18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Copenhagen Flames - BIG: (AH: -1,5 Maps) 2

19. april 2020 kl. 14:50 - Home Sweet Home Cup 2
19. apr. 2020 kl. 00:14 (Opdateret 10. jun. 2020 kl. 12:03) 19/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (20)

Home Sweet Home Cup 2

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 39-0-61%
Betvalue: 109,80%
Spilbar ned til odds: 1,64
Rigtig/forkert: 7-16 / 4-16
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Vi napper da lige en søndag semi-finale her mellen Danmark og Tyskland, mere præcis Copenhagen Flames mod BIG - Kan det blive bedre?

Hvad taler for:

- Big er selvsmurt & velgjort! De spiller super flot Cs for tiden. og ligger lige nu #15 i verdenen. De har fundet 4/5 kampe. De har været ude i 2 kampe hvor vi så alle 3 maps. Dog mod hold der i min verden er bedre på dagen end CF.

- Fordelen ved dette spil er, at CF kan ikke vælge et map, hvor det gør ondt på Big. CF kan selv spille 2-3 maps. Men de 2-3 maps er også dem Big spiller bedst og til UG. Jeg ser dem med en kæmpe udfordring her. Og med et CF hold der har skiftet ud. Trods udskiftningen på CF, så har de spillet godt. Men det har været med en masse fejl. Spirit kunne ikke udnytte alle de fejl, men det regner jeg med Big gør. Der sidder så meget ingame skill på de herre. 

- Vetoen som allerede sagt ligger til Big. Jeg forventer som sagt CF vælge Inferno. Der vinder Big 74% for 19 kampe, super imponerende. De plejer, at spille mappet organiseret og defensivt til tider. Vil gerne afvente offensive peaks. Forventer, at se erfaringen vinde her. Om Big vælger Dust2, Mirage eller Nuke er jeg slet ikke klar over. Jeg kan sige Big vil være favorit på alle maps. Det er 3 maps de elsker, at spille. De vinder omkring 70% og har over 10 kampe på de 3 maps. Så kæmpe favorit fordel der. 

- Vil mene spillestien godt kan afgøre tingene lidt her. Vi har med en til tider lidt tosset spillestil af gøre for CF - de stormer fremad og bliver faktisk bare ved med det. Det vil Big godt kunne spille rundt om. Da de har en IGL med en masse erfaring. Udover det så vil awp rollen også falde til Big. Vi har en erfaren herre i Syrson som bare er voldsom hurtig og sikker. Mod en meget talenfuld awp'er i "farlig" dog mangler han erfaring og misser alt for mange peaks/skud. 

- Big består af 5 mand jeg kunne skrive en bog om. De levere alle sammen og ligger over 1.0 i ratio. De spiller som et team og ingen er "ingame" bedre end den anden. Det er en fornøjelse, at se. Alligevel skal Xantares selvfølgelig udpeges. Han ligger på 1.19 i ratio, han er manden der levere de vilde "plays" på serveren. Og er altid garant for en god omgang cs. Syrson ligger på 1.20 og en impact på 1.26. Han levere og elsker, at løbe rundt med den awp på mappet. Meget fleksibel. Mand for mand, der vil jeg faktisk sige Big vinder på alle 5 spots. Big er lige nu et niveau og endda måske 2 bedre end CF. 

Hold øje med: 

- CF har set super farlige ud trods alle havde forventet det modsatte. De har leveret en god omgang cs, både mod Spirit og Skade. Så tager de det niveau med ind til Big kampen, samt hæver det 10-20% så kan de sagtens være med.

- CF stjerne spiller har leveret. Det er "Farlig" Det kræver også han er på serveren i morgen, ellers kan det se sort ud. Han ligger lige nu på 1.19 i ratio men med en impact på 1.24. Jeg vil ikke sige han skal spille bedre, end han har vist de sidste 2 kampe. Men han bliver nød til, at ramme første gang. Går ikke man har en 3-4 missere før man rammer. "Farlig" er holdets awp'er og elsker, at spille lidt offensivt til, at starte med og går så gerne tilbage og spiller lidt defensivt. Han er klart holdets X-faktor spiller og ham der skal levere. 

- CF har fået ny mand i Queenix, trods han levere en ordentligt omgang skidt cs de første 2 kampe, så må man tage hatten af for ham. Han har leveret flot de seneste 2 kampe med flotte + stats. Stepper han op sammen med Refrezh & Nodios, og levere de som team. Så kan de sagtens drille Big med deres til tider meget offensive spil. 

- Inferno går jeg stærkt ud fra bliver CF pick i morgen. Der har de efter deres pause samt roster ændring vundet 2/2 kampe. Og har faktisk leveret flot og struktureret Cs. Det har været MEGET offensivt. Det kan jeg godt tvivle går mod BIG. Men levere de en flot T side, som de har vist de kan. Så kan selv en hold som Big komme i problemer. Skal CF ødelægge dette spil, så det klart på Inferno de skal levere. 

Jeg får rigtig svært ved, at se CF tage et map fra velsmurte Big. En ting er Big er bedre som team, men de er bare også bedre end CF på de maps CF selv er nogenlunde på. Så de vil være et skridt foran på alle parameter. Men igen CF kan drille Big på Inferno som begge hold elsker. Jeg ser dog Big som store favoritter. Og ser også dette 1.80 odds falde inden kampens start.

God kamp! 

  • Høje odds på udvalgte kampe
  • Mange livebetting markeder
  • Stærk mobil-app
Feedback