18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Dignitas - fnatic (2. map) : (AH: -4,5 Runder) 2

28. april 2020 kl. 15:00 - ESL One: Road to Rio
25. apr. 2020 kl. 20:45 (Opdateret 28. apr. 2020 kl. 17:57) 25/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (2)

CS:GO - ESL One: Road to Rio

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 43-0-57%
Betvalue: 105,45%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Svensk derby mellem legenderne fra Dignitas imod sprudlende fnatic, hvor jeg forudser en vanskelig opgave for de gamle ræve i Dignitas.
Det taler for
  • Fnatic slog senest Astralis med 2-1 og fik derfor selvtillid efter første kamps overraskende nederlag til ENCE. Dignitas er niveauer under disse to hold, så det her bør være den letteste kamp hidtil.
  • Fnatic er pt. 3'er på hltv verdensranglisten. En placering de har haft i flere måneder nu, hvilket er ensbetydende med at de har leveret i de turnering de har deltaget i og sågar vundet. De vandt ESL PRO LEAGUE efter sejr over mousesports. Imponerende sejr.
  • Fnatic har klar overtag på evner individuelt, sammenspil og selvtillid for tiden. De vinder deres kampe og det spiller for dem. Dignitas i en anden situation med 4 nederlag i seneste 5 kampe. Senest tabte de 2-0 til NIP, hvor de får 9 og 4 runder.
  • Vetoen er vigtig, specielt på dette spil. Overpass og Mirage er to maps, hvor fnatic har klar fordel og Dignitas kan kun banne ét af dem. Jeg tror meget på et af de to maps, bliver fnatics. Mere om vetoen senere.
Hold øje med
  • Det er svensk derby. 4/5 spillere fra Dignitas er fra NIP, som har haft utallige møder med fnatic. Og nogle intense imellem! Så et "lokalt" opgør kan vi kalde det og der er altid mere på spil og lidt flere nerver.
  • Forrest er en fantastisk CS-spiller og bliver ved med at levere på højt niveau trods en alder på 31. Dertil har de hallzerk, som har potentiale til at komme rigtigt tig langt. Han er kun 19 år og ligger med en rating på 1.19.
  • Dignitas fik en glimrende start som hold, men er faldet i kadance. Kan de finde det niveau, som de startede ud med har de en god chance.
Oddsmarked

Ikke langt op på bet365 eller bwin, hvor jeg hovedsageligt kigger.

Pinnacle er jeg ikke bekendt med, men det er evt. et punkt/emne, som én eller flere kunne gøre mig klogere på eftersom "alle" bruger denne bookmaker til at vurdere odds og linje (?). Skriv en kommentar nedenunder eller privat besked vil måske være at foretrække, så vi holder denne tråd til spilforslaget. 

Vetoen:

Som skrevet så har fnatic klar fordel på eget map pick, da de som minimum får muligheden for enten Mirage eller Overpass. Det er to maps, som Dignitas ikke har vist noget på endnu. Begge har de spillet 2 kampe på de sidste 3 måneder. Mirage har de tabt begge, 7-16 til Sprout og 4-16 til Orgless. Ikke to videre fantastiske hold, så uhørt dårligt at de sammenlagt kun formår at vinde 11 runder.

Overpass har de vundet en og tabt en. Vandt over Moviestar Riders, som heller ikke er et hold, som ligger og spiller med i toppen af CS. De tabte til netop fnatic med hele 16-3.

Fnatic står altså med gode, gode kort i vetoen. Skulle fnatic vælge andet map end én af de to ville jeg først og fremmest bliver en smule overrasket. På den anden side står de også fint på dust2 og dernæst Train. Men Dignitas vil helst ud på Vertigo, Nuke og Train, så forestille mig ikke at fnatic tager Train i hvert fald.

Alt i alt ser det godt ud for fnatic på andet map og generelt ser de skarpe ud over hele linjen. Modsat Dignitas.

Så et fint spil, hvor linjen eller oddset på linjen godt kunne ændre sig inden kampstart. 

Held og lykke! 

Kilder

www.hltv.org

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback