18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Danmark - Italien: 2

Match center
11. oktober 2013 kl. 20:15 - Fodbold, VM
Parken
7. okt. 2013 kl. 14:51 (Opdateret 13. dec. 2018 kl. 17:00) 07/10
2
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 36-29-35%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 2,86
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
VM-kvalifikation. Gruppe B, 9. (næstsidste) runde. Parken, København.

Landsforræder? Jeg har det i hvert fald lidt skidt med dette tip, men: Selv om Danmark har motivationen på sin side, kan det knibe med evnerne mod et stærkt italiensk hold. Det at danskerne SKAL vinde, kan blive et kontra-søm i ligkisten.

DERFOR SKAL DU SPILLE TIPPET

 • Selv om Italien er sikker på gruppens førsteplads, har træner Prandelli udtaget stærkest mulige landshold.
 • I seneste EM-kvalifikation stillede Prandelli med A-holdet i Serbien (1-1) i næstsidste spillerunde selv om førstepladsen var sikret.
 • Italien har ingen grund til at uddele gaver til Danmark (evt stadig lidt bitterhed over 2-2-kampen mellem DK og Sverige ved EM-2004?*).
 • Selv hvis visse idealstartere spares, kan Italien stille med et ret skræmmende hold. Fx en formstærk angriber Rossi**.
 • Danmark er bedst i kontra mod store hold, men Italien der har sikret sig førstepladsen og er på udebane, kan godt finde på at spille afventende.
 • Danskerne der reelt kun har gjort det godt i 2 ud af 8 kampe i denne kvalifikation, SKAL gå efter sejren, og det kan åbne for italienske kontraer.
 • Den omvendte kamp, i Milano for et år siden, blev vundet af Italien med 3-1 - trods en italiensk udvisning efter 46 minutter.
 • DK-forsvarsstyrmand Agger og angriber Bendtner har ikke spillet ret meget den seneste tid og er næppe i topform.


DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

 • Med lidt held snupper Danmark gruppens andenplads med sejr over Italien – og med meget held giver det playoff-kampe mod en anden toer.
 • Selv om kvalifikationschancen er lille, har Danmark mere at spille for end Italien og kan måske køre på momentum fra 1-0-sejren i Armenien.
 • DK har sin bedste angriber tilbage i truppen (efter et lille års fravær): Nicklas Bendtner.
 • DK er generelt et stærkt kvalifikationshold på hjemmebane: 4 ud af 4 sejre i seneste EM-kval. 5-3-2 i de seneste 10 VM-kvalkampe.
 • DK har nogle høje angribere – de kan volde Italien problemer i hovedspillet. Og en del af italienerne har dårlige, nylige minder fra Parken***.
 • Prandelli KAN finde på at spare mange idealstartere (og selv hvis det kun er få der spares, er midtbanestyrmand Pirlo oplagt).
 • Italiens topscorer Balotelli har haft karantæne i Serie A siden 22/9 (spillede dog CL 1/10) og mangler dermed kamptræning (desuden tvivlsom pga skade).
 • Italien mangler højreback Maggio, midterforsvarer Barzagli og midtbanemand Rossi (skader). De kan dog erstattes (især de to førstnævnte).


GRUPPE B
Efter 8 spillerunder:
Italien 20 point, målscore 15-5

Bulgarien 13, 13-6

Danmark 12, 9-10
Tjekkiet 9, 8-8

Armenien 9, 8-10

Malta 3, 4-18

Bemærk: EET point mod Italien sammenlagt med tre point i sidste runde, hjemme mod Malta, kan være nok til dansk andenplads – alt efter hvordan det går i de øvrige gruppekampe. Men det vil gøre det endnu sværere at undgå sorteper som "dårligste 2er" (den der misser playoff-kampene).

TRUPNYT

DANMARK

Trup (dbu.dk):
Målmænd:
Stephan Andersen 
Kasper Schmeichel
Jesper Hansen

Forsvarsspillere:
Lars Jacobsen
Nicolai Boilesen
Peter Ankersen
Simon Kjær 
Andreas Bjelland
Daniel Agger


Midtbanespillere: 
William Kvist
Niki Zimling
Casper Sloth
Leon Andreasen
Thomas Delaney
Jakob Ankersen
Emil Larsen


Angribere:
Christian Eriksen 
Martin Braithwaite 
Viktor Fischer
Michael Krohn-Dehli
Simon Makienok
Nicki Bille Nielsen
Nicklas Bendtner
Nicklas Helenius


Fravær:
Nicklas Pedersen (centreforward – var Olsens førstevalg i Bendtners fravær, men skuffede og var skadet i udekampen mod Armenien)

Cornelius (angriber – fraværende fra landsholdet siden hjemmekampen mod Armenien i juni)
Okore (midterforsvarer - reserve)

Noter:

Pga en skade har Agger kun spillet 23 minutter for Liverpool i 2 ½ uge. Bendtner har kun spillet 125 minutter for Arsenal i denne sæson.

Ajax-stortalentet Fischer gjorde det flot da han blev skiftet ind i Armenien (fremtvang straffesparket), men jeg tvivler på at Olsen vil starte med så urutineret og udisciplineret en fløs i så vigtig en landskamp. Krohn-Dehli starter nok inde på venstrefløjen.

Det samme kunne måske siges om højrebacken? Uerfarne Peter Ankersen viste både godt og skidt i Armenien, og måske rutinerede Lars Jacobsen (dårlig mod Malta) får sin startplads tilbage...

Hvad med midterforsvaret? Manglende kamptræning eller ej er Agger nok selvskrevet, men hvad med makkeren: Kjær der har gjort det godt i Lille og er noteret for 37 landskampe (men var dårlig mod Malta) eller Bjelland der er mindre erfaren, men er en bedre og roligere boldspiller og gjorde det godt i Armenien...?

På venstrebacken er der ikke så meget at rafle om - Boilesen er nemlig den eneste venstreback i truppen...

Defensiv (Kvist og Zimling) og offensiv (Eriksen) midtbane synes selvskrevet, ditto med højrekant (Braithwaite). Men hvad med centreforwarden? Har Bendtner vist nok, for Arsenal og under landsholdstræningen, til at få en startplads? Jeg tror det - om ikke andet, så fordi konkurrencen er ret lille. Man kan sige meget godt om Bille, Helenius og Makienok, men international klasse synes jeg ikke de har.

Bud på opstilling:
Andersen - Jacobsen/Ankersen, Kvist/Bjelland, Agger, Boilesen - Kvist, Zimling - Braithwaite, Eriksen, Krohn-Dehli - Bendter


ITALIEN

Trup (gazzetta.it, figc.it, paracarsport.it):
Målmænd: Gianluigi Buffon (Juventus), Federico Marchetti (Lazio), Salvatore Sirigu (Paris Saint Germain).

Forsvarere: Ignazio Abate (Milan), Davide Astori (Cagliari), Federico Balzaretti (Roma), Leonardo Bonucci (Juventus), Giorgio Chiellini (Juventus), Lorenzo De Silvestri (Sampdoria), Manuel Pasqual (Fiorentina), Andrea Ranocchia (Inter).

Midtbanefolk: Alberto Aquilani (Fiorentina), Antonio Candreva (Lazio), Daniele De Rossi (Roma), Alessandro Diamanti (Bologna), Alessandro Florenzi (Roma), Emanuele Giaccherini (Sunderland), Claudio Marchisio (Juventus), Riccardo Montolivo (Milan), Thiago Motta (Paris Saint Germain), Andrea Pirlo (Juventus), Andrea Poli (Milan), Marco Verratti (Paris Saint Germain).

Angribere: Mario Balotelli (Milan), Alessio Cerci (Torino), Alberto Gilardino (Genoa), Lorenzo Insigne (Napoli), Pablo Daniel Osvaldo (Southampton), Giuseppe Rossi (Fiorentina). 

Fravær:

De Rossi (midtbane - starter)
Barzagli (midterforsvarer – starter i første del af kvalen plus i Conf Cup i sommer; fraværende i de seneste 3 landskampe pga en skade; halvskadet pt)

Maggio (højreback – starter/reserve; skadet)
Ogbonna (midterforsvar - reserve)

Tvivlsom:
Balotelli (angriber - starter)

Verratti (midtbane - indskifter)

Insigne (fløj - indskifter)


Noter:
Det er i skrivende stund svært at vide hvor mange reserver Prandelli vil stille med. Jeg kunne godt forestille mig Rossi få chancen i angrebet, i stedet for eller evt sammen med Balotelli. Og Inters Ranocchia (høj) kunne måske få en startplads i midterforsvaret i stedet for den mindre Bonucci.

Andet? Måske noget turn-over på midtbanen hvis Prandelli lytter til Juventus-træner Conte der gerne vil have at man sparer Pirlo. I så fald har Italien fx PSG-stortalentet Verratti der viser flot form (et alternativ er at bruge Montolivio som spilfordeleren). Det samme gør hans klubkammerat, den rutinerede jernmand Motta der kan erstatte skadede De Rossi.

De Rossis fravær er dog en svækkelse, men det er fraværet af Maggio og Barzagli til gengæld ikke rigtigt. Maggio har en fuldgod afløser i Milans Abate der er mindre god offensivt, men til gengæld bedre defensivt. Og Barzagli har alligevel manglet i de seneste kampe.

På højrebacken tyder de seneste meldinger at Fiorentinas De Silvestri (kun 1 landskamp, men med sine offensive evner måske en mere oplagt afløser for skadede Maggio end Milan-backen Abata) får chancen. 

Bud på opstilling

4-3-2-1: 
Buffon - De Silvestri, Ranocchia, Chiellini, Balzaretti - Motta, Montolivio, Marchisio - Candreva, Giaccherini - Osvaldo/Rossi 

I givet fald mangler startopstillingen vel "kun" 4 mand der decideret kunne forstærke: Maggio, Pirlo, De Rossi og Balotelli (hvis i form og hopla).


*-NOTER
* Ved EM i 2004 røg Italien ud pga 2-2-resultatet mellem Danmark og Sverige. Et resultat der (selv om der ikke var mange fingre at sætte på spillet) der bragte danskere og svenskere videre, og som derfor vakte mistænksomhed i Italien. Der tales stadig om det ind i mellem i støvlelandet (omend nogle italienere mener at det er danskerne der bliver ved med at bringe emnet op)...

**Rossi var landsholdets topscorer da han blev skadet i 2011. Han vendte tilbage i maj i år og er Fiorentinas topscorer i denne sæson med 5 mål i 7 kampe.

***17/9 måtte Juventus nøjes med 1-1 i Parken mod FC København i Champions League. På Juves hold var følgende landsholdsspilere: Buffon, Ogbonna, Bonucci, Chiellini, Pirlo.

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback