18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

Tips & Spilforslag : Diego Milito - Zlatan Ibrahimovic: Draw no bet: 2 (Flest mål i 2011/12: Ibrahimovic)

13. maj 2012 kl. 18:00
Opdateret
6
0
Jeg kan følges på twitter: @Steffen_deVries
Vis mere
Vis mindre
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (6)
Chance (1-X-2): 39-6-55%
Betvalue: 112,15%
Spilbar ned til odds: 1,71
Rigtig/forkert:
Betsson Spil nu hos Betsson
Milito har scoret tre mål for Inter i sæsonens første fem spillerunder, men to af dem var på straffespark, og den tidligere Genoa-bomber har nu ikke scoret i åbent spil i fem uger. Argentineren har været udsat for heftig kritik for sine præstationer, og det er formentlig kun en skadet Diego Forlan, der gør at Milito fortsat er en del af startopstillingen. Den 32-årige angriber har kæmpet for at finde tilbage til det niveau han havde i Tripletta-sæsonen under José Mourinho, hvor han scorede 22 mål i Serie A - en stærk kontrast til sidste sæsons fem ligamål.

Ibrahimovic har blot tegnet sig for et enkelt mål hidtil i sæsonen, men forklaringen skal bl.a. findes i en skade, der har medført at han blot har optrådt tre gange for Milan i Serie A. I seneste weekend viste han at han er tilbage i absolut storform, da han var hovedarkitekten bag to af milanesernes tre mål, da de tromlede over Palermo. Den store svensker kom ikke selv på tavlen, men havde flere nærgående forsøg.

Det taler imod Ibrahimovic, at der er mange om buddet på holdet, som råder over angribere som Cassano, Pato og Robinho, men det var der også i sidste sæson; her scorede Zlatan alligevel 14 mål.

Ibrahimovic skal være klar favorit i dette H2H-spil. Han er i superform, han er nøglen til AC Milans offensiv og har bombet i de seneste fem sæsoner. Militos form har været nedadgående siden Mourinho-æraen, og han har længe spillet uden selvtillid og tro på tingene.

Find spillet

Odds - Fodbold - Italien - Sæson særtilbud - Season Specials - Top Scorer Serie A 2011-12: Scorer H2H - Diego Milito vs. Zlatan Ibrahimovic

Spillet går på hvem der scorer flest mål i Serie A-sæsonen 2011/12. Bemærk, at der er spilstop allerede d. 22/10-11 kl. 18.00. Sæsonen slutter 13. maj 2012.

Milito er hos flere bookmakere blandt favoritterne til at blive topscorer i denne sæsons italienske Serie A, men det er et felt jeg meget nødigt vil placere argentineren i, og derfor fundet frem til dette interessante H2H-spil, som indeholder pæn værdi.

Det er simpelthen uforståeligt, at Milito på baggrund af en elendig sidste sæson - og en sæsonstart i år, der ikke har lovet bedre tider - nævnes sammen med navne som Edinson Cavani og Antonio Di Natale som favoritter til at vinde Capocannoniere (som topscorertitlen i Italien kaldes). Han har dog været tæt på at vinde den før; i 2009 var han blot ét mål fra Ibrahimovic, som tog prisen med 25 sæsonkasser, og året efter landede han igen på 2. pladsen, denne gang syv mål efter suveræne Di Natale.

Jeg forventer ikke, at Milito kommer i nærheden af sæsontotalen i de to nævnte sæsoner. Han er slet ikke den samme angriber, som for bare halvandet år siden. I en alder af 32 år ligner han efterhånden en mand som er ved at brænde ud. På banen spiller han uden gejst og selvtillid og tro på egne evner. Sidste år var en mareridtsæson for Il Principe, som blev spoleret af skader og et kaotisk trænerskift midt i sæsonen. Han har selv forklaret, at hans personlige nedtur skyldtes Rafael Benitez og spanierens mangel på mandskabspleje, og det er nok ikke helt forkert, at Milito synes at have brug for en træner der tror på ham. Under Gasperini blev han overraskende foretrukket fremfor Giampaolo Pazzini; et valg som senere blev kaldt et synonym for trænerens forkerte dispositioner. Ranieris første taktiske beslutning var nemlig at genindføre Pazzini i startopstillingen, hvilket blev en øjeblikkelig succes. Siden blev den tidligere Atletico Madrid-angriber, Diego Forlan, skadet, og Milito var igen tilbage blandt de startende elleve, men med de nuværende præstationer er det ikke sandsynligt, at han beholder den plads, når uruguayaneren er tilbage fra sin skade i midten af november. Derudover råder Inter også over Lazio-lejesvenden, Mauro Zarate, som i glimt har vist sit store potentiale.

I denne sæson har Milito spillet fire kampe fra start, og en enkelt som indskifter. I årets første ligakamp scorede han to mål uden at imponere; det første hvor en tilfældig bold rammer ham før den ryger i mål, og det andet på straffespark. Senest scorede han ude mod Bologna, også på straffespark. Før denne sæson var han målløs i ti ligakampe.

Zlatan Ibrahimovic har en gang tidligere stået øverst på skamlen blandt de mest scorende på en enkelt sæson i Serie A. I 2009 hamrede han 25 kasser for Inter i 35 kampe, hvilket indbragte ham den prestigefyldte titel, inden han en afstikker til Spanien. AC Milan hentede svenskeren tilbage før sidste sæson, og han leverede varen med 14 mål - især set i lyset af, at han spillede en anden rolle end i Inter-tiden og at der i AC Milan var flere offensive spillere med mål i støvlerne; Pato og Robinho scorede således 14 mål hver.

I denne sæson bliver der også trængsel foran målet, og det taler selvfølgelig imod Ibrahimovic at der er op til tre andre spillere (Pato, Robinho og Cassano) der må forventes at tegne sig for en del mål og derfor bliver det næppe til en topscorertitel i denne sæson for den lange svensker. Men Ibrahimovic er en absolut nøgleprofil hos milaneserne og der er ingen tvivl om, at han vil blive foretrukket i front, når han er klar. Og selvom han lige har siddet ude med en skade, er det faktisk sjældent at Ibrahimovic har døjet med skader over længere tid.

Derfor kan han også fremvise et yderst imponerende scoringssnit i stort set alle sine år som professionel. Sidste års sæsontotal på 14 mål var faktisk det laveste siden han optrådte for Juventus i 2006. Siden har han været garant for mål i både Inter, Barcelona og nu AC Milan.

Selvom det blot er blevet til en enkelt mål hidtil i ligaen, er det formentlig kun et spørgsmål om tid, før Zlatan får puttet flere mål ind. I weekenden, hvor AC Milan tromlede over Palermo, var han ualmindelig veloplagt i sit spil og var foruden flere store chancer for selv at komme på tavlen, hovedarkitekten bag to af AC Milans tre mål. Mon ikke det har kvalt en del af snakken om at svenskeren skulle være træt af, at spille fodbold?

Det skal bemærkes, at jeg ikke anbefaler at spille på Zlatan Ibrahimovic som samlet topscorer, men jeg forventer at han kommer til at score flere mål end Diego Milito.

  • Stærkt udbud af sportsmarkeder
  • Garvet spiludbyder med årelang erfaring i branchen
  • Flotte odds på dansk og internatonal top fodbol

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Fremtidige tips

Torsdag 18. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
18:45 Lille - Aston Villa: Flest hjørnespark Lille
1,90
Placer Bet
21:00 Atalanta - Liverpool: Over 5,5 hjørnespark af Liverpool
1,83
Placer Bet
21:00 West Ham - Bayer Leverkusen: Over 0,5 Mohammed Kudus skud på mål
1,90
Placer Bet
Lørdag 20. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
16:00 Sheffield U. - Burnley: 2
2,40
Placer Bet
Søndag 21. April 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
14:00 Viborg - Lyngby: 1
1,82
Placer Bet
17:00 Sandefjord - Lillestrøm: 2
2,40
Placer Bet
Tirsdag 7. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Eurovision: Irland går videre
3,50
Placer Bet
21:00 Eurovision 2024 - går videre: Island
4,55
Placer Bet
Søndag 26. Maj 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
11:00 Carlos Alcaraz Grand Slam titler 2024: : O Grand Slam titler
3,25
Placer Bet
11:00 Antal Grand Slams Novak Djokovic: : 0 sejre
2,70
Placer Bet
Fredag 14. Juni 2024
- Bruger
- Ekspert
- Quick Predict
21:00 Kommer med i den engelske EM-trup: Kalvin Phillips
2,00
Placer Bet
21:00 EM 24 - når finalen: ☆ Skotland ☆
101,00
Placer Bet
21:00 Gruppe C-special: Danmark går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 Gruppe D-special: Holland går videre fra gruppespillet
1,75
Placer Bet
21:00 EM24: går videre fra gruppen: Slo, Slk, Kro, Sch, Ser, Hol, Rum, Tyr
1,70
Placer Bet
21:00 Går videre: Italien
1,55
Placer Bet

Kommentarer

Feedback