18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Dayana Yastremska: Vinder Portoroz

13. september 2021 kl. 11:00 - Tennis, Slovenien - Portoroz
12. sep. 2021 kl. 17:41 (Opdateret 14. sep. 2021 kl. 23:03) 12/09
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (6)

Så ruller bolden i Slovenien for første gang igen efter 11 år.

Chance: 13%
Betvalue: 110,50%
Spilbar ned til odds: 7,69
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

2  turneringer finder sted i denne uge i Luxembourg og i Slovenien. Jeg syntes feltet er stærkt i Luxumbourg, hvorimod vinder feltet virker mere overskueligt her i Slovenien.

Det er svært at skulle virke overbevisende, når man mener at Yestremska skal vinde, når hun har en track rekord i år der hedder 3-5. Efter hendes comeback er det blevet til en masse 3 sæt nederlag, og hun virker til at være parat til at rykke sig skridtet nærmere nu. Ser hende som favorit til at gå i finalen i hendes halvdel, hvor Putintseva er den højeste seeded, som hun kunne ramme i en semifinale.

Vejen vil hedde Paolini, Kovinic/Kalinskaya, Martincova/Cirstea, Putintseva, højst sandsynligt. Jeg syntes ikke denne halvdel er skræmmende, og selv kampe mod Martincova/Cirstea, Putintseva, vil jeg se hende blive gjort favorit som turneringen vil løbe frem.

I finalen vil 1 seeded Martic tvivlsomt komme til, men Kunjuh/ Vekic som støder sammen i første kamp, vil nok være favorit til at nå det sidste stadie. Skulle Vekic nå så langt som jeg regner med, vil jeg også sætte lidt tvivl omkring hendes fysisk formåen, efter en masse spillet tennis.

Det kunne være lidt everyones game, her i første WTA turnering efter US Open, jeg ser dog en kvinde være på rette kurs, og som virkelig har brug for at gå dybere i en turnering end hun har gjort længe.

Det kan nævnes at eneste tidligere turneringsvinder Sara Erani er med, men det hun gjorde for 13 år siden, vil desværre for hende være en umulighed denne gang må man konkludere, da det ikke er grus denne gang.

God kamp.

Edit af tekst, da jeg fuldstændig amatøragtigt missede det rette underlag.

Halvdelen er odds ramt ved finaleplads, tak til bruger herinde.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback