18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Crotone - Genoa: Begge hold scorer: Ja

Match center
31. januar 2021 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Ezio Scida    Piero Giacomelli
27. jan. 2021 kl. 10:48 (Opdateret 31. jan. 2021 kl. 16:53) 27/01
166
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (2)
Chance: 58%
Betvalue: 104,40%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 0-3
Bet365 Spil nu hos Bet365
Crotone har hårdt brug for point og skal frem på banen, men defensivt har man svært ved at lukke af. Genoa er blevet bedre defensivt, og har holdt nullet de seneste tre opgør, men det ligner et åbent opgør som dufter af mål og chancer.
Det taler for
 • Skal Crotone overleve i denne sæson så er det i disse head to head opgør at man skal have point, og helst tre point, og det bør betyde at man kommer ud med en offensiv tilgang fra start.
 • I hjemmeholdets seneste syv opgør har begge mandskaber scoret, og Crotone har indtil videre gjort det bedst hjemme på Stadio Ezio Scida.
 • Crotone har scoret i seks af sæsonens ni hjemmekampe, og i seks ud af de ni hjemmekamp indtil videre i sæsonen har begge hold scoret.
 • Syditalienerne har i de seneste fire hjemmekampe vundet tre af opgørene, og mod både Spezia og senest Benevento man utrolig effektive i angrebet og på deres chancer.
 • Genoa har bestemt kvaliteterne offensivt til at gøre ondt på et hjemmehold som i denne sæson har haft svært ved at holde nullet, og ikke mindst lukker rigtig mange mål ind.
 • Gæsterne har scoret i fire ud af ni udekampe i denne sæson, og har lukket mål ind i syv af sæsonens indtil videre ni udekampe.
 • Opgøret er utrolig vigtigt for begge mandskaber, og det må betyde at begge vil jagte sejren, og at man kan forvente godt med chancer i begge ender af banen.
Hold øje med
 • Efter at Davide Ballardini er kommet til som træner i Genoa har man fået bedre styr på det defensive, og man er blevet dygtige til at lukke af, og har holdt nullet i de seneste tre opgør.
 • Hjemmeholdet er meget afhængig af Messias og Simy i det offensive, og det er fra de to at målene og chancerne skal komme fra.
 • Genoa har haft heldet på deres side både i udekampen mod Atalanta, og senest mod Cagliari hvor man efter spil og chancer ikke havde fortjent at vinde.
 • Gæsterne har Napoli hjemme næste weekend, og herefter Torino og Verona, og det kan betyde at man vil være fint tilfreds med et point, og yderligere har man kun scoret fem mål i sæsonens første ni udekampe.
 • Genoa har på papiret et bedre mandskab end Crotone, og især på midtbanen kan man sætte sig på opgøret, og det kan blive afgørende.
Oddsmarked

Bet365 er i odds 1.80 på at begge hold scorer i opgøret, og det samme er Betfair. Cashpoint er i odds 1.79, mens Nordicbet er i odds 1.78.

CROTONE: Håbet lever endnu for oprykkerne og de er bestemt ikke dømt nede i Serie B endnu, og inden vi går ind i det sidste halvdel af sæsonen, og især når mandskaber som Cagliari, Torino og Parma bliver ved med at underpræstere i denne sæson, og hjemme på Stadio Ezio Scida har man da også hentet de fleste point i sæsonen, og hvor man har vundet i tre af de seneste fire opgør man har spillet.

Træner Giovanni Stroppa har fået lang snor og ledelsen har ikke valgt at sparke ham ud, selvom man med stor sandsynlighed har håbet på lidt flere point på kontoen, men man har hele tiden været klar over at det vil være overlevelse som man vil komme til at kæmpe om i denne sæson, og derfor var det meget naturligt at man efter den første halvdel af sæson vil være placeret i den tunge ende af tabellen.

Til søndagens hjemmekamp er man igen undertippet når et formstærkt Genoa mandskab kommer på besøg, men mulighederne for at få point er bestemt tilstede først og fremmest fordi Crotone har det bedst på hjemmebane, og fordi gæsterne bestemt ikke er skræmmende på udebane, og også har haft heldet på deres side både i udekampen mod Atalanta, og senest hjemme mod Cagliari.

Crotones hjemmebanestatistik: 3-1-5, målscore 13-17.

Trupnyt: Molina(fast) på midtbanen er ude til opgøret, og det samme er Cigarini(reserve) på midtbanen, men ellers har man ikke vigtige fravær til opgøret.

Crotones forventede startopstilling: 3-5-2: Cordaz- Djidji, Golemic, Magallan- Pereira, Zanellato, Eduardo Henrique, Vulic, Reca- Messias, Simy.

GENOA: Efter at Davide Ballardini er kommet til som ny træner er tingene blevet betydeligt meget bedre for norditalienerne, og i de seneste seks spillerunder er det kun blevet til et nederlag, og hvor man blandt andet har fået point mod stærke mandskaber som Lazio og Atalanta, men man har har bestemt også haft heldet på sin side, hvilket man så senest mod Cagliari, og hvor man ikke havde fortjent at vinde.

Kan Genoa holde de takter man har set efter at Ballardini er kommet til så bør man kunne overleve i denne sæson og uden de store problemer, og især defensivt er man blevet meget bedre til at lukke af og ikke midst stå kompakt, hvilket også har betydet at man har holdt nullet i de seneste tre spillerunder.

Det bliver med stor sandsynlighed ikke det store som bliver ændret i startopstillingen søndag eftermiddag i Crotone, og man er da også favoritter mod oprykkerne, selvom man må forvente at det bliver et tæt opgør, og især fordi at hjemmeholdet har været ganske godt spillende på det seneste, og især på hjemmebane.

Genoas udebanestatistik: 1-4-4. målscore 5-14.

Trupnyt: Genoa kan til opgøret i det syditalienske stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

Genoas forventede startopstilling: 3-5-2: Perin- Masiello, Radovanovic, Criscito- Zappacosta, Strootman, Badelj, Zajc, Czyborra- Destro, Shomudorov.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, ilsecoloxix.it, fccrotone.it,, sport.sky.it, genoacfc.it

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback