Dila Gori på mange måder, og jeg må da også indrømme, at jeg har været stærkt fristet af Tipico’s tilbud på odds 3,00 for det rene 1-tal. Jeg vælger dog at tage det lidt mere roligt med Dila Gori på det mere ”sikre” Asian Handicap +0,5, der svarer til en 1X-halvgardering. Bet365 (og Tipico) tilbyder 1,57 for 1X-doublen, men Bet365 altså i altså i 1,60 for Dila Gori +0,5.

Bedste betaling for Dila Gori på Asian Handicap +0,5: Odds 1,60 hos Bedt365.

Mine procenter for 1X2:

1: 35 %

X: 31 %

2: 34 %

Europa League-kvalifikation, 2. kval.runde: Det kan være et vanskeligt opgør at vurdere dette her, som tilfældet så ofte er i disse tidlige europæiske kval.runder, men én ting står først for, når man skal lægge en overordnet vurdering, nemlig Dola Goris to kampe fra sidste år på akkurat samme tidpunkt i kalenderen, hvor de slog AGF ud af Europa League-kval’en med først 2-1 i Århus og derefter sejr 3-1 hjemme.

Fine europæiske debut-resultater for Dila Gori: Efterfølgende slog Dila Gori endda noget stærkere Anorthosis Famagusta ud, så der ér grund til at have repekt for det georgiske mandskab, der består af georgiske spillere krydret med de to brasilianske offensiv-spillere Leonardo og Nathan Junior, og som er under ledelse af den tidligere litauiske storspiller Valdas Ivanauskas.

Hvad så med AaB?: Én svale gør ingen sommer, og der skal mere end eliminering af AGF og Anorthosis Famagusta til, før man kan dømme Dila Gori som et stærkt hold. Sammenligner man imidlertid med AaB’s seneste optræden på den internationale scene, Europa League-kvalifikationen tilbage i 2009 mod bosnisk/hercegovinske Slavija Sarajevo, ja så ser det ikke umiddelbart godt ud for danskerne. Ved den lejlighed var AaB klare samlede favoritter, ligesom de er det her mod Dila Gori, men det blev blot til 0-0 i Aalborg og en Slavija-sejr på 3-1 i returen i Sarajevo og ligesom tilfældet var sidste år med AGF dermed exit AaB.

Overordnet vurderet: Det skal siges, at jeg lægger temmelig stor vægt på tidligere europæiske resultater, men det er vel også det, det primært drejer sig om i disse kampe. Og med baggrund i dem, så har jeg vanskeligt ved at få øje på, hvorfor bookmakerne har gjort AaB til favoritter i Georgien. Kan det have noget at gøre med, at der er flere bokmaker-indskud fra Danmark end fra Georgien monstro, eller er det måske bare en fortsat undervurdering af georgiske hold (- ikke et ord om en for nyligt spillet dansk/georgisk kamp i Parken, dog... sick).

Overordnet vurderet finder jeg i dette det første møde pæn værdi på Dila Gori, som jeg tror er blevet undervurderet af odds-markedet (eller også så er det AaB, der er blevet overvurderet).

Opgøret spilles ikke på Dila Goris normale hjemmebane, Stadioni Tengiz Burjanadze, men på det UEFA-anerkendte 25.000 sæder store Stadioni Mikheil Meskhij inde i hovedstaden Tbilisi

Situation - Dila Gori: Den georgiske Ugmalesi Liga sluttede tilbage i maj med Dila Gori på andenpladsen 10 point bag Dinamo Tbilisi. Dila Gori er en ny størrelse i georgisk top-fodbold, klubben rykkede op i den bedste række for blot tre sæsoner siden, men synes at være godt på vej til at etablere sig i toppen.

Sæson-starten i Georgien finder sted om halvanden uge.

Vi husker formentligt alle, hvordan Dila Gori for et år siden i Europa League-kvalifikationen gjorde det onde ved AGF’s europæiske drømme med en 2-1-sejr i Århus og en efterfølgende 3-1-sejr hjemme, men det stoppede ikke der. I næste kval.runde stod Anorthosis Famagusta på programmet. Dila Gori tabte ganske vist den første kamp på hjemmebane 0-1, men tog så revanche med en lettere sensationel 3-0-sejr i Cypern. Pænt imponerende resultater, men med i gruppe-spillet nåede Dila Giro dog ikke, da de derefter tabte 0-1 ude og 0-2 hjemme til portugisiske Maritimo Funchal.

Situation - AaB: En femte-plads og den yderste Europa League-billet blev det ganske tilfredsstillende udbytte af sidste sæson for Kent Nielsen og hans mænd i Aalborg. Der var hård kamp om placeringerne i den danske sub-top, således sluttede både Esbjerg, AaB og FC Midtjylland på 47 point, men pga. dårligere målscore blev FCM snydt for en plads i Europa (Esbjerg havde +6 mål, AaB +5 og FCM +4 – Superligaens nummer tre, Rander FC, sluttede fem point over trekløveret, men havde en minus 6 målscore...).

Den danske Superliga har sæson-start i den kommende weekend, hvor AaB på hjemmebane tager imod FC København.

Det store spørsmål hos AaB bliver, hvem der skal udfylde Thomas Helenius’ målscorer-rolle, efter at han er skiftet til Aston Villa. Det ligner en lidt tynd offensiv i øjeblikket, og ny sports-chef, Allan Gaarde, der har taget over efter Lynge Jacobsen, pønser efter sigende da også på at hente en ny angriber.

Holdene: De sandsynlige start-opstillinger:

Dila Gori: Zurab Mamaladze; David Kvirkvelia, Gulverd Tomasjvili, Aleksandr Kvakhadze, Kakhaber Aladasjvili, Gogita Gogua, Irakli Majsuradze, Lasja Gvalia, Leonardo, Irakli Modebadze og Nathan Junior.

AaB: Nicolai Larsen; Henrik Dalsgaard, Lasse Nielsen, Kenneth Emil Petersen, Jacob Ahlmann, Kasper Kusk, Rasmus Würtz, Thomas Augustinussen, Anders Due, Søren Frederiksen og Jeppe Curth.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback