18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Complexity - Astralis (2. map): (AH: -4,5 Runder) 2

22. april 2020 kl. 15:00 - ESL One: Road to Rio
21. apr. 2020 kl. 20:15 (Opdateret 22. apr. 2020 kl. 16:42) 21/04
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (4)

Astralis tager revanche

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 42-0-58%
Betvalue: 107,30%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert:
Bwin Spil nu hos Bwin

Dansker opgør kl. 15.00 i morgen mellem Complexity og Astralis. En kamp jeg vil glæde mig til at se. Jeg har derfor kigget lidt på kampen og mener der er værdi at hente i Astralis på deres eget map pick. Hvorfor jeg mener det, skal jeg fortælle.

Det taler for:

 • Astralis er pt. ”kun” nummer to på verdensranglisten. I min bog er de stadig Counter Strikes histories bedste hold nogensinde. De har haft et par ”chokes” i de seneste to semifinaler, men de har alligevel leverede gode resultater og slået top10 hold. Nederlag til NaVi (nummer 1) og mousesports (nummer 4) i de to semifinaler, så ingen kæmpe overraskelse over det. Kun overraskende at de tabte så stort til NaVi – fik 10 runder, samlet på 2 maps.
 • Sammenspillet hos Astralis er fænomenalt og det har de vist de sidste par år. De ved hvor hinanden står og har fuldstændig styr på, hvad hver især skal og hvornår de hver især udføre det. Det er til tider så godt at folk brokker sig over, hvor kedeligt Astralis er. Kedeligt? Måske, men det virker og det virker rigtig godt.
 • Fem spillere, som alle kan have deres kamp. Ikke engang gla1ve, som deres IGL (InGame-Leader), falder igennem. Slet ikke – han har virkelig (også) højt topniveau. Han er dog forståeligt nok spilleren med den laveste rating, nemlig på 1.03, men det er stadig imponerende af en IGL. Dev1ce scorer selvfølgelig højest med 1,18.
 • Astralis har magten, når det kommer til Veto og specielt på eget map pick. Vertigo, Overpass, Nuke og Train er alle maps, hvor jeg kan se en storsejr. Jeg tror Complexity banner Nuke eller Vertigo, men de har kun ét ban og Astralis har derfor flere muligheder. Complexity vælger formentligt dust2, hvis ikke Inferno, men det tror jeg næppe eftersom Astralis har vist virkelig højt niveau på mappet.
 • Online og Complexity har aldrig rigtig gået hånd i hånd. De er bedre på LAN, hvilket de selv har udtalt, da de mangler den hype der er til et LAN. De har dertil også vist blandede resultater Online.

Hold øje med:

 • Complexity slog Astralis højst overraskende 20 i sidste og første møde på dust2 og Vertigo. De kan overraske igen.
 • blameF er en imponerende spiller, der både kan fragge, men også InGame-Lead. Dertil har de spillere af højt individuelt niveau; poizen og k0nfig. Stabile RUSH og unge oBo, som er et farligt Es i ærmet.
 • Astralis er startet skidt i de seneste gruppespil med nederlag, så kunne tyde på at de skal bruge en kamp eller to på at spille sig i gang. De har ikke den fokus og hype i kroppen, som de normalt får ved at sidde på en scene foran flere tusinde råbende publikum.

Afsluttende kommentar (evt. et alternativt odds)

Astralis er et langt bedre hold end Complexity og det skulle de gerne kunne vise. Jeg tror på en 2-0 sejr Astralis, men synes 2. map med handicap har værdi eftersom der er en risiko for at de skulle komme skidt fra start på Complexitys map. 2-0 sejren er helt nede omkring 1,65.

Held og lykke!

 • Stort spiludbud
 • Fremragende livebetting-sektion
 • Stærk mobil platform
Feedback