18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
7. maj 2021 kl. 14:00 - Fodbold, Italien - Serie B
Stadio San Vito-Gigi Marulla
5. maj. 2021 kl. 10:22 (Opdateret 7. maj. 2021 kl. 15:53) 05/05
242
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Kommentarer (8)
Chance (1-X-2): 15-23-62%
Betvalue: 105,40%
Spilbar ned til odds: 1,61
Rigtig/forkert: 0-3
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Monza skal vinde dette opgør hvis de skal rykke direkte op, og har mere kvalitet end Cosenza. Syditalienerne er presset og vil sandsynligvis stå defensivt, men gæsterne er på et andet niveau og bør have gode muligheder for tre point.
Det taler for
 • Monza skal vinde dette opgør hvis de forsat skal have en chance for at rykke direkte op i Serie A i denne sæson, og bør have gode muligheder mod et hjemmehold som har tabt fire opgør i de seneste fem spillerunder.
 • Norditalienerne har et slagkraftigt mandskab med profiler som Prince Boateng, Mario Balotelli, Giulio Donati, Gabriel Paletta alle spillere med masser af Serie A erfaring og ikke mindst i Europa, og er på et niveau eller to højere end Cosenza.
 • Cosenza er presset i den nederste del af tabellen og tingene har ikke fungeret på det senest, og hvor man er løbet ind i fire nederlag i de seneste fem spillerunder, men hvor defensiven bestemt heller ikke har set godt ud, og man har lukket ti mål ind i de seneste fire opgør.
 • Hjemmeholdet har slidt på det seneste med at scorer mål, og gæsterne har den stærkeste defensiv i Serie B, og er det mandskab som har lukket færrest mål ind indtil videre i sæsonen.
 • Monza kommer til Calabrien i noget som ligner næsten stærkeste opstilling, og træner Cristian Brocchi ændre med stor sandsynlighed ikke det store i forhold til tirsdagens vigtige 1-0 sejr hjemme mod Lecce.
 • Cosenza har set meget sårbar ud på det seneste, og tabte senest 4-0 i Empoli, og man har haft utrolig svært ved at bide fra sig når man først er kommet bagud i opgørene, og med gæsternes potentiale bør de kunne straffe Cosenza og især når tempoet bliver skruet op.
 • Gæsterne fra Monza har kun tabt to udekampe i 2021, og har besejret Salernitana ude og Lecce hjemme senest to formstærke mandskaber i Serie B, og som begge er på et andet niveau end syditalienerne.
Hold øje med
 • Cosenza har et point ned til Reggiana som er tredjesidst i tabellen, og seks point op til Pordenone lige over playout pladsen, og det betyder at det vigtigste er at holde Reggiana bag sig og man kan leve med et point
 • Syditalienerne vil med stor sandsynlighed blive presset af gæsterne da de to mandskaber er på to forskellige niveauer.
 • Skal Cosenza have point i dette opgør så kræver det at man defensivt kan få lukket ned for et stærkt og offensivt Monza mandskab.
 • Cosenza har vist tidligere i sæsonen at man godt kan lukke ned defensivt, og i det omvendte møde i det norditalienske spillede man 2-2, og efter at have været bagud med 2-0.
 • Monza har dummet sig før i denne sæson ved blandt andet kun at spille uafgjort ude mod Entella og hjemme mod Pescara, og yderligere tabe i Ascoli.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1,70 på en Monza sejr, mens Cashpoint er i odds 1,69 og Danske Spil er i odds 1,67, og oddset har generelt været faldende.

COSENZA: Syditalienerne er presset i den nederste del af tabellen med kun to spillerunder tilbage, man har kun et point ned til Reggiana som er tredjesidst i tabellen, og seks point op til Pordenone som er placeret lige over playout pladserne og de to mandskaber tørner sammen i sidste spillerunde, og hvor Pordenone matematisk kan være reddet.

To sejre i de sidste elleve spillerunder har betydet at Cosenza ikke har kunne komme væk fra den nederste del af tabellen, og det enten bliver til en direkte nedryning ned i Lega Pro eller to playout opgør mod Ascoli som tingene ser ud lige nu, og med den form som Ascoli er inde i lige i øjeblikket så bliver det utrolig svært for Cosenza at kunne overleve.

Offensivt har man haft store problemer med at scorer i de sidste spillerunder og hvis man ser bort fra den seneste hjemmekamp mod Pescara, og hvor man fik tre vigtige point og en 3-0 sejr, men defensivt har man været utrolig sårbar og har lukket ti mål ind i de seneste fire spillerunder, og løb ind i et 4-0 nederlag tirsdag eftermiddag mod topholdet fra Empoli som rykkede op i Serie A efter den sejr.

Det ser meget vanskeligt ud for syditalienerne og mod et Monza mandskab som kommer til Calabrien i en rigtig god form, og som har langt flere strenge at spille på både på banen og bænken, samt et mandskab med masser af erfaring, og det ser umiddelbart ikke ud til at Cosenza vil have meget at bide fra sig med, og 0-4 nederlaget i tirsdagens opgør kan umuligt være vasket væk på tre dage, og det dufter af endnu et nederlag til syditalienerne.

Cosenza hjemmebanestatistik: 3-8-7, målscore 14-25.

Trupnyt: Cosenza kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

Cosenzas forventede startopstilling: 3-4-1-2: Falcone- Legittimo, Antzoulas, Idda- Corsi, Kone, Ba, Crecco- Tremolada- Carretta, Gliozzo

MONZA: To spillerunder tilbage og man er to point efter Salernitana på andenpladsen som vandt i Pordenone med 2-1 og på et mål i det 96 minut betyder at man ikke længere selv kan afgøre om man skal direkte op i Serie A, og havde det ikke været pga dum pointtab både ude mod Entella og Ascoli,  og hjemme mod Pescara så havde man stået med det ene ben i Serie A på nuværende tidspunkt.

Man kommer til Cosenza med tre sejre i de seneste tre spillerunder, og hvor man i de seneste to opgør har besejret Salernitana ude og Lecce hjemme som er to af de mest formstærke mandskaber i Serie B i øjeblikket,og skulle det glippe med den direkte oprykning som vil man være favoritter i playoff spillet til at tag den sidste plads op i Serie B da man har masser af potentiale, og fordi mandskabet blev opbygget til at rykke op i Serie A i denne sæson.

Monza har masser af profiler på holdet og spillere med utrolig meget erfaring både i Serie A med og i europæiske opgør og hvor man blandt andet kan finde Prince Boateng, Mario Balotelli, Giulio Donati, Gabriel Paletta, og danske Gytkjær i angrebet, samt talentfulde Carlos Augusto i forsvaret fra Brasilien.

Jeg forventer at man kommer til at se et Monza mandskab som vil sætte sig på opgøret fra start af og som vil være spillestyrende, og især da kravet er tre point og en sejr, og med det potentiale man har og ikke mindst den form og erfaring man har på mandskabet så bør og skal man kunne hente tre point mod et hjemmehold som i øjeblikket ser meget skidt ud.

Monzas udebanestatistik: 7-7-4, målscore 21-17.

Trupnyt: Monza kommer til Calabrien i noget som ligner næsten stærkeste opstilling, men dog er Prince Boateng(fast) i angrebet meldt ud torsdag aften.

Monzas forventede startopstilling: 3-5-2: Di Gregorio; Bellusci, Paletta, Pirolla- Sampirisi, Frattesi, Scozzarella, Barillá, Carlos Augusto- Diaw, Dany Mota.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, TuttoB.com, ilcosenza.it, acmonza.com, quicosenza.it, Tuttomercatoweb.com

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback