Annonce

David Ferrer - Feliciano López: 2

Match center
16. maj 2017 kl. 15:00 - Tennis, ATP
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Kommentarer (8)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 52-48%
Betvalue: 107,04%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

ATP Rom - Lopez slår Ferrer.

Ferrer har ikke fået det til at fungere i år, og Lopez kommer fra en god turnering i Madrid. Hvis Lopez kan holde niveauet oppe her, så har han en god chance for at slå Ferrer.

Det taler for spillet

- David Ferrer har været alt andet end overbevisende i år. Inden for det sidste stykke tid, så har han kun slået Silva(?), Harrison og Kukushkin, og han var meget tæt på at tabe til Kukushkin.

- Lopez har sådan set haft en fin grussæson, hvor han kun har tabt til Sock, Alex Zverev, Murray og Djokovic. Han spillede en tæt kamp mod Djokovic i Madrid i sidste uge.

- Lopez har en rigtig god serv og et powerfuldt spil, som godt kunne give Ferrer problemer.

- Begge spillere er oppe i årene, men Ferrers spil kræver bare så meget mere, og det virker ikke til, at han helt har, hvad der skal til på højeste niveau længere.

- Ferrer kan ikke have meget selvtillid i tanken oven på en meget skuffende sæson.

- Ferrer har haft problemer med specielt sin 2. serv i år. I hans 5 kampe i main turneringskampe på grus, der har han kun vundet over 50% af sine 2. serve imod Kevin Anderson. I de 5 kampe snitter han 56.4% 1st serves in. Når han spiller mod Lopez, så skal han være ret stabil i egen serv, for der kommer ikke mange chancer modsat.

Det taler imod

- Ferrer har fået nogle sejre på det sidste, hvilket bør hjælpe lidt på selvtilliden. Det har dog været mod ret ringe modstand, og han kommer op imod en noget bedre spiller her.

- Ferrer bør være opsat på at få tanket selvtillid inden French Open.

- Ferrer er en fighter, og han giver sig 110% i hver kamp.

- Ferrer har nok set lidt bedre ud på det seneste. Han spillede vel også en fin kamp mod Nishikori, hvor der var perioder med flot spil. Nishikori viste dog, at han havde et niveau mere (også selvom Nishikori nok døjede med en skade under kampen).

Unibet er højest med 2.23 af licensbookies. Pinnacle er i 2.24 pt., de startede i 2.15. Ellers ligger markedet omkring 2.20.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback