Annonce
20. august 2017 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Ezio Scida    Maurizio Mariani
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (7)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 14-20-66%
Betvalue: 103,62%
Spilbar ned til odds: 1,52
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Milan har købt stort ind og ligner en outsider til mesterskabet. Crotone viste gode takter i foråret og overlevede i Serie A, men er blevet svækket hen over sommeren, og det bør milaneserne kunne udnytte til sejr.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

 • Milan er kommet på kinesiske hænder, og der er blevet handlet stort ind, bl.a. Bonucci, Rodriguez, Biglia, Conti, Kessie, Andre Silva, og Calhanoglu er kommet til.
 • På papiret har milaneserne et stærkt og spændende mandskab, som bør være et niveau over hjemmeholdet.
 • Gæsterne har allerede taget hul på sæsonen da man er med i Europa League, det vil sige at man har vigtige kampe i benene.
 • Vil Milan virkelig kæmpe med om årets Scudetto og true Den Gamle Dame fra Torino, så skal denne slags kampe vindes.
 • Crotone er blevet svækket markant i forhold til sidste sæson, topscorer Falcinelli, Ferrari, Crisetig, Rosi er væk, og man mangler stadig nyindkøb i truppen.
 • Syditalienerne overraskede alt og alle i foråret, men i nogen af de sidste opgør var modstanderne gået på ferie, hvilket man før har set i Serie A.
 • Offensivt ser hjemmeholdet Crotone ikke skræmmende ud, og det kan give problemer med at skabe de store chancer i opgøret.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

 • Crotone har alt og vinde, og intet at tabe i dette opgør, og vil sikkert parkere bussen, og være mere end godt tilfreds med en pointdeling mod mægtige Milan.
 • Sidst de to mandskaber tørnede sammen i slutningen af april sluttede opgøret 1-1.
 • Crotone sluttede godt af i foråret, hvilket betød overlevelse, og er ubesejret i de seneste fire kampe på Stadio Ezio Scida.
 • Milaneserne kan undervurdere lille Crotone, og specielt da flere italienske eksperter har udråbt dem som favoritter til årets mesterskab.
 • De store udskiftninger i Milan truppen kan betyde at mandskabet endnu ikke er spillet ordentligt sammen, og det kan være til Crotones fordel.
 • Milan spiller europæisk torsdag aften, det kan betyde tunge ben til opgøret.

Argumentpunkter i kursiv: De elementer jeg mener markedet især overser/fejlvurderer

Oddset: Også værdi hos Betsafe 1,57 og Bwin 1,57.

Oddsudvikling: Oddset er de fleste steder åbnet meget lavere end de nuværende 1,57 hos Nordicbet, umiddelbart vil det muligvis ikke ændre sig meget op til kampstart medmindre begge mandskabet bliver ramt på vigtige skadere.

Markedsoverblik: En licensløs bookmakere åbnede i odds 1,57, men er nu i odds 1,54.

CROTONE:

Syditalienerne overlevede overraskende i sidste sæson, og hvor man især i slutningen af sæson imponerede med 20 point i de sidste ni spillerunder, men op til den kommende sæson er man blevet svækket markant, og især i det offensive, hvor topscorer Diego Falcinelli med 13 sæsonmål er væk, og kun var lejet i Sassuolo.

Crotones mål er overlevelse,, og det bliver ligeså hårdt i denne sæson som det var tilfældet i sidste sæson for den lille klub fra Calabrien, man har beholdt træner Davide Nicola og det er et kæmpe plus da man nu har fået en del erfaring efter den første sæson i Serie A.

Gæsterne fra Milano er favoritter i dette opgør, og hjemmeholdet vil være ganske godt tilfreds hvis man kan komme fra dette opgør med et point, og derfor bliver det sandsynligvis et Crotone mandskab som vil stå meget defensivt, og afventende mod et muligvis meget offensivt Milan mandskab.

Trupnyt: Hjemmeholdet kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

Crotones forventede startopstilling: 4-4-2: Cordaz, Faraoni, Ceccherini, Cabrera, Martella, Rohden, Izco, Madragora, Nalini, Trotta, Budimir.

MILAN:

Man drømmer om mesterskabet i Milano i den kommende sæson, og med de spillere man har hentet ind hen over sommeren, og med blandt andet Leonardo Bonucci til midterforsvaret ligner milaneserne en udfordre til årets scudetto, selvom det kan tag tid for træner Vincenzo Montella at få spillet et mere eller mindre helt nyt mandskab sammen.

Milaneserne har blandt andet besejret Bayern Munchen med 4-0 i en veskabskamp denne sommer, og man er allerede i gang med at spille i Europa League, hvilket betyder at sæsonen allerede er gået i gang for Milan, og man har fået vigtige kampe i benene inden man skal spille i Crotone.

Det bliver spændende at følge Milan i den kommende sæson, og med de profiler som er blevet hentet ind, og ikke mindst alle de penge som er blevet brugt op til denne sæson, så skal man stemple ind i Serie A i denne sæson, og alt andet end en Champions League billet vil være en skuffelse.

Milan skal godt fra start, og bør have gode muligheder mod et noget svækket Crotone mandskab, man har på papiret et mandskab som bør være et niveau bedre end hjemmeholdet, og offensivt bør man kunne give et noget svækket defensivt hjemmehold store problemer.

Trupnyt: Lucas Biglia på den centrale som blev hentet i Lazio er ude til opgøret, og vil være ude den næste knap måneds tid, rygterne siger at Kalinic fra Fiorentina bliver ny mand i truppen torsdag, spørgsmålet er om han så er med i truppen til søndagens opgør.

Milans forventede startopstilling: 3-5-2: Donnarumma, Musacchio, Bonucci, Romagnoli, Conti, Kessie, Montolivo, Calhanoglu, Rodriguez, Suso, Silva.

Kilder: Gazzetta dello Sport, tuttomercatoweb.com, sportnotizie24.it, fccrotone.it, acmilan.com

BEMÆRK AT KAMPEN SPILLES SØNDAG, OG IKKE MANDAG DA MILAN SPILLER EUROPÆISK IGEN TORSDAG I NÆSTE UGE.

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback