Annonce

Demian Maia - Jorge Masvidal: 1

14. maj 2017 kl. 05:00
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (1)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 60-40%
Betvalue: 111,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Demian Maia har siddet på siddelinien i lang tid og ventet på et titleshot, som UFC har lovet ham for meget lang tid siden, men en uafgjort kamp imellem wonderboy og Tyron Woodley, har været med til at gøre ventetiden meget lang, og det endte med at UFC har forlangt, at han tog en kamp igen, for stadig at kunne få sit længe ønskede titleshot.

Nu skal han så op mod "gamebred" Jorge Masvidal, og det er ikke ligefrem nogen nem kamp, han har fået sig her. Masvidal har lige stoppet Cerrone's genopstandelse i Welterweight, med en meget imponerende kamp, hvor han det meste af kampen var et skridt foran Cerrone, og endte med at stoppe ham med tko, efter at have rystet ham flere gange i kampen.
Masvidal's striking er noget af det bedste welterweight har at  byde på, og han er meget svær at submitte. Sidst Masvidal blev submittet var imod Toby Imada i 2009, og det var af en stående inverted triangle choke, som ingen så komme, og som nærmest aldrig sker i mma. 
Jeg ser dog Maia gøre det, han har gjort det sidste lange stykke tid i Welterweight, tage Masvidal ned og kontrollere ham, og måske endda submitte ham. Masvidal har klart bedre standup, og vil nok have sine momenter i kampen, men den "nye" Demian Maia spilder ikke tiden, og tester ikke længere hvor godt hans striking er blevet, han går lige efter hans "bread and butter", og tager folk ned til hans verden. Jeg tror ikke Masvidal kommer til at kunne stoppe Maia's rejse mod sin titelkamp. Tror faktisk først han får problemer, når/hvis han møder woodley.

Derfor skal du spille op den:

  • Maia's BJJ er verdensklasse, langt over Masvidals niveau.
  • Maia rider på en bølge, og han er ved at have fundet ud af, hvad der fungerer for ham, og afviger ikke fra det længere.
  • Maia har mødt bedre wrestlere og bedre BJJ udøvere end Masvidal, og stadig gjørt det han satte sig for. 
  • Masvidal vil ikke kunne have så afslappet en "striking-stance", fordi han vil skulle bekymre sig om at blive taget ned hele tiden

Det skal du holde øje med:

  • Masvidal har bedre striking, og er mere wellrounded.
  • Masvidal har mere "hearth" end de fleste fightere, og bliver en hård nød at knække.
  • Hver gang Masvidal er underdog i en kamp, formår han næsten at vinde, det er som om det er benzin på hans maskine, når folk/bookmakerne ikke tror han vinder.
  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app
Feedback