Annonce

Cleveland Cavaliers - Golden State Warriors: LeBron James laver en double-double

Match center
8. juni 2017 kl. 03:00 - Basketball, USA - NBA
Quicken Loans Arena
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Kommentarer (3)
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 68%
Betvalue: 108,80%
Spilbar ned til odds: 1,47
Rigtig/forkert:
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil
Finaleserie (bedst-af-7; GS fører 2-0). LeBron er en af de få, der har spillet op til niveau hos Cleveland i de første to kampe. Han så slidt ud i slutningen af kamp 2, men dominerede indtil da. Han er manden der skal vende serien for Cavs.

DET TALER FOR SPILLET:

 • Kampen er absolut must-win for Cleveland, hvis muligheder i forvejen er tvivlsomme. LeBron James skal om nogen tage ansvar.
 • LeBron snitter 28.5 points, 13 rebounds og 11 assists i seriens første to kampe. Hans spilforståelse og fysiske statur kan ikke matches.
 • Der bør være et øget fokus fra Clevelands side på at få Kyrie Irving i gang. LeBron er manden, der skal forsøge at sætte ham op.
 • Golden States svage punkt er under kurven med Zaza Pachulia. Tristan Thompson har spillet skidt, og LeBrons fysik påkrævet i rebound-duellen.
 • Kevin Love og Kyrie Irving er glimrende skytter, der ofte sættes op ved vha. LeBrons drives til kurven.
 • Golden State havde få modsvar til LeBron i første halvleg af kamp 2 – 18 point, 10 assists, 6 rebounds og 2 steals.
 • Golden State foretrækker at spille high-pacemed mange boldbesiddelser og tidlige afslutninger.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

 • Clevelands angrebsspil involverer ofte isolation-ball, hvor man udfordrer forsvarsspilleren mand til mand. Dette betyder færre assists.
 • LeBron så meget træt i anden halvleg af kamp 2. Han er omdrejningspunktet i begge ender af banen, hvilket er enormt opslidende.
 • Golden State har været fremragende rent defensivt, hvilket man ofte glemmer. Holdet tillader blot 98.8 points pr. 100 boldbesiddelser i playoffs.
 • Cleveland er blevet udspillet af Golden State i de to første kampe. Kommer man stort bagud i kamp 3, vil man muligvis miste gejsten.
 • LeBron har lavet 7 double-doubles i de første 15 PO-kampe. Han er ikke typen der jagter stats, selvom han mangler én rebound for en double-double.
 • LeBron har været eminent i dette års playoffs, men snitter alligevel ”kun” 8.6 rpg og 8.7 apg. 

Argumentpunkter i kursiv: De elementer jeg mener oddssætterne/markedet især overser/fejlvurderer.          

Oddset :

En double-double kræver at spilleren har mindst 10 i to af de fem kategorier: point, assist, rebounds, steals og/eller blocks. 10 assists eller rebounds er det mest sandsynlige.

Find oddset: Basketball --> USA --> NBA --> Cleveland Cavaliers – Golden State --> Specials --> LeBron laver en double-double. Spillet er inklusiv OT.

Markedet:

Danske Spil åbnede åbnede i 1,65 – Bet365 tilbyder til sammenligning blot odds 1,30 på en double-double til LeBron. Her er værdi at hente på modsatte udfald. 

Trupnyt:

Ingen mærkbare skader til nogen af de to hold. Det forventes dog at J.R Smith erstattes af Iman Shumpert i Clevelands startopstilling.

Noter:

Der har og er allerede glimrende debat vedrørende denne finaleserie i Mick’s og Casper’s spiltips. Mit umiddelbare bud på finaleserien var 4-2 Warriors, men jeg er overrasket over, hvor dominerende Golden State har været. Clevelands defensiv har ikke kunne dæmme op for Warriors ubarmhjertige offensiv, anført af Steph Curry og en rødglødende Kevin Durant. LeBron bærer dog ikke skylden for dette, da hans statistikker og spil på banen taler sit klare sprog.

Spillere som Kyrie Irving, Tristan Thompson og J.R Smith har derimod ikke leveret, hvad der kunne forventes. Cleveland viste dog sidste år, at de har evnerne til at samle sig op og med LeBron som holdets leder, er det svært at afskrive dem helt. ’The King’ står i sin 7 NBA-finale i træk og har rutinen at trække på. Kampen er ’do or die’ for Cleveland, der endelig vender hjem Quicken Loans Arena.  Jeg tror vi vil se LeBron James brænde af på ny, men om dette er nok til en sejr, er mere tvivlsomt.

Kampen vises live på TV2 Sport.

Kilder: cbssports.com, espn.go.com, nba.com, hoopstats.com

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback