18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Cloud9 - CPH Flames: 2

31. marts 2020 kl. 19:00 - Flashpoint 1
30. mar. 2020 kl. 21:26 (Opdateret 31. mar. 2020 kl. 21:41) 30/03
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Kommentarer (10)

Dansker hold kan overraske Cloud9

Chance (1-2): 60-40%
Betvalue: 104,80%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert: 2-0
Bet365 Spil nu hos Bet365

Mener der er et lille værdispil at hente her, når CPH Flames tager imod et stærkt Cloud9 hold.

Cloud9 er på papiret det stærkeste hold, men jeg har set svagheder i deres seneste kampe, hvor de trods alt har vundet de fleste, men slet ikke uden problemer. Specielt seneste to kampe har været tætte, begge endt i 3 maps, hvor C9 altså endte med at tabe til Envy og slog Orgless 16-14 i sidste og afgørende map. Et map, hvor de var langt foran men smed stille og rolig føringen, da de skiftede side. Det var på dust2, som faktisk er et map C9 godt kan lide at spille. Det kommer de med garanti ikke til i denne kamp, da CPH Flames vil banne dust2 som den første. Mirage bliver banned af C9 og så står vi med 5 maps tilbage, hvor jeg faktisk mener CPH Flames har gode chancer på alle. Specielt Nuke, som jeg forventer de picker og vil selv ud på dem på det map, men problemet er at jeg ikke er 100% sikker på hvem der picker/banner først, hvilket er altafgørende. Jeg har dog en idé om at C9 godt kunne picke først efter at have gennemgået de allerede spillede kampe i Flashpoint. Det vil sige map 2 vil være Nuke. Map 1 bliver derimod så Train eftersom jeg tror C9 går med dette pick. Dernæst Inferno/Overpass som decider, hvor begge hold har gode stats. Men alt i alt står CPH Flames bare rigtig godt til C9, så derfor synes jeg der er en lille værdi i danskerne. 

Det der taler imod CPH Flames er, at de ikke har kunne lukke deres kampe. Som om der lige mangler den sidste kynisme for at vinde maps. Senest imod HAVU smed de en 15-7 føring væk og tabte i OT. De kommer derfor i dårlig form med 3 nederlag på stribe til hold på niveau med C9. Måske endda en tand dårligere, skal jeg ikke helt kunne bedømme...

Smid derfor ikke hele opsparingen, men en lille mønt synes jeg den bør have. 

Og husk! Følg med i vetoen og slå til, når maps er bestemt. 

Held og lykke! 

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting
Feedback