18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Crotone - Cagliari: 2

Match center
28. februar 2021 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Ezio Scida
Se kampen på TV2 Play
23. feb. 2021 kl. 10:58 23/02
38
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 28-26-46%
Betvalue: 105,80%
Spilbar ned til odds: 2,17
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Cagliari har underpræsteret igennem hele sæsonen og bør kunne hente tre point mod bundproppen fra Crotone. Hjemmeholdet lever forsat og skal ud og jagte sejren, men gæsterne har på papiret et bedre mandskab, og ny træner kan gøre forskellen.
Det taler for
 • Cagliari har på papiret et mandskab som burde være i midten af rækken, og man har fået ny træner i Leonardo Semplici og det nye trænerskifte kan spille ind til det sardinske mandskabs fordel.
 • Crotone har vist igennem hele sæsonen at de har store problemer på samtlige pladser, man har umiddelbart ikke niveauet til Serie A, og det ligner en returbillet til Serie B.
 • Gæsterne har et mandskab med flere dygtige profiler i Nainggolan, Joao Pedro, Simeone, Godin, Cragno, Rugani og Nandez, og det er nu de skal til at steppe op hvis det ikke skal koste en tur ned i Serie B, og offensivt har man kvaliteterne til at kunne staffe hjemmeholdets gavmilde forsvar.
 • Cagliari har kun hentet tre sejr indtil videre i sæsonen, men man har været ramt af uheld i flere opgør og især på det seneste hvor man havde fortjent at få point både mod Genoa, Atalanta, og senest Torino, og jeg synes umiddelbart at det kun ser ud til at det er et spørgsmål om tid inden at bøtten bliver vendt, og man begynder at hive vigtige point i hus.
 • Det sardinske mandskab stod stærkt defensivt både mod Lazio og Atalanta, og hvor man fik lukket godt af defensivt kan man tag de samme ting med fra disse opgør til søndagens opgør på Stadio Ezio Scida i Crotone, så har man bestemt kvaliteterne til at lukke ned for hjemmeholdet.
 • Crotone var i kamp mandag aften i Torino hvor det blev til et 0-3 nederlag, og det betyder at Cagliari har haft to hviledage mere end hjemmeholdet inden søndagens opgør i det syditalienske.
 • Cagliari vil med stor sandsynlighed komme ud og prøve at sætte sig på opgøret fra start, man har set i flere opgør i denne sæson at bliver Crotone presset så kommer de i store problemer, og især på midtbanen bør og skal gæsterne kunne sætte sig på spillet, yderligere har Crotone lukket 55 mål ind indtil videre i sæsonen, og har et snit på to mål pr. kamp som man lukker ind.
Hold øje med
 • Cagliari har ikke vundet i tre en halv måned, og man skal helt tilbage til den syvende november for at finde den seneste sejr i Serie A.
 • Crotone har kun tre point op til Cagliari i tabellen, og kan med en sejr spille sig op på siden af det sardinske mandskab i tabellen.
 • Hjemmeholdet kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og har ingen vigtige fravær til opgøret, og har i Ounas og Messias i det offensive to farlige angriber som har kvaliteterne til at straffe et sårbart Cagliari mandskab.
 • Med en ny træner på bænken er det utrolig vigtigt at komme godt fra land, og det kan betyde at det sardinske mandskab vil være tilfreds med uafgjort jo længere man kommer ind i opgøret, og hvis stillingen forsat er uafgjort mellem de to mandskaber.
 • Cagliari har haft svært ved at udnytte deres chancer i flere opgør i denne sæson, og scorer man ikke vinder man ikke den er ganske enkelt ikke længere, og i de seneste seks spillerunder har man kun scoret et mål i 1-1 opgøret hjemme mod Sassuolo.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 2,30 på en Cagliari sejr, det samme odds kan man få hos Bwin og Bet365 og oddset faldende hos de fleste bookmakere i øjeblikket på 2 tallet.

CROTONE: It´s now or never sang Elvis Presley, og den sang er nok den som passer bedst til oprykkerne fra Crotone i øjeblikket, det kunne godt gå hen og blive et vind eller forsvind opgør for syditalienerne med en sejr kommer man op på Cagliari i tabellen med femten point, og et nederlag vil betyde at man er seks point efter det sardinske mandskab.

Det er dog utrolig svært at se hvordan Crotone skal kunne overleve i denne sæson, man har ganske enkelt ikke haft kvaliteterne til at have en stime i Serie A med gode resultater, det er blevet til nederlag efter nederlag, og målene er raslet ind i denne sæson, og man var måske ikke helt klar endnu til at tag turen op i Serie A.

Kigger man på mandskabet er det meget begrænset hvad der er af kvalitet i truppen hvis man ser bort fra Messias som med stor sandsynlighed ryger videre efter denne sæson, Ounas har givet et lille pust efter at han kom til i januar fra netop Cagliari, men hvor han ikke var god nok, Cordaz i målet er en ganske dygtig keeper, men med det forsvar er det begrænset hvad han kan stille op, og efter 23 spillerunder, og man kun har vundet tre opgør i sæsonen, og lukket 55 mål ind så ligner det en tur ned i Serie B.

Gæsterne er uden sejr i tre en halv måned, og skal Crotone have en lille spinkel chance for at drømme om overlevelse i denne sæson, så er kravet tre point i søndagens hjemmekamp, men man er oppe mod en modstander som på papiret er bedre, og som har underpræsteret i denne sæson, og skal hjemmeholdet vinde dette opgør så skal man have lukket godt af i det defensive, og det bliver umiddelbart ikke nemt.

Crotones hjemmebanestatistik: 3-1-7, målscore 14-22.

Trupnyt: Crotone kan til opgøret stille i noget ligner stærkeste opstilling.

Crotones forventede startopstilling: 4-3-3: Cordaz- Rispoli, Djidji, Golemic, Reca- Molina, Petriccione, Vulic- Messias, Di Carmine, Ounas.

CAGLIARI: Så fik klubejeren Giulini nok af træner Eusebio Di Francesco og fyrede ham efter lørdagens 0-1 nederlag mod Torino, selvom man faktisk have forlænget kontrakten for mindre end en måned siden, og Giulini dengang udtalte at rykker man ned i Serie B så følger alle med ned i Serie B, men de seneste nederlag og at tingene ikke ændrede sig overhovedet fik bægeret til at flyde over.

Man har valgt at hente Leonardo Semplici ind som ny træner, og jeg ser umiddelbart Semplici som et godt match, hvis man ikke kender Semplici sÅ var det ham som førte Spal op fra Lega Pro til Serie A og overlevede med Spal i første sæson i Serie A, han blev så fyret i Ferrara klubben i sidste sæson efter en dårlig stime, og klubben rykkede også senere ned i Serie B, men en træner som ved hvad det kræver at overleve i Serie A, og ikke mindst en arbejdsmand på bænken.

Cagliari har underpræsteret i denne sæson og ingen havde forventet at det var sådan en situation at man skulle stå i med femten spillerunder tilbage, og mandskabet er bedre end det som man har vist i denne sæson, og burde være placeret i midten af rækken uden de store problemer. Med det mandskab som man har med flere dygtige og stærke profiler, og bøtten skal vendes allerede søndag eftermiddag på Stadio Ezio Scida, selvom Semplici måske ikke kan ændre det helt store på en uge, men man forvente et tændt mandskab som vil ud og ændre på tingene.

Det sardinske mandskab kommer til Crotone i stærkeste opstilling, Semplici ændre sandsynligvis ikke det store i startopstillingen, men han kommer til at banke noget selvtillid ind i spillerne igennem hele ugen, og begynder at sætte sig præg på et mandskab som har været uheldig igennem det mest af sæsonen, og bestemt efter spil og chancer i flere opgør bør have haft flere point, og dette opgør kommer til at give et godt billede af hvordan resten af sæsonen kommer til at gå, og jeg forvente at Cagliari kan gå ud og ændre på tingene allerede i dette opgør.

Cagliaris udebanestatistik: 1-3-7, målscore 11-20.

Trupnyt: Cagliari kommer til Crotone i noget som ligner stærkeste opstilling til søndagens opgør på Stadio Ezio Scida.

Cagliaris forventede startopstilling: 3-4-2-1: Cragno- Ceppitelli, Rugani, Godin- Zappa, Nandez, Marin, Lykogiannis- Nainggolan, Joao Pedro- Simeone.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, fccrotone.it, unionesarda.it, cagliaricalcio.com, sportmediaset.mediaset.it, Tuttomercatoweb.com

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback