18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Dignitas - ENCE (Map 1): 1

1. maj 2020 kl. 18:30 - ESL One: Road to Rio
1. maj. 2020 kl. 12:10 (Opdateret 1. maj. 2020 kl. 19:35) 01/05
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)
Chance (1-2): 55-45%
Betvalue: 110,00%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 16-14
Bet365 Spil nu hos Bet365
Dignitas starter efter alt at bedømme vetoen her, og kan sagtens se dem snuppe første map som højst sandsynligt bliver Nuke, hvor Dignitas har fine statistikker, mens ENCE er utroligt ringe på mappet.
Det taler for
 • Hvis vi tager udgangspunkt i, at mappet bliver Nuke, så har Dignitas fine stats på mappet. De har i alt vundet 55% af deres kampe på banen, og senest vandt de 16-8 over Apeks. Derudover har de i samme turnering spillet meget tætte kampe mod Vitality og Herectics (16-13, 16-14).
 • Nuke er for ENCE et virkelig svagt spot. De fleste hold er begyndt at vælge mappet mod dem, grundet at de spiller så dårligt på det. De har indenfor de sidste 3 måneder ikke vundet en eneste kamp på mappet, og har i denne turnering tabt stort til CoL og Heretics (16-8, 16-5). Det ser altså sort ud for ENCEs chancer på mappet.
 • Generelt har Dignitas set udemærket ud. De vandt (på lidt mirakuløs vis) over verdens etteren fnatic, tabte en tæt kamp til Vitality, og har så sent som i går vundet 16-11 over Godsent. Deres form er altså opadgående, og der er optimisme at spore hos spillerne. De udtalte efter fnatic kampen, at det var en meget vigtig sejr for deres selvtillid, så der er god stemning i Dig-lejren for tiden.
 • Spillet er mere et spil imod ENCE end det er et et spil på Dignitas som sådan. Nuke ligger bare godt til Dignitas mens det ligger skidt til ENCE. Hvis Dignitas mod al forventing skulle vælge Inferno ser jeg fine chancer for en sejr, men ikke så meget værdi.
 • Hallzerk virker til at være varm på Nuke for tiden. Han snitter 1,25 i rating indenfor den sidste måned på mappet, og skyder i gennemsnit 22,2 pr kamp. Dette er flot, og det virker til at Dignitas giver ham massere plads til at svinge AWPen som han har lyst til, hvilket kan give gode åbninger for Dignitas.
Hold øje med
 • ENCE vandt så sent som d. 31 april over Dignitas 16-11 på Dust2. Dette svarer fint overens med, at ENCE overall er et bedre hold end Dignitas. ENCE ligger nummer 25 i verden, mens Dignitas ligger nummer 47 på HLTV.
 • Det er stadig ikke 100% sikkert at Dignitas vælger map 1. Det kan derfor godt være at ENCE giver afkald på sit bedste seed, for til gengæld at vælge første map. Derfor kan det være en fordel at vente til maps er blevet offentliggjort med at spille på kampen, dog til lavere odds. Jeg tror ikke at ENCE giver afkald på sit bedste seed da det er meget unormalt, lidt begrundelse lidt længere nede.
 • Vælger Dignitas overhovedet Nuke? Ja, de burde skam at gøre det, men det er ikke sikkert at de rent faktisk gør.
Oddsmarked

Åbningsodds på pinnacle var 2,53 på Dignitas sejr, 1,53 på ENCE sejr. Oddset er uændret siden 29 april.

Omkring VETO:

Det er stadig højest seed der bestemmer hvem der starter vetoen, men hvis vi kigger tilbage på den ene gang hvor ENCE har haft højest seed (mod herectics) har de valgt at vælge andet map. Jeg tror ikke meget har ændret sig på 5 dage for ENCE og alle de andre kampe siden 22. april er forgået således at højest seed vælger andet map på nær d. 28 april. Jeg tænker derfor ENCE vælger andet map, og at første map bliver Dignitas' map. Hvis man vil være 110% sikker så vent til vetoen er kommet ud.

1) Dignitas vetoer Mirage

2) ENCE vetoer Vertigo

3) Dignitas vælger Nuke

4) ENCE vælger Train

ENCE har ikke mange muligheder i vetoen, da Dignitas både spiller Vertigo og Nuke. Så ENCE kan ikke vælge at banne Nuke, da det så åbner op for Vertigo.

Kilder

HLTV.org

oddsportal.com

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting
Feedback