18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tips & Spilforslag : Danmark - Rusland: 2

13. december 2010 kl. 20:45
13. dec. 2010 kl. 15:00 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 13/12
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+
Kommentarer (6)
Chance (1-X-2): 40-10-50%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Bwin Spil nu hos Bwin
Interessant kamp. Oddsene er påvirkede af at Danmark har hjemmebane. Men efter min vurdering, er hjemmebanefordelen (DK har fx haft en del dommerhjælp) ikke nok til at opveje styrkeforskellen i denne kamp. Rusland har det stærkeste hold og bør være favorit.

Andre bookmakere

2,20 bet24

2,15 bet365

Hvis man er til at gå efter det høje odds, har monopolet flotte 4,90 på at Rusland vinder med mere end 4,5 mål.

Nordicbet skal også roses for at have en del handicaps ude.

Alternativt tip

Se også Kenneth Bechs målscorer-spil

Hvis man kigger lidt ud over de danske grænser hvor jublen over de nye danske håndbold piger og deres lidt uventede succes har domineret mediebilledet, så har denne slutrunde været præget af debat om de dårlige kvindelige dommere og ikke mindst dommernes hjælp til Danmark.

Efter hver eneste af de danske sejre har kritikken fra håndboldfans i andre lande været hård mod danskerne der efter deres mening har fået lidt rigeligt hjælp af dommerne.

Årsagen til dette skulle være at slutrunden ville være en fiasko hvis Danmark udspillede vores chance tidligt i turneringerne, og på længere sigt er det vigtigt for kvindehåndbolden, som er lidt i krise, at Danmark igen får succes og bliver et lokomotiv.

Hvis vi prøver at se bort fra at Danmark er på hjemmebane og bare kigger på de to trupper, så skulle oddset efter min mening være ca. 1,25 på russerne. Russerne mangler godt nok et par spillere som specielt defensivt er vigtige, men de har fantastiske fløje, de 3 fantastiske bagspillere fra Dinamo Volgograd(Levina, Khmyrova og Kochetova - 17 mål mod Viborg i en Champions League kamp) læg dertil gode målmænd og strege samt en god bredde. Russerne har det desuden med at blive bedre som turneringen skrider frem.

Kigger vi på Danmark har vi stået godt i forsvaret, og det har givet os de tre sejre, hvis vi lige gemmer dommerne. Men i det etablerede angrebsspil, havde vi problemer mod Serbien, var ok mod Rumænien, og havde store problemer mod Spanien.

Jeg tvivler på at forsvaret kan holde de russisk skytter, desuden løber russerne faktisk udmærket retur og så er kontra våbnet stækket.  Jeg kan ikke se Troelsen, Lærke og Line Jørgensen score nok mål i det etablerede angrebsspil til at sikre os sejren.

Så konklusionen inden dommere, hjemmebane fordel osv. er stor værdi…

Men vi kan ikke komme uden om, selv med danske briller at vi har fået hjælp, bl.a. har vi måtte spille utroligt hårdt i forsvaret, og lidt andet tvivlhalløj. Desuden har EHF givet os en bøde fordi Mogens Bay der er hal speaker i Gigantium ikke har unfair efter deres mening.

Det kan godt være hjælpen bliver lidt mindre fra dommerne nu vi er videre og der har været en del fokus på det, men hjemmebanefordelen er der stadig, både den der altid vil være der i alle sportsgrene, og muligvis også den ekstra vi har fået denne gang.

Men det er ikke nok til at gøre Danmark favoritter. Som oddsene er i skrivende stund, så jeg ser fin værdi i russisk sejr.

  • Stort spiludbud
  • Fremragende livebetting-sektion
  • Stærk mobil platform

Interesseret i mere? Så sørg for at se vores daglige odds tips og betting tips.

Kommentarer

Feedback